قیمت و خرید سمعک
خرید سمعک و قیمت سمعک
برای خرید سمعک، در گام اول از بیمار باید تاریخچه گیری صحیح، معاینه پرده گوش و گوش میانی و تست شنوایی به عمل آید. بر اساس سن، نیاز و مشکل شنوایی و در نهایت بودجه بیمار سمعک های با قیمت و کارکرد مناسب برای وی تجویز می گردد. در بیمارانی که یک گوش کاملا ناشنوا و یک گوش تقریبا سالم دارند نیز سمعک های کراس توصیه می گردد. در کلینیک سمعک آلفا به عنوان بهترین شنوایی سنجی در مرکز تهران، تجویز انواع سمعک در مدل ها و اندازه های گوناگون متناسب با انواع کم شنوایی ها, توسط متخصصین آموزش دیده صورت می گیرد.
برای اطلاعات بیشتر، به صورت حضوری می توانید مراجعه نمایید و یا با شماره تلفن 88674886 تماس بفرمایید.
اگر تمام راههای درمانی را رفتهاید و نتیجهای ندیدهاید، به کلینیک سمعک آلفا مراجعه نمایید.
در خرید سمعک به چه نکاتی توجه کنیم؟
هنگام انتخاب سمعک، بیماران اغلب با سه عامل برای ارزیابی سروکار دارند: مدل، فناوری و قیمت. با توجه به مدل سمعک ، تشخیص اندیکاسیون مناسب با توجه به آناتومی گوش بیمار، سابقه سلامت و میزان کم شنوایی بر عهده شنوایی شناس خواهد بود. شنوایی شناس همچنین سبک زندگی بیمار و چالش های اصلی را که در رابطه با شنوایی با آن مواجه است، در نظر می گیرد. به این ترتیب، میتواند شما را در مورد سمعک متناسب که کیفیت زندگی شما را بهبود بخشد، راهنمایی کند. هر چه فناوری به کار رفته در آن پیشرفته تر و جدیدتر باشد، طبیعتاً قیمت سمعک نیز افزایش می یابد. سمعک یک دستگاه پیجیده پزشکی است که قبل از تهیه آن، باید ارزیابی شنوایی برای تعیین نوع و میزان کم شنوایی خود انجام شود. این فرآیند می تواند با معاینه پزشکی و یا تست های شنوایی سنجی شروع شود.
به طور معمول، سمعک توسط یک متخصص شنوایی ارائه می شود، که می تواند ارزیابی شنوایی و تجویز سمعک مناسب شرایط بیمار را انجام دهد.
اگر در مورد یک بیماری که باعث کاهش شنوایی شما می شود نگرانی دارید، توصیه می کنیم قبل از خرید سمعک توسط یک متخصص در بیماری های گوش، مانند متخصص گوش و حلق و بینی یک ارزیابی پزشکی انجام دهید. متخصص شنوایی توانایی فرد را برای شنیدن صداها و درک دیگران با و بدون سمعک ارزیابی می کند و سمعک مناسب را برای نیازهای ارتباطی فرد انتخاب می کند. همچنین یک سوابقی از فرایند مشکلات شنوایی نیز ممکن است از بیمار گرفته شود تا بررسی های دقیقی توسط متخصص شنوایی انجام گیرد. مهم است که سمعکی را انتخاب کنید که استفاده از آن برای شما راحت و آسان باشد و بهترین بهبود شنوایی را برای شما فراهم کند. و این مورد را در نظر بگیرید که شما می خواهید به طور منظم از سمعک خود استفاده کنید. بنابراین خرید سمعک مناسب با شرایط شنوایی و سبک زندگی شما امری مهم است. سایر ویژگی هایی که باید در نظر بگیرید شامل قطعات یا خدمات تحت پوشش گارانتی، برند سازنده و سال ساخت سمعک و فناوری به کار رفته در سمعک می باشد.
در کل خرید سمعک جدید یک تصمیم مهم با پتانسیل بالا بردن کیفیت زندگی شماست. هنگام خرید سمعک، این ملاحظات مهم را در نظر داشته باشید:
- مراجعه به یک کلینیک معتبر و شنوایی شناس حرفه ای و باتجربه
توصیه می شود به دنبال متخصص شنوایی با شرایطی از قبیل تحصیلات عالی، تجربه و مهارت بالا در این امر باشید. به یاد داشته باشید که وقتی به دنبال یک شنوایی شناس خوب یا یک کلینیک معتبر هستید، موارد مختلفی را در نظر بگیرید تا به وسیله خرید سمعک مناسب کیفیت زندگی و فعالیت اجتماعی شما بهبود پیدا کند.کلینیک های معتبر,با مجوز رسمی ,مجهز و با سابقه بالا گزینه ی خوبی برای مراجعه می باشند. به همان اندازه که دانستن نحوه انتخاب سمعک مهم است، دانستن نحوه انتخاب شرکت و یا کلینیک شنوایی که سمعک را از آنجا خریداری می کنید, اهمیت دارد. به این دلیل که ارتباط با مرکز شنوایی در طول درمان کم شنوایی و همچنین در صورت وجود هرگونه مشکل دراستفاده از سمعک برای شما مهم می باشد.
- انجام یک ارزیابی شنوایی کامل
یک تست و ارزیابی جامع شنوایی اولین قدم برای شناسایی کم شنوایی شما و یافتن راه حلی برای رفع مشکل شنوایی خاص شماست. ارزیابی شما باید شامل معاینه بصری، چندین نوع مختلف تست شنوایی، و بررسی از مجرای گوش شما باشد تا مشخص شود که آیا شما کاندیدای سبک های فناوری نامرئی یا درون کانال هستید یا سمعک های پشت گوشی برای شما مناسب تر است. نتایج تست ها و آزمایشات شما باید به وضوح توضیح داده شود تا به شما کمک کند بفهمید که آیا کم شنوایی دارید یا خیرو اگر کم شنوایی تسخیص داده شد، چه نوع و چقدر شدید است.
- بررسی پرداخت هزینه برای سمعک مناسب
پس از انجام تست های شنوایی و بررسی نتایج آن , شنوایی شناس سمعک مناسب را تجویز و به شما معرفی می کند.سپس با توجه به فناوری و امکانات سمعک معرفی شده می توانید یک مقایسه قیمتی انجام دهید.البته این نکته را در نظر بگیرید که مواردی مانند برند سازنده و سال ساخت آن هم می تواند بر قیمت سمعک اثر گذار باشد. قابلیت اتصال بی سیم و بلوتوثی, دارا بودن مداراتی جهت حذف فیدبک و نویز, داشتن میکروفون جهت دار , طراحی و بدنه مقاوم آن و قابلیت کنترل سمعک به وسیله گوشی های هوشمند نیز از مواردی است که در حین خرید لازم است به آن توجه کنید.تنظیم سمعک نیز دارای اهمیت است.پس از خرید از فرایند تنظیم مناسب سمعک اطمینان یابید. سمعک صرف نظر از اینکه قیمتی دارد,دارای ارزشی است که حین استفاده برای فردی که مشکل شنوایی دارد به وضوح حس می شود.بنابراین هزینه ای که برای سمعک پرداخت می کنید باتوجه به مزایایی که برای شما به ارمغان می آورد, ارزش این را دارد که کیفیت زندگی, روابط اجتماعی و فعالیت کاری خود را بهبود ببخشید.
- لوازم جانبی و برنامه های سمعک
امروزه بیشتر سمعکها دارای لوازم جانبی هستند که در مکانهای شلوغ فرایند گوش دادن را بهبود میبخشند یا حتی میتوانند صدای تلویزیون را مستقیماً در سمعک شما پخش کنند. همچنین با برنامههایی همگامسازی میشوند که به شما امکان میدهند تماسهای تلفنی، موسیقی و ویدیوها را از تلفن هوشمندتان پخش کنید، سمعکهایتان را به راحتی کنترل کنید، سلامت جسمی و روانیتان را کنترل کنید و خیلی موارد دیگر که بسیار برای شما و تجربه شنواییتان مفید خواهد بود.
- اطمینان از اتصال و قالب مناسب سمعک های سفارشی
وقتی سمعک های سفارشی یا نامرئی سفارش می دهید، از گوش شما قالبی گرفته می شود. از آنجایی که سمعک ها در تمام طول روز استفاده می شوند، با متخصص خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که سمعک سفارشی شما به خوبی متناسب هستند و احساس خوبی دارند تا بتوانید از مزایای کامل سمعک بهره مند شوید. اگر قالب گوش سفارشی شده برای شما راحت نمی باشد، یا اگر هنگام صحبت کردن یا جویدن، حرکت می کند یا سوت می زند، باید به کلینیک و متخصص شنوایی خود مراجعه و این مشکل را اطلاع دهید.
6. گارانتی و بیمه
در مورد مدت زمان گارانتی و خدمات پس از فروش اطلاعات کسب کنید. همچنین در مورد اینکه خدمات بیمه شامل چه مواردی از خدمات مربوط به سمعک می باشد نیز اطلاع پیدا کنید.
- سرویس های دوره ای سمعک
توصیه می شود جهت سرویس دوره ای سمعک و همچنین در صورت نیاز تنظیم مجدد به متخصص شنوایی خود مراجعه کنید. طبیعی است که پس از مدتی نیاز به سرویس دوره ای و تنظیم سمعک خود داشته باشید. سرویس دوره ای سمعک شامل بررسی قطعات و عملکرد آن است و در صورت عملکرد نامناسب یک قطعه , قطعه مورد نظر تعویض خواهد شد.
هزینه خرید سمعک چقدر است و چطور محاسبه میشود؟
قیمت سمعک به عوامل متعددی همچون شرکت سازنده سمعک، مدل انتخاب شده توسط فرد کم شنوا و همچنین ویژگیهای سمعک مرتبط است. بنابراین بازهی قیمتی این محصولات با در نظر گرفتن موارد قید شده، میتواند متفاوت باشد. از طرفی دیگر اگر در هر دو گوش احساس کم شنوایی میکنید، هزینه خرید سمعک را باید دو برابر در نظر بگیرید. به طور مثال اگر قیمت سمعکی 4میلیون تومان باشد، قیمت خرید سمعک برای هر دو گوش، 8 میلیون تومان خواهد بود.
جدا از موارد تاثیرگذار در قیمت سمعک مانند نوسان بازار ارز و یا تکنولوژی به کار گرفته شده در ساخت سمعک، موارد ذکر شده در ادامه میتواند به طور مستقیم در قیمت این محصولات موثر باشد:
- تحقیق و توسعه محصول به منظور نوآوری و فناوری به کار رفته در سمعک
- خدمات پس از فروش و گارانتی سمعک
- خرید از برندهای باکیفیت و شناخته شده
آیا سمعک ارزان ارزش خرید دارد؟
قیمت مقرون به صرفه و اقتصادی برندهای سمعک، به معنای خرید سمعک بی کیفیت نیست. معمولا در سمعکهای ارزان از تکنولوژیهای جدیدتر و ویژگیهای پیشرفتهتر که سمعکهای گران را به گزینهای منحصر به فرد تبدیل میکند، استفاده نمیشود. بسیاری از مدلهای ارزانتر سمعک برای افرادی که به سطح خفیف کم شنوایی مبتلا هستند، طراحی شدهاند؛ چرا که این میزان از کم شنوایی راحتتر درمان میشوند.
با این حال اگر در خرید سمعک مردد هستید و یا بودجهی کمی در اختیار دارید، توصیه میشود به منظور کسب اطلاعات بیشتر و رضایت بیشتر از خرید به مرکز درمانی سمعک آلفا مراجعه کنید تا پس از انجام تست شنوایی سنجی، بر اساس میزان کم شنوایی و اولویتهای شخصی خود؛ بهترین گزینهها در زمینه خرید سمعک را دریافت کنید.
قیمت سمعک چگونه تعیین می شود؟
برای تعیین دقیق قیمت سمعک گوش، لازم است که بررسی هایی در مورد نوع و میزان کم شنوایی شما و همچنین سبک زندگی و نیازهای شنیداری شما انجام شود.اما به طور کل عوامل مختلفی می توانند بر قیمت سمعک تأثیر بگذارند که عبارتند از:
- تجهیزات فنی
- طراحی و بدنه آن
- تکنولوژی به کار رفته در آن
- کارکرد
- نوع
- اندازه سمعک
- برند سازنده
- سال ساخت آن
- گارانتی و خدمات پس از فروش
قیمت سمعک بر اساس فناوری و ظاهر
- انواع سمعک بر اساس فناوری
چهار قطعه اصلی در سمعک وجود دارد که هر کدام وظیفه ای را در سمعک بر عهده دارند. یک میکروفون , ریزپردازنده , تقویت کننده و یک بلندگو این قطعات اصلی هستند.میکروفون صداهای موجود در هوا (سیگنال صوتی) را می گیرد و آنها را به سیگنال های الکتریکی تبدیل می کند. ریزپردازنده این سیگنال های الکتریکی را دستکاری می کند تا آنها را با کم شنوایی کاربر تطبیق دهد. تقویت کننده شدت سیگنال های دریافت شده توسط میکروفون را افزایش می دهد. در نهایت، بلندگوی دستگاه سیگنال های الکتریکی تقویت کننده را به سیگنال های صوتی تبدیل می کند که کاربر می تواند بشنود. البته اجزا و قطعاتی دیگری نیز در سمعک وجود دارند که عبارتند از دکمه های کنترل صدا که برای تنظیم صدا به کار می رود, قلاب که عنصر اتصال بین سمعک و لوله ای که صدا را منتقل می کند می باشد,ورودی صوتی که برای دریافت سیگنال از سایر دستگاه های خارجی به کار می رود و باتری برای منبع تغذیه که انرژی سمعک را فراهم می کند.در سال های اخیر فناوری ها و امکانات ویژه ای به سمعک افزوده شده است .
بسیاری از سمعکها میتوانند بهطور مستقیم یا غیرمستقیم از طریق بلوتوث به سایر دستگاههای الکترونیکی متصل شوند، بهطوریکه صدای از یک منبع موسیقی مستقیماً به سمعک پخش شود. نسل جدید بلوتوث، LE Audio، انتقال سیگنال از منابع مختلف به سمعک هر کاربری که در رادیوی فرستنده است را امکان پذیر می کند. اتصال از طریق سیستم های دیگر مانند مدولاسیون فرکانس (FM) یا صدای آنالوگ نیز امکان پذیر است.
این سیستم ها معمولاً از طریق دستگاه مخصوصی که سیگنال های بی سیم را ارسال می کند به سمعک متصل می شوند. از دست دادن شنوایی اغلب با وزوز گوش همراه است. بسیاری از تولید کنندگان سمعک نیز دستگاه هایی با ویژگی ها و برنامه هایی برای کمک به کاهش ناراحتی ناشی از وزوز گوش ارائه می دهند.
انواع سمعک بر اساس فناوری به کار رفته در آنها:
سمعک های آنالوگ:
سمعک های آنالوگ امواج صوتی را به سیگنال های الکتریکی تبدیل کرده و سپس بلندتر می کنند. دارای کنترل های ساده صدا هستند. تفاوت اصلی بین تجهیزات آنالوگ و دیجیتال پردازش سیگنال است. سمعک های آنالوگ سیگنال هایی را از محیط اطراف خود دریافت می کنند. سپس اینها تکثیر و تقویت می شوند. این نوع دستگاه نمی تواند نویز را کاهش دهد یا حذف کند. قیمت این نوع سمعک ها معمولاً ارزان تراست.
نسل سمعک های هوشمند از سمعک های آنالوگ و قدیمی بهتر و تجویز مناسب تر و بالطبع استفاده راحت تر و کاربردی تری برای کاربر سمعک ایجاد می کند. نوع دیگری از سمعک ها به نام سمعکهای قابل برنامه ریزی نیز هستند که یک نسل پیشرفتهتر از مدل های آنالوگ هستند.
سمعکهای قابل برنامه ریزی توسط کامپیوتر قابل تنظیم بوده و می توان بیش از یک برنامه را در آن ها تنظیم کرد. با تولید سمعکهای دیجیتال، دیگر سمعکهای آنالوگ، قابلبرنامهریزی و نیمهدیجیتال (دیجیتال تریمری) توسط کمپانیهای معروف سمعک تولید نمیشوند.
سمعک های دیجیتال:
با پیشرفت تکنولوژی نسل جدیدتری از انواع سمعک به نام سمعک های دیجیتال معرفی شد که تقویت کننده قوی تری از سمعک های آنالوگ دارند .این نوع امواج صوتی را به کد دیجیتال تبدیل می کنند. سپس کد ها قبل از ارسال به گوش, به روش های پیچیده تجزیه و تحلیل کرده و تغییر می دهند. اکثر آنها به طور خودکار در محیط های گوناگون تنظیم می شوند و همچنین اندازه آنها کوچکتر و از لحاظ پردازش صدا قدرتمندتر هستند.
اگرچه قیمت سمعک های دیجیتال از آنالوگ بیشتر است، اما کیفیت صدا و کارکردی که دریافت می کنید بسیار بهتر است. سمعک های دیجیتال صدا را به اطلاعات الکترونیکی تبدیل می کنند وفقط سیگنال های مهم تقویت و ارسال می شوند. صدای های کاذب محیط کاهش می یابد و این به شما امکان می دهد حتی در شرایط نویز شدید پس زمینه بهتر بشنوید. این دستگاه ها می توانند با نیازهای فردی سازگار شوند و نسبت به دستگاه های آنالوگ کوچکتر هستند.
دستگاه های دیجیتال همچنین کیفیت صدای بهتر و درک گفتار بیشتری را ارائه می دهند. با تولید سمعکهای دیجیتال، دیگر سمعکهای آنالوگ، قابلبرنامهریزی و نیمهدیجیتال (دیجیتال تریمری) توسط کمپانیهای معروف سمعک تولید نمیشوند.
سمعک های هوشمند و فراهوشمند:
سمعک های هوشمند و فراهوشمند بر اساس تکنولوژی ها و امکانات پیشرفته ای که در آنها تعبیه شده, بالاترین قیمت را دارند .سمعک های هوشمند در واقع نسل جدیدی از دسته سمعک های دیجیتال هستند و به بیان دیگر سمعک دیجیتال پیشرفته تری هستند.
سمعک های هوشمند طیف وسیعی از ویژگیهای پیشرفته را ارائه میکنند، از جمله ریزتراشههایی که به شما امکان میدهند صداها را برای نوع خاص کم شنوایی خود سفارشی کنید ، سازگاری با گوشیهای هوشمند و اپلیکیشنهای، و حتی ویژگیهایی پوشاندن وزوز گوش از جمله امکانات دیگر این دسته از سمعک ها می باشد.
در سمعک فراهوشمند تمامی پردازش های مربوط به سمعک را به صورت اتوماتیک و بدون دخالت کاربر سمعک انجام می دهدو به گونه ای طراحی و ساخته شده اند که هنگامی فرد در محیط منزل، یا محل کار یا فضای بیرون قرار می گیرد به صورت خودکار تقویت مناسب برای آن محیط را اعمال می کند. سمعک با ویژگیهای تطبیقی مانند کاهش نویز دیجیتال نسبت سیگنال به نویز را افزایش میدهد، درک گفتار را افزایش میدهد و تجربه شنیداری را افزایش میدهد.
افزایش نسبت سیگنال به نویز به این معنی است که سمعک به طور موثر صدای آزاردهنده را کاهش داده است. میکروفونهای جهتدار تطبیقی که در نسخههای تک کاناله و چند کاناله موجود هستند، به کاربران کمک میکنند صداها را از جهتی خاص بشنوند و در عین حال نویز را از جهات دیگر فیلتر و حذف میکنند. میکروفون های جهت دار نسبت سیگنال به نویز (SNR) را بهبود می بخشند و به طور بالقوه تشخیص صداهای مورد نظر را افزایش می دهند. نسبت سیگنال به نویز معیاری است که سطح سیگنال صوتی مورد نظر را با سطح نویز پسزمینه مقایسه میکند. پردازش دو گوش به سمعک های دوطرفه (که در هر دو گوش تعبیه شده است) اجازه می دهد تا به صورت بی سیم با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این قابلیت هماهنگی عملکرد هر دو سمعک از جمله کنترل صدا، برنامه ها، کاهش نویز، حالت های جهت و تنظیمات فشرده سازی را ارائه می دهد.
فشردهسازی دینامیکی بین دو دستگاه میتواند سیگنالهای فضایی مورد نیاز برای تسهیل گوش دادن در محیطهای پر سر و صدا را بهتر حفظ کند. علاوه بر سمعک های کلاسیک پشت گوشی، راه حل های شنوایی تقریبا نامرئی با طراحی بسیار کوچک نیز وجود دارد.
سمعک های هوشمند با کیفیت صدای بهبود یافته خود علاوه بر کنترل صدای پس زمینه و صدای باد و فناوری میکروفون جهت دار پیچیده خود برای تجربه شنوایی مطلوب کاربر ارائه کرده اند.
میکروفون ها با جهت گیری تطبیقی، شعاع جهت را به طور خودکار تنظیم می کنند و همچنین می توان آنها را با ریموت 360 درجه کنترل کرد که قابلیتی جدید است.در سمعک های هوشمند و فرا هوشمند فیلترها و سایر برنامه های شنوایی به طور خودکار فعال می شوند تا از تجربه شنیداری مطلوب اطمینان حاصل کنند و صدای مزاحم باد را مسدود کنند.
سمعک های این دسته دارای عملکرد بی سیم هستند که امکان اتصال بی سیم لوازم جانبی سمعک مانند تلویزیون و لوازم جانبی تلفن همراه را فراهم می کند. سمعک های هوشمند و فراهوشمند با سطح بالایی از راحتی کار و آخرین فناوری خود شنوایی کاربر سمعک تحت تاثیر قرار می دهند و بهترین گزینه برای کم شنوایی های ملایم تا شدید و عمیق می باشد و فرایند شنوایی بیمار را به نحو مطلوبی بهبود می بخشند.
- انواع سمعک بر اساس ظاهر و اندازه
ظاهر و اندازه نسبت به فناوری سمعک ها ,در قیمت انواع سمعک تاثیر کمتری دارد.اما معمولا سمعک های کوچکتر ممکن است قیمت بالاتری داشته باشد.تکنولوژی به کار رفته در سمعک بر میزان قیمت نقش اصلی را دارد.انواع سمعک را بر اساس شکل و ظاهر :
سمعک های پشت گوش (BTE):
سمعک های BTE یکی از رایج ترین سمعک های مورد استفاده است که در پشت یا بالای گوش خارجی با لولههایی قرار میگیرند که صدا را از طریق یک قالب گوش ، به داخل کانال گوش هدایت میکند و همچنین دارای یک جعبه یا محفظه خارجی است که تمام لوازم الکترونیکی دستگاه را در خود جای داده است و در پشت گوش قرار می گیرد.
نوع متفاوتی که Mini BTE نامیده می شود، کاملاً پشت گوش شما قرار می گیرد و یک لوله باریک به داخل کانال گوش شما قرار می گیرد. این سبک از سمعک ها قوی ترین تقویت کننده صدا را ارائه می دهند و در رنگهای مختلف برای مطابقت با رنگ مو یا پوست و همچنین طرحهایی براساس سلیقه های شخصی موجود هستند. سمعک های پشت گوشی برای کم شنوایی های خفیف تا شدید و عمیق مناسب هستند و معمولاً در مدل هایی با قابلیت اتصال بی سیم به دستگاه ها و فناوری پیشرفته وایرلس عرضه شده اند.همچنین سمعک های پشت گوشی کمتر در معرض آسیب رطوبت می باشند.
برخی از مدل های BTE دارای باتری های قابل شارژ اند که استفاده از آنها راحت است و نیاز به خرید باتری یکبار مصرف وجود ندارد در نتیجه در وقت و هزینه صرفه جویی می شود.
سمعک پشت گوشی که بلندگو داخل مجرای گوش قرار می گیرد (RITE) و (RIC):
این سبک معمولاً به عنوان گیرنده در گوش (RITE) یا گیرنده در کانال (RIC) شناخته می شود. این مدل بلندگو را به جای بدنه اصلی سمعک در یک گنبد گوش قابل جاگذاری قرار داده است.
به عبارت دیگر، بلندگوی سمعک در مجرای گوش قرار می گیرد، اما میکروفون و پردازنده در یک محفظه کوچک در پشت گوش قرار می گیرند. همه اجزای میکروفون پشت گوشی مشابه BTE هستند، اما در فرمت کوچکتر. در مورد سمعک میکرو پشت گوش، تراشه در جعبه کوچک قرار دارد و پشت گوش قرار می گیرد. یک نخ بسیار نازک از جلوی گوش می گذرد و به کانال شنوایی ختم می شود تا صدا را منتقل کند.در این سبک هدفون دستگاه در کانال قرار می گیرد. توسط یک کانول سیلیکونی یا یک میکرو نوک سفارشی در جای خود ثابت می شود.
این سبک از سمعک دارای کیفیت صدای بالاتر از حد متوسط است. اگر کم شنوایی بیمار در فرکانسهای بالا می باشد سبکهای RITE مناسب اند زیرا صداهای با فرکانس پایین طبیعی را به شما انتقال میدهند. این مدل به صداهای با فرکانس پایین اجازه می دهد تا به طور طبیعی وارد گوش شوند و صداهای فرکانس بالا از طریق سمعک تقویت شوند. RIC و RITE همچنین انتخاب خوبی برای افراد مبتلا به کم شنوایی خفیف تا عمیق می تواند باشد ودارای ویژگیهای پیشرفته هستند از جمله اینکه نویز ناشی از گفتار را فیلتر می کنند، قابلیت سازگاری با محیطهای مختلف را دارند، فیدبک را کاهش می دهند و بهصورت بیسیم به گوشی های هوشمند، تلویزیون و یا سایر دستگاههای هوشمند متصل می شوند.
سمعک های داخل گوش (ITE):
سمعکهای ITE در مجرای گوش استفاده و این مدلها معمولاً در رنگهای مختلف پوست برای ترکیب با گوش خارجی موجود هستند. برخی از انواع سمعک ITE بسیار عمیق در کانال گوش قرار می گیرند، در حالی که برخی دیگر به گوش خارجی نزدیکتر هستند.باتری سمعک مورد استفاده در آن , باتری سایز 13 نارنجی رنگ می باشد.
برای کم شنوایی های متوسط تا شدید مناسب است و دارای میکروفون های جهت دار است که به بهبود درک گفتار در حضور نویز کمک می کند.امکان استفاده از تکنولوژی وایرلس و تله کویل در آن وجود دارد.
سمعک درون کانال (ITC) :
سمعک های ITC در قسمت پایینی کاسه گوش خارجی قرار می گیرند و استفاده از آنها را راحت و آسان می کنند. از آنجایی که آنها کمی بزرگتر از سبک های IIC و CIC هستند، عمر باتری کمی طولانی تری دارند و می توانند طیف وسیع تری از افت شنوایی را پوشش دهند.
همچنین اندازه آنها اجازه می دهد تا امکانات اضافی مانند میکروفون های جهت دار را برای درک بهتر در محیط های پر سر و صدا و کنترل های دستی مانند تنظیم صدا، را داشته باشند. عمر باتری بیشتری نسبت به سبک های IIC و CIC دارند.البته اندازه کوچک این مدل می تواند برای اتصال به دستگاه های بی سیم مشکل ایجاد کند.
سمعک کاملا داخل مجرا (CIC):
CIC ها که در مجرای گوش قرار می گیرند و به سختی دیده می شوند و تقریبا پنهان است.این مدل سمعک ها برای افرادی که مایل نیستند سمعک نمایان باشد یا افرادی که عینک می زنند و افرادی که ورزش حرفه ای انجام می دهند, گزینه ی بسیار مناسبی می باشد. البته این مدل فقط برای کم شنوایی خفیف تا متوسط مناسب است و امکان استفاده از آن بستگی به اندازه کانال گوش بیمار دارد.
این مدل سمعک کیفیت گفتار بالایی دارد و احتمال تقویت نویز باد در آن بسیار کمتر است و در استفاده از تلفن نیز نسبت به مدل های پشت گوشی راحت تر می باشد. همچنین مدل هایی با اندازه کمی بزرگتر قابلیت هایی همچون وایرلس و تله کویل را دارند. باتری مورد استفاده آن باتری سایز 10 زرد زنگ می باشد.
سمعک نامرئی داخل مجرا (IIC):
IIC ها، سمعک های نامرئی داخل کانالی هستند که در کانال گوش قرار می گیرند و نامرئی هستند. سمعک های داخل گوشی نامرئی به نام IIC کوچکترین سمعکی است که نزدیک به پرده گوش قرار می گیرد و گزینه ی مناسبی برای برای کم شنوایی های خفیف تا متوسط است .
این سبک سمعک علاوه بر نامرئی بودن و حفظ زیبایی کاربر مزایای دیگری نیز دارد از جمله جهت یابی راحت وبهتر, احتمال تقویت نویز باد توسط این سمعک ها کم است به دلیل اینکه در عمق مجرا قرار می گیرد و برای استفاده از تلفن نسبت به مدل پشت گوشی راحت تر است.
به دلیل اینکه البته این مدل معایبی دارد از جمله اینکه عمر باتری آن کم است و برای همه اشکال کانال گوش و همه کم شنوایی ها مناسب نیست.
خرید جدیدترین سمعک
سمعک ها تجهیزات الکترونیکی بسیار پیشرفته ای هستند. آنها دارای اجزای ظریفی هستند که صدا را برای افراد دارای کم شنوایی با درجات مختلف دریافت، تقویت و انتقال می دهند. بسیاری از مدل های سمعک دارای اتصال بی سیم به تلویزیون و تلفن های همراه، کاهش نویز و حتی کنترل و مدیریت مشکلات وزوز گوش هستند. در این قسمت نمونه ای از مدل های جدید سمعک که برند های معتبر به بازار عرضه کرده اند را معرفی خواهیم کرد:
- سیگنیا (زیمنس)
سیگنیا یا همان زیمنس سابق در سال 2019 و 2021 سمعک هایی با پلتفرم های جدیدی عرضه کرد که دارای ویژگی ها و فناوری های بسیار مطلوبی هستند. Signia Insio Charge&Go AX ، Signia Motion X ، Signia Pure Charge&Go AX ، Signia Active و همچنین Signia Silk X ، Signia Styletto X برخی از مدل های جدیدی است که در سال های اخیر معرفی نموده است. پلتفرم جدید AX که مخفف Augmented Xperience است دارای ویژگی های منحصر بفردی است که سیگنیا در سال 2021 معرفی کرد.
از مهمترین ویژگیهای این پلتفرم پردازش گفتار بسیار عالی در محیطهای شلوغ و درک گفتار بالا, قابلیت ارتباط مستقیم به همهی گوش های هوشمند با سیستم عامل اندروید و آیفون و دارای مدل هایی با قابلیت شارژ با وایرلس می باشد.
انواع مختلفی از سمعک با پلتفرم AX عرضه شده است. استایلتو AX یکی از آنها می باشد. این مدل 15% کوچکتر از مدل قبلی خود یعنی استایلتو X است همچنین 25 % درک گفتار بالاتر و بهتری نسبت به استایلتو X دارد. دارای تکنولوژی Tele care یا همان تنظیم از راه دورمی باشد و در رده3 AX، رده 5 AX و رده 7 AX تولید شده است.
سمعک Pure Charge & go AX یکی دیگر از سمعک های جدید سیگنیا است که در سال 2021 بر پایه پلتفرم AX معرفی شد. این سمعک در 2 نوع ساخته شده است که یکی کوچکتر است و فاقد تله کویل است و دیگری کمی بزرگتر است و شامل تله کویل هم هست.
بر روی سمعک دو دکمه جهت خاموش روشن کردن آن و تنظیم صدا تعبیه شده است. این سمعک برای افتهای شنوایی کمتر از 90 دسیبل مناسب است و کیفیت گفتار بسیار بالایی دارد. همچنین در مقابل آب، رطوبت و گرد و غبار مقاومت بسیار بالایی دارد و IP68 است.Signia Xperience نیز یکی از جدیدترین پلتفرم های سیگنیا است که مدل های متنوعی نیز بر پایه این پلتفرم ساخته شده است.
این پلتفرم دارای فناوری YourSound است که با استفاده از حسگر های صوتی حرکتی مرتبط با پردازش صدا, اطلاعات مهمی را در مورد مکان یابی صدا و حرکت کاربر از طریق صداهای محیط ارائه می دهد.
همچنین این فناوری با نیازهای شخصی و متغیر کاربران با استفاده از این حسگر ها سازگار می شود.سمعک Styletto X یکی از جدیدترین مدل ها بر پایه این تراشه و پلتفرم پیشرفته Xperience می باشد.از ویژگی های آن می توان به صدای شفاف و بسیار واضح آن, طراحی خاص, درک گفتار بالا و قابلیت شارژ آن اشاره کرد.
- اتیکن
برند اتیکن به عنوان دومین تولیدکننده بزرگ سمعک در جهان یکی از معتبرترین برندهای سمعک است که علاوه بر کیفیت ساخت بالا، مدلهای متنوعی نیز ارائه میکند.
اتیکن نیز در سال 2020 سمعک های جدید, مدل های (روبی) Ruby و (مور) More را معرفی نمود. در هر دو مدل مجموعه ای از قابلیت هایی مانند اتصال مستقیم به آیفون و اندروید، پردازش گفتاری پیشرفته با کمک پلتفرم های پولاریس و ولوکس اتیکن، باطری قابل شارژ و پوشش ضدآب وجود دارد .
در سمعک مدل More آخرین تکنولوژی ها و فناوری های اتیکن به کار رفته است.از ویژگی های آن می توان دارای سیستم کنترل وزوزگوش, بدنه مقاوم به رطوبت, سرعت پردازشی بیشتر و مجهز بودن به سیستم DNN اشاره کرد.
سمعک روبی اتیکن نیز در دو نسخه ساده و قابل شارژ و در دو سطوح قدرتی متفاوت ارائه شده است.از ویژگی های آن می توان به استفاده از پلتفرم Veloc S , مجهز به سیستم کاهش نویز محیطی, سازگاری با اطلاعات صوتی محیط و تغییر اتوماتیک میکروفون های سمعک, کاهش فیدیبک و سوت و درک گفتار بالا اشاره کرد.
یکی دیگر از محصولات جدید اتیکن سمعک مدل Xceed است. سمعک Xceed اتیکن در سال 2019 معرفی شده و از محصولات هوشمند و فوق قدرتمند اتیکن است. این سمعک بر اساس پلتفرم جدید و قدرتمند اتیکن یعنی Velox S طراحی و تولید شده است که پیشرفته ترین سیستم برای پردازش های پیچیده گفتار و مغزی است. سمعک اکسید اتیکن در دو نوع پشت گوشی UP (اولترا پاور) و SP (سوپر پاور) و در سه سطح تکنولوژیکی 1، 2 و 3 قابل تهیه می باشد. سایز باتری سمعک سوپر پاور 13 و سایز باتری سمعک اولترا پاور 675 است.
یکی دیگر از سمعک های جدید اتیکن سمعک Opn S است که در سال 2019 عرضه شد. سمعک Opn S نسبت به نسل قبلی (Opn) پیشرفته تر است و مزایای بیشتری دارد. این سمعک با دقت ، محیط صوتی را تجزیه و تحلیل میکند و بین صداهای اشخاص تمایز قائل میشود. بنابراین باعث بهبود قابل توجهی درتوانایی درک گفتار در محیطهای پر سر و صدا میشود. این مدل یک سمعک شارژی با باتری قابل شارژ لیتیوم – یون است و دارای قابلیت وایرلس است. همچنین دارای سیستم های حذف نویز و فیدبک می باشد. سمعک جدید Opn S در سه سطح تکنولوژی Opn 1عالی (Premium), Opn S 2 پیشرفته (Advanced), Opn S 3 پایه (Essential) تولید و عرضه شده است.
سمعک اتیکن مدل Oticon Opn
شرکت اتیکن در سال 2016 از جدیدترین مدل سمعک خود تحت نام اتیکن او پی ان Oticon opn رونمایی کرد. سیستم ارتباط دوگانه(TwinLink) و اتصال به اینترنت برای اولین بار در این سمعک، معرفی شد.
از ویژگیهای اصلی سمعک Oticon Opn میتوان به بهبود 30 درصدی در گفتار و شنیدار و همچنین، پردازش 360 درجهای صداهای شنیده شده اشاره کرد. سمعک Oticon opn در محیطهای پر سروصدا بهترین عملکرد را از خود ارائه میکند.
سمعکهای اتیکن opn در مقایسه با سمعکهای قدیمیتر که تنها روی یک منبع صوتی تمرکز کرده و تجربهای محدود و مصنوعی به کاربر ارائه میکند، توانایی این را دارد تا در لحظه نویزهای محیطی را حذف کرده و به چندین منبع صوتی در لحظه دسترسی داشته باشید. مانند سایر مدلهای سمعک، سمعک Oticon opn نیز از تنوع بالایی برخوردار بوده و در مدلهای متنوعی همچون سمعکهای نامرئی، داخل کانال گوش، پشت گوش و... عرضه میشود.
به طور کلی میتوان گفت Oticon opn علاوه بر اتصال به اینترنت و گوشیهای هوشمند، به سرعت و وضوح در شنیدار فرد کمک میکند. برخی از مهمترین مزیتهای Oticon Opn که این سمعک را به یکی از محبوبترین گزینهها برای افراد کم شنوا تبدیل میکند عبارتند از:
- بهرهگیری از فناوری TwinLink، به منظور پردازش صداهای دریافت شده از محیط به صورت استریو و پخش مستقیم در دستگاههای خروجی
- اتصال به اینترنت اشیا، به کمک این فناوری ارتباط بیماران با تمامی دستگاههای هوشمند که در روزمره با آن سرو کار دارند، به راحتی فراهم میشود.
- تکنولوژی OpenSound Navigator به کار رفته در سمعک Oticon opn کمک میکند تا تمرکز فرد بر روی صحبتهای یک فرد ثابت بماند و از شنیدن صداهای ناخواسته جلوگیری شود.
نوع دیگری از سمعکهای اتیکن opn که با هدف تامین شنوایی کودکان تولید شده است، Oticon opn Play است که به طور اختصاصی برای کودکان بهینه سازی شده و مدل پشت گوشی آن در رنگهای متنوعی تولید و عرضه میشود.
علاوه بر این، در سال 2019 سری جدید سمعکهای Oticon Opn تحت عنوان Oticon Opn S عرضه شد که در آن قابلیتهای سری Opn بهینه شده و در مدلهای متنوعی به صورت باتری خور و شارژی در بازار جهانی عرضه شد.
سمعک اتیکن مدل Oticon More
نسل جدید سمعکهای اتیکن در سال 2021 تحت عنوان Oticon More با ایجاد یک شبکه عصبی عمیق (DNN) به افراد با کم شنوایی خفیف و شدید، کمک میکند تا تجربه شنوایی بهتر و متعادلتری داشته باشند.
تکنولوژی به کار گرفته شده در سمعک اتیکن مور کمک میکند تا علاوه بر پردازش و متعادل سازی کامل صداهای دریافت شده از محیط، صداهای معنادار را بهینه سازی کند. این مدل از سمعک علاوه بر مدل باتری خور، به کاربران خود این امکان را میدهد تا با قرار دادن سمعک در استند مخصوص، سمعک خود را حداقل سه بار متوالی شارژ کنند و یا در صورت عدم استفاده از سمعک در هنگام خواب یا حمام، از سمعک محافظت کند.
سمعک اتیکن مور، علاوه بر تنوع در نوع باتری و قابلیت شارژ دستگاه، در 2 مدل اصلی miniRITE و miniBTE طراحی شده است. تنوع طراحی این محصول کمک میکند تا طیف وسیعی از نیازمندیهای کاربران پوشش داده شود. با این حال اگر نیاز به خرید سمعکهای پشت گوشی و یا فرستنده در گوش دارید، سمعک Oticon More یکی از بهترین انتخابها برای شما محسوب میشود.
سمعک اتیکن مدل Oticon Zircon
همانند سایر مدلهای سمعک اتیکن، سمعک اتیکن زیرکن نیز به قابلیتهایی همچون دریافت صداها به صورت 360 درجه و همچنین فناوری Brainhearing مجهز است. خانواده زیرکن در دو نوع باتری خور و قابل شارژ، قابل خریداری است که به کاربر حق انتخاب بیشتر میدهد.
از اصلیترین ویژگیهای سمعک اتیکن مدل Oticon zircon میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- بهبود صداهای دریافت شده از منابع صوتی مختلف
- کاهش نویز و حذف صداهای پس زمینه
- تمرکز بر گفتار مستقیم
- قابلیت اتصال به گوشیهای هوشمند
- تنوع در نحوهی شارژ سمعک (عرضه شده در دو نسخه قابل شارژ و باتری خور)
همانند سمعکهای اتیکن مور، سمعکهای اتیکن زیرکن نیز در دو مدل miniRITE و miniBTE عرضه میشود.
سمعک اتیکن مدل Oticon Ruby
سمعک اتیکن روبی، یکی از محصولات جدید کمپانی اتیکن است که از ویژگیهایی مثل تجزیه و تحلیل صداهای دریافتی، جلوگیری از شنیدن صدای سوت، قابلیت شارژ سریع سمعک و اتصال به سایر دستگاههای هوشمند به وسیله بلوتوث، بهرهمند شده است.
این مدل از سمعک در دو مدل پشت گوشی و پردازنده در گوش، تولید و عرضه میشود، خوشبختانه تنوع در نحوه قرارگیری سمعک در گوش و همچنین رنگ محصول باعث شده تا نیازهای طیف وسیعی از افراد کم شنوا را در برگیرد.
سمعک اتیکن مدل Oticon siya
سمعکهای اتیکن سیا با بهرهگیری از جدیدترین فناوریهای روز دنیا به افراد کمک میکند تا صداهای پیرامون خود را با کیفیت بهتری دریافت کنند. از برجستهترین ویژگیهای سمعکهای اتیکن سیا میتوان به مواردی همچون: کیفیت صدای فوق العاده، اتصال بی سیم آسان، کاهش نویز و طراحی در 5 مدل برای راحتی استفاده در کانال و مجرای گوش، میتوان اشاره کرد.
- فوناک
در سال 2020، فوناک محصول جدیدی را بر روی پلتفرم پارادایس (Paradise) در مدل ریک (RIC) و پشت گوشی عرضه کرد. محصولاتی بر پایه این پلتفرم تولید شده اند که می توان به سمعک های Naida Paradise و Audéo Paradise اشاره کرد. با استفاده از اپلیکیشن myPhonak، شنواییشناس میتواند سمعکهای پارادایس را از راه دور برای شما تنظیم کند.
سمعک نایدا پارادایس(Naida Paradise) از نوع پشت گوشی است که در دو مدل مختلف برای انواع درجات کم شنوایی ملایم تا شدید در دسترس است. با بلوتوث به دستگاههایی مانند تلویزیون و تلفنهای هوشمند متصل میشود و این سمعک توانایی این را دارد به وسیله پردازنده سریع آن بالاترین درک گفتار را داشته باشد.
سمعک ادئو پارادایس (Audéo Paradise) برای افرادی با کم شنوایی ملایم تا عمیق ساختهشده و با باتریهای شارژی لیتیوم-یون یا یکبار مصرف روی-هوا کار میکند. آن میتواند مستقیم به تلفنهای هوشمند و تلویزیون متصل شود. این مدل سمعک سازگار با میکروفون راجر می باشد که میتواند به فرد کمک کند وقتی در محیطهای پُر سر و صدا است، صداها را واضحتر بشنود و بهتر درک کند.
- ریساند
سمعک One ریساند از جدیدترین محصولات این کمپانی معتبر می باشد. از فناوری های جدید ریساند در سمعک One می توان به binaural beamforming یا تمرکز صوتی اشاره داشت که کار فرایند شنوایی را برای کاربر در محیط های شلوغ بسیار آسان می کند.
این مدل سمعک به گوشی های هوشمند اندروید و ایفون متصل می شود. مقاومت خوبی در برابر رطوبت و گرد و غبار دارد. فناوری جدید میکروفن و رسیور داخل مجرا M&RIE به کار رفته در آن نقش بسیار چشمگیر در افزایش کیفیت صدا، جهت یابی صوت و همینطور کاهش آزاردهندگی نویز محیطی مانند باد دارد.
از دیگر ویژگی های این سمعک می توان به مدل قابل شارژ لیتیوم یون اشاره کرد که برای افرادی که مایل به تعویض مرتب باتری سمعک خود نیستند, گزینه ی بسیار مناسبی است. سیستم پیشرفته مدیریت و پوشش وزوز گوش نیز در آن به کار برده شده است.
قیمت جدیدترین سمعک
قیمت سمعک ها از 3,000,000 تومان به بالا شروع می شود و با توجه به نوع و میزان کم شنوایی و سبک زندگی، سمعک مناسب بیمار تعیین می شود و ممکن است سمعک خوب برای یک فرد سمعک دارای تکنولوژی پایه باشد و برای فرد دیگری سمعک دارای تکنولوژی محدوده متوسط یا پیشرفته باشد.
قیمت سمعک ارزان
قیمت سمعک ها معمولا از 3,000,000 و 4,000,000 تومان به بالا شروع می شود. البته این نکته را در نظر بگیرید که برای خرید سمعک مناسب شما, تست های شنوایی سنجی لازم است و سپس پس از مشورت با شنوایی شناس خود سمعک متناسب با شرایط شنوایی و سبک زندگی خود را می توانید تهیه کنید. ممکن است برای یک فرد سمعک پیشرفته با قیمت بالا مناسب تر باشد و یا ممکن است برای یک فرد سمعکی با تکنولوژی متوسط و با قیمت پایین تری پاسخ گوی نیاز های شنوایی او باشد.
برای خرید سمعک به کجا مراجعه کنیم؟
برای خرید سمعک توصیه می شود به کلینیک ها و مراکز شنوایی معتبر با سابقه و تجربه بالا مراجعه فرمایید تا بهترین نوع سمعک متناسب با شرایط شنوایی و سبک زندگی شما, توسط متخصصین حرفه ای تجویز شود.
خرید اینترنتی سمعک
سمعک هایی که به صورت آنلاین و بدون آزمایش کامل شنوایی و سایر خدمات خریداری می شوند ممکن است نیازهای شنوایی شما را برآورده نکنند. این امکان وجود دارد در نهایت سمعکی بخرید که چندان در جهت بهبود کم شنوایی کمکی نمی کنند.
یکی از مشکلات خرید اینترنتی سمعک تنظیم آن می باشد و چون فرد پس از خرید آنلاین سمعک را به صورت خام دریافت می کند, هیچگونه برنامه ای برای آن تعریف نشده و کاربر برای تنظیم آن باید به کلینیک های شنوایی سنجی مراجعه نماید.همچنین مواردی پس از تجویز سمعک لازم به بیمار اطلاع داده شود که در خرید اینترنتی این امکان وجود ندارد.
مواردی مانند: آموزش نحوه استفاده از سمعک و دستور العمل های برای مراقبت و نگهداری درست از آن, تعویض صحیح باتری آن, شناخت صداهای هشداردهنده سمعک و غیره.
خرید سمعک در تهران
کم شنوایی به راحتی قابل حل است که یکی از بهترین راه حلهای آن استفاده از سمعک است. در صورتی که قصد خرید سمعک در تهران را دارید، لازم به ذکر است که تجویز سمعک توسط هر شخصی نمیتواند صورت گیرد بلکه میبایست تحت نظر متخصصی با تجربه و با سابقه در زمینه سمعک صورت گیرد. کلینیک سمعک آلفا یکی معتبرترین و بهترین مراکز شنوایی و تجویز سمعک در شهر تهران است که مجهز به بهترین و جدیدترین برندهای سمعک روز دنیا است و متناسب با شرایط هر فرد، بهترین نوع و برند سمعک را در اختیار مراجعین محترم خود قرار می دهد. کلینیک سمعک آلفا که توسط ادیولوژیست خانم سارا باقری که متخصصی زبده در حوزه ارزیابی شنوایی و تجویز انواع سمعک ها مدیریت می گردد، خود تمایندگی بهترین سمعکها از جمله اتیکن، برنافون، فوناک و زیمنس را به عهده دارد. فرد تجویز کننده سمعک میبایست در دو زمینه اختلالات شنوایی و آشنایی به انواع مدلهای سمعک و انواع برندهای معتبر دنیا، علم کافی را داشته باشد تا بتواند در امر تجویز سمعک موفق عمل نماید. کلینیک سمعک آلفا در تهران با سابقه درخشان و چندین و چند ساله خود در زمینه تجویز انواع مدل سمعک های نامرئی، هوشمند و سمعکهای استخوانی و همچنین خدمات و تسهیلاتی که در این زمینه به مراجعین خود ارائه میدهد، به عنوان یکی از بهترین مراکز تجویز سمعک در تهران شناخته شده است.
با پیشرفت علم و تکنولوژی، سمعکها هم به مراتب پیشرفتهتر شده اند. علاوه بر این، سمعک ها دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام از آنها نیز خود دارای قابلیت های خاصی هستند که تمامی این موارد بر روی قیمت سمعکها تاثیرگذار هستند. به منظور خرید سمعک در تهران، خرید میتوانید به راحتی با مراجعه به کلینیک سمعک آلفا، متناسب با نوع و میزان کم شنوایی و ساختار گوش خود، سمعک مورد نیاز خود را تهییه نمائید و به راحتی کمشنوایی خود را حل بر طرف نمائید. مشاوران کلینیک سمعک آلفا، به خوبی شما را راهنمایی خواهند نمود تا متناسب با بودجه و مشکل خود بتوانید بهترین سمعک را انتخاب نمائید، چرا که استفاده از یک سمعک خوب، بدون شک زندگی شما را دگرگون خواهد نمود و بر کیفیت آن خواهد افزود، بنابراین هرگز از کمشنوایی خود فرار نکنید چرا که در دراز مدت عواقب بدی را برای شما در پی خواهد داشت.
تاثیر بیمه ها بر قیمت نهایی سمعک
اکثر بیمه های دولتی و تکمیلی کمک هزینه ای جهت خرید سمعک در نظر گرفته اند که معمولا مبلغ ثابتی است. جهت دریافت کمک هزینه از بیمه باید مدارکی به بیمه تحویل داده شود که عبارتند از: دستور یا گواهی پزشک گوش و حلق و بینی ، تست های شنوایی، کارت گارانتی معتبر و فاکتور مربوط به خريد سمعک.
قیمت سمعک در نمایندگی
خرید سمعک از نمایندگی های معتبر فروش سمعک گزینه بسیار مناسبی می باشد. قیمت سمعک به عوامل گوناگونی وابسته است و برای مشخص شدن سمعک مناسب علاوه بر تست های شنوایی سنجی , بررسی و مشاوره شنوایی شناس نیز نقش دارد.
پس از معرفی سمعک مناسب توسط شنوایی شناس می توانید یک مقایسه قیمتی در نظر بگیرید و با توجه به فناوری ها و سبک و مدل سمعک متناسب با شرایط خود را خریداری فرمایید.
قیمت سمعک گوش
از مهمترین فاکتورهایی که در خرید سمعک میبایست مدنظر قرار گیرد، قیمت سمعک گوش است. سوالی که برای بسیاری از مراجعه کنندگان سمعک ممکن است ایجاد گردد این است که دلیل این همه تنوع در قیمتها چیست؟ باید گفت که عوامل زیادی در آن نقش دارند که در ادامه به برخی از آن ها پرداخته شده است. قیمت سمعک به عوامل و فاکتورهای زیادی از جمله تکنولوژی و ویژگی های به کار رفته در آن، سایز، برند، کیفیت ساخت، خدمات پس از فروش و گارانتی بستگی دارد. همچنین قیمت خرید سمعک در شهر تهران هم مانند دیگر شهرهای ایران به عوامل متعددی بستگی داشته و متناسب با آنها تعیین میگردد.
همان طور که گفته شد قیمت های متفاوتی در سمعکها وجود دارد که موارد زیادی تعیین کننده این قیمتها است. از جمله این موارد میتوان به سطح تکنولوژی و سال ساخت سمعک، میزان تقویت گفتار و حذف نویز در آن، قابلیت اتصال وایرلس و استفاده از اکسسوری یا وسایل جانبی سمعک، شارژی یا باتری خور بودن آن، اندازه و ... اشاره نمود که موجب میگردد که در نهایت یک سمعک در سطوح متفاوتی از جمله پایه، متوسط، خوب و عالی طبقه بندی گردد و مطابق با آن، از نظر قیمتی هم با یکدیگر متفاوت گردند. علاوه بر موارد ذکر شده، برند سمعک نیز نقش بسیار زیادی در تعیین قیمت آن دارد و بسته به کیفیت محصولات ارائه دهنده آن برند بر قیمت پایه آنها تاثیر زیادی دارد. اگرچه در این بین ممکن است برخی از برندهای سمعک از نظر اقتصادی به صرفهتر بوده و قیمتهای پایینتری را دارا باشند. برای اطلاع از قیمت انواع برندهای سمعک میتوانید به سایت کلینیک سمعک آلفا مراجعه نموده یا با این کلینیک تماس حاصل نمایید.
قیمت سمعک گوش متناسب با شرایط خود را از کلینیک سمعک آلفا با تجربه چندین و چند ساله، با مدیریت خانم سارا باقری بخواهید. کلینیک سمعک آلفا، بهترین و رقابتیترین قیمت سمعک گوش را با امکان تست سمعک قبل از خرید آن و داشتن گارانتی و خدمات پس از فروش به شما مراجعین عزیز ارائه می دهد. کلینیک سمعک آلفا مرکز تخصصی فروش سمعک از بهترین برندهای دنیا است که از جمله ویژگیهای منحصر به فرد این کلینیک میتوان به قیمت مناسب سمعک، ارائه بهترین نوع و برند سمعک و همچنین ارائه ا بهترین و جدیدترین سمعک های روز دنیا تحت نظر متخصصان مربوطه، اشاره نمود.
خرید سمعک گوش
بنا به دلایل مختلفی که وجود دارد، انتخاب و خرید سمعک گوش مناسب از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است؛ چرا که افراد استفاده کننده از سمعک معمولا در تمامی روزهای هفته و تمامی ساعات بیداری خود از آن استفاده مینمایند، لذا لازم است که در انتخاب سمعک گوش دقت کافی به کار گرفته شود. همچنین لازم است بدانید که وقت و هزینهای که برای خرید سمعک گوش در نظر میگیرید، نه تنها به هدر نرفته بلکه نتایج بسیار خوبی هم در زندگی شما به همراه خواهد داشت. چرا که خرید سمعک گوش خوب نه تنها در بهبود درک گفتار شما بسیار موثر است، بلکه موجب کاهش یافتن و یا حتی متوقف شدن روند رو به رشد کم شنوایی شما خواهد شد. بدون شک انتخاب و خرید یک سمعک خوب علاوه بر افزایش میزان اعتماد به نفس شما، افزایش مشارکت شما در گفت و گو های جمعی بدون هیچ گونه ترسی را نیز موجب خواهد گردید.
استفاده از سمعک نه تنها در بزرگسالان رواج دارد بلکه، در کودکان نیز به روند طبیعی رشد گفتار و زبان آن ها کمک نموده و موجب جلوگیری از افت تحصیلی آن ها میگردد. در افرادی که دارای وزوز گوش هستند نیز استفاده از سمعک موجب جلوگیری از شنیدن صدای وزوز گوش میگردد. در صورتی که اقدام به خرید سمعک گوش مناسبی نمایید دیگر نگران مصرف شارژ باتری آن نخواهید بود چرا که از تکنولوژیهای پیشرفتهای در ساخت باتری آن به کار گرفته شده است. همچنین لازم است که سمعک شما به خوبی تنظیم شده باشد، تا از ایجاد صدای سوت جلوگیری گردد و با صدای کاملا واضح و شفاف خود منجر به تقویت شنوایی شما گردد.
کلینیک سمعک آلفا ارائه دهنده جدید ترین سمعک های دنیا با قیمت هایی مقرون به صرفه برای مراجعین عزیز خود است و متناسب با بودجه و نیاز های شما، بهترین سمعک را به شما پیشنهاد خواهد داد تا جوابگوی تمامی مسائل و نیازهای شما باشد. نکته قابل توجه کلینیک سمعک آلفا این است که دارای خدمات و پشتیبانی کامل پس از فروش است، یعنی درصورت خرابی سمعک یا عدم رضایت کافی فرد استفاده کننده از سمعک، مدل سمعک عوض میگردد. تمامی افراد مراجعه کننده به کلینیک سمعک آلفا از رضایت کافی برخوردار بوده و جزو مراجعه کنندگان همیشگی این مجموعه گردیدهاند. مشاوران متخصص وباتجربه این کلینیک اطلاعات کاملی را در زمینه انتخاب سمعک در اختیار مراجعه کنندگان عزیز خود قرار میدهند تا بتوانید با آگاهی کامل و با در نظر گرفتن سبک زندگی و بودجه خود، بهترین سمعک جهت بهبود شنواییشان انتخاب نمایند.
قیمت سمعک خوب
با توجه به این مورد که امروزه با پیشرفت تکنولوژی متخصصان انواع مختلفی از سمعکها را تولید نمودهاند، لذا در صورتی که قصد خرید سمعکی خوب با انواع بسیار گوناگونی که در بازار وجود دارد را داشته باشید، قطعا قیمت سمعک خوب یکی از موارد مد نظر شما خواهد بود. چرا که هر کدام از مدلها و برندهای موجود در بازار از قیمت خاصی برخوردارند. بنابراین قیمت سمعک، یکی از مهم ترین فاکتورهایی است که افراد دنبال کننده سمعک با آن مواجه خواهند بود.
بی شک خرید سمعک گوشی که قیمت سمعک خوبی هم دارا باشد، یکی از مواردی است که میبایست با دقت و وسواس بسیار بالایی انجام گیرد، چرا که سلامت شنوایی جزو موارد بسیار حائز اهمیت است. همان طور که گفته شد سمعکها از مدلها و قیمتهای مختلفی برخوردار هستند که این تفاوت قیمت به عوامل مختلفی از جمله نوع تکنولوژی به کار رفته در ساخت سمعک، استحکام و هوشمندی سمعک، ضد آب بودن و موارد بسیار زیاد دیگری بستگی دارد. با توجه به این که نوع و قیمت وابسته به نرخ بازار متغییر است، بنابراین جهت کسب اطلاع از قیمت روز سمعک میبایست به کلینیکهای شنواییشناسی مراجعه نمود تا بتوان از لیست جدید قیمتها اطلاع کسب نمود.
در انتخاب سمعک حتما این نکته بسیار مهم را در نظر داشته باشید که انتخاب و تجویز نمودن سمعک بر اساس میزان و نوع کم شنوایی است بنابراین نمیتوان گفت که تنها قیمت سمعک گوش تعیین کننده در انتخاب نوع سمعک میباشد. مثلا برای فردی ممکن است سمعک داخل گوشی مناسب بوده و حتی استفاده از بهترین سمعک های پشت گوشی جوابگو نباشد. همچنین لازم به ذکر است که قیمت سمعک های نامرئی از بقیه مدلهای سمعک بیشتر است. با توجه به نکات گفته شده، در صورتی که قصد خرید سمعک گوش را دارید حتما به کلینیکهای معتبر سمعک مراجعه تا با کمک کارشناسان مربوطه بتوانید بهترین انتخاب با مناسبترین قیمت را داشته باشید. کلینیک سمعک آلفا یکی از بهترین این مراکز است که با متخصصان باتجربهای که دارد شما را در این امر یاری خواهد نمود تا بتوانید تصمیمگیری درستی در زمینه خرید سمعک داشته باشید.
همچنین به جز موارد ذکر شده در بالا، دو فاکتور مهم دیگر نیز تعیین کننده قیمت سمعک هستند که عبارتند از:
- نوع فناوری بکار گرفته شده در ساخت سمعک و به دنبال آن کیفیت صدای تولیدی سمعک
- نوع گارانتی و خدمات پس از فروش سمعک انتخابی
امروزه با توجه به پیشرفتهای زیادی که در زمینه سمعک وجود داشته است، بخصوص وجود انواع مدل سمعک نامرئی، بسیاری از افرادی هم که تمایلی به استفاده از سمعک نداشتهاند، با این موضوع کنار آمده و نظرشان تغییر کرده است، چرا که استفاده از سمعک علاوه بر اینکه موجب برطرف شدن کمشنوایی میگردد، از پیشروی بیش تر آن هم جلوگیری مینماید. بنابراین توصیه میگردد که با مراجعه به موقع به کلینیک سمعک آلفا، اطلاعات لازم را کسب نموده و هر چه سریع تر اقدام به خرید سمعک نمایید. ناگفته نماند که انتخاب سمعک خوب زندگی شما را متحول خواهد نمود و بر لذت زندگی شما خواهد افزود.
نمایندگی فروش سمعک در تهران کجاست؟
کلینیک سمعک آلفا یکی از مراکز فروش سمعک در تهران با 24 سال سابقه, نمایندگی و مرکز فروش سمعک برند های معتبر دنیا) زیمنس, اتیکن, فوناک, ویدکس و..) را دارا می باشد. نشانی:تهران, گاندی شمالی, تقاطع خیابان شریفی, روبروی کلانتری 103, ساختمان پزشکان گاندی, پلاک 8, طبقه همکف, واحد یک
خرید انواع سمعک از کلینیک آلفا
کلینیک تخصصی سمعک آلفا با 24 سال سابقه, نمایندگی رسمی فروش انواع سمعک پشت گوشی, داخل گوشی , نامرئی , هوشمند و فراهوشمند و غیره, با بهره مندی از دانش متخصصین و پرسنل با تجربه خدمات شنوایی نظیر تجویز سمعک و مشاوره, تنظیم و تعمیر انواع سمعک, خدمات پس از فروش و انجام تست ها و آزمایشات شنوایی را به مراجعه کنندگان گرامی ارائه می کند. برای اطلاعات بیشتر و دریافت نوبت با شماره تلفن های مربوطه تماس بگیرید.
مزایای خرید سمعک از کلینیک آلفا
در کلینیک سمعک آلفا قبل از تجویز سمعک, تست و ارزیابی شنوایی انجام میگیرد, سپس با بررسی نتایج شنوایی سنجی و در نظر گرفتن شرایط زندگی بیمار سمعک مناسب توسط متخصصین با تجربه کلینیک آلفا تجویز و مشاوره پس از آن نیز به بیمار ارائه می شود. امکان تست رایگان سمعک قبل از خرید نیز وجود دارد.همچنین تعمیر فوری سمعک و تنظیم انواع سمعک با جدیدترین دستگاه تنظیمی نیز یکی دیگر از خدمات کلینیک تخصصی سمعک آلفا می باشد.شرایط خرید اقساطی برای انواع سمعک امکان پذیر است.کلینیک سمعک آلفا جهت رفاه حال سالمندان امکان تجویز و تنظیم سمعک و سایر خدمات شنوایی را در منزل بیمار فراهم کرده است.
قیمت سمعک در کلینیک آلفا
کلینیک تخصصی سمعک آلفا با 24 سال سابقه ,نمایندگی رسمی فروش انواع سمعک برند های معتبر دنیا, در مدل های پشت گوشی, داخل گوشی و مدل های نامرئی و همچنین مرکز رسمی فروش سمعک های مدل هوشمند و فراهوشمند را دارا می باشد.
تجویز سمعک و مشاوره پس از آن , تعمیر و تنظیم انواع سمعک به وسیله جدیدترین دستگاه تنظیمی, انجام انواع تست ها و آزمایشات شنوایی سنجی و همچنین خدمات پس از فروش سمعک از دیگر خدمات کلینیک تخصصی سمعک آلفا می باشد. برای اطلاع از قیمت انواع سمعک ها با شماره تلفن های مربوطه تماس بگیرید.
راه های برای افزایش عمر سمعک
نگهداری و مراقبت مناسب در افزایش عمر سمعک مهم است:
- از استفاده از حلالها، الکل یا آب روی سمعک خودداری کنید زیرا میتوانند باعث آسیب به قطعات الکترونیک داخلی سمعک شوند.
- از قرار دادن سمعک در معرض گرما خودداری کنید زیرا ممکن است به آنها آسیب برساند. به عنوان مثال، قرار دادن آنها در آفتاب یا داخل ماشین، ، یا استفاده از سشوار روی آنها می تواند موجب آسیب به سمعک شود.
- سمعک ها را طبق دستورالعمل مناسب تمیز کنید. جرم گوش و رطوبت می تواند به سمعک آسیب برساند.
- هنگام استفاده از سمعک از استفاده از اسپری مو و سایر محصولات مراقبت از مو خودداری کنید.
- سمعک خود را در صورت عدم استفاده خاموش کنید و اگر برای مدت طولانی از سمعک استفاده نمی کنید, خارج کردن باتری ها بسیار می تواند مفید باشد و باعث افزایش عمر آن شود.
- همچنین توصیه می شود برای سرویس های دوره ای به طور منظم به یک متخصص شنوایی و کلینیک معتبر سمعک مراجعه کنید.
این نکته نیز وجود دارد که مدل سمعک هم در میزان عمر مفید و طول عمر سمعک نقش دارد. برای مثال سمعک هایی که در داخل مجرای گوش (درون کانال) می مانند، در مقایسه با سمعک هایی که در پشت گوش قرار می گیرند (پشت گوشی)، به دلیل تماس بیشتر با موم گوش و دوام کمتری دارند وبیشتر مستعد رطوبت هستند. بنابراین لازم است که بیمار آن را تمیز کرده و روزانه در دستگاه رطوبت گیر قرار دهد تا عمر مفید آن افزایش یابد. احتمال شکستگی یا عدم آن نیز مستقیماً با مراقبت خود فرد ارتباط دارد.
کلینیک سمعک آلفا به عنوان بهترین مرکز خرید سمعک در جردن، جدیدترین دستگاه تنظیمی برای تجویز سمعک را استفاده می کند و مناسب با سن بیمار، کم شنوایی و درک شنوایی بیمار مناسبترین سمعک را به کاربر سمعک پیشنهاد می دهد. خدمات گارانتی بین المللی و خدمات تعمیر از سوی شرکت سازنده از وظایف خدمت رسانی کلینیک سمعک آلفا می باشد. همچنین شما می توانید از پکیج خدمات طلایی بهره مند شوید. اصولا به علت رقابت بین شرکت ها قیمت سمعک ها یکسان می باشد اما برند های اصلی کیفیت بالاتری از لحاظ دوام، صدا و خدمات رسانی دارند. به صورت کلی شما با هر میزان کم شنوایی می توانید سمعکهایی در مدلها و قیمتهای مناسب بودجه خود انتخاب داشته باشید.
کلینیک سمعک آلفا با دارا بودن نمایندگی سمعک زیمنس و سمعک اتیکن، بهترین مدل های سمعک با بهترین قیمت را به مشتریان عزیز ارائه می دهد.
اما آنچه متفاوت است وضوح صدا مخصوصا در محیط های شلوغ، ظرافت سمعک، تکنولوژی اضافه ای که برخی از سمعک ها دارند، مانند شنیدن صدای تلویزیون از سمعک ،شنیدن صدای تلفن از سمعک یا گوش دادن به موزیک. گرچه قیمت سمعک را کمی افزایش می دهد اما کیفیت آن نیز بالاتر می رود زیرا همیشه کیفیت صدای خوب در سمعک های جدید است. سمعک های قدیمی سمعک های دیجیتال است که امروزه به کاربران سمعک توصیه می کنیم استفاده نکنند. سمعک های هوشمند رده پایین نیز چون هنوز خصوصیات سمعک دیجیتال را دارند و تعداد باند آن ها یا مدل میکروفن آن ها به سمعک دیجیتال شبیه است به وضوح گفتار بالا در فاصله و محیط شلوغ برخوردار نیستند.
شما مشتریان عزیز می توانید انواع سمعک سیگنیا، سمعک بدون باتری و سمعک های فراهوشمند زیمنس را با بهترین قیمت از کلینیک سمعک آلفا تهیه بفرمایید.
قیمت سمعک ها
-
قیمت سمعک دیجیتال
تقریبا بین یک تا دو و نیم میلیون تومان در هر گوش است.
-
قیمت سمعک هوشمند
از سه میلیون تومان تا پنج میلیون تومان در هر گوش می باشد.
-
قیمت سمعک جدید(قیمت سمعک فراهوشمند)
از پنج میلیون تومان تا شانزده میلیون تومان در هر گوش می باشد.
-
قیمت تعمیر سمعک
- بیمه تامین اجتماعی هر ده سال یکبار بابت سمعک (فرقی نمی کند یک یا دو سمعک)، 1/260/000 تومان پرداخت می کند.
- بیمه نیروهای مسلح: 1/400/000 هزار تومان پرداخت می کند.
- تعرفه پرداخت بیمه های دیگر را در جدول زیر مشاهده کنید:
- کلینیک سمعک آلفا تمامی مدارک لازم جهت بازپرداخت وجه بیمه برای سمعک را برای بیماران عزیز مهیا می کند.
مدل سمعک | میزان پرداختی | توضیحات |
سمعک دیجیتال | 1 الی دو و نیم میلیون تومان | 2تا4 کانال – حذف فیدبک و سروصدا به صورت کلی – IP67(نیم ساعت تحمل آب) |
سمعک هوشمند | سه تا پنج میلیون تومان | 6تا 15 کانال - حذف فیدبک به صورت دقیقتر دارای چند برنامه(محیط خلوت، شلوغ، تلفن، تلویزیون) |
سمعک فراهوشمند یا هوشمند پیشرفته | پنج میلیون تومان تا شانزده میلیون تومان | 20 تا 32 کانال – قابلیت تشخیص گفتار – وایرلس دار – IP67 – قابلیت کراس مدیریت سمعک با موبایل بلوتوث- سیستم OVP – تنظیم با REM- جهتداری دایرکشنال- سیستم محافظ باد کشف مکان یابی فضایی- قابلیت اتصال به اکسسوری ها- حداکثر شباهت به شنوای |
سمعک فراهوشمند با سنسور آکوستیکی- حرکتی | پنج تا شانزده میلیون تومان | 24 تا 65 کانال- قابلیت تشخیص دقیق گفتار حتی در محیط شلوغ، درحال حرکت و دویدن OVP بسیار پیشرفته- سیستم Yoursound- dynamic sound scape- سیستم محافظ باد کشف مکان یابی فضایی- شنیدن مستقیم صدای موبایل و موزیک از سمعک قابلیت اتصال به اکسسوری ها – حداکثر شباهت به شنوایی طبیعی |
تعرفه بیمه
تنظیم با دستگاه های جدید REM، کانکس ایر، نوهالینک و نوهالینک وایرلس به اضافه بیش از 24 سال تجربه کار در ادیولوژی و سمعک در دو کشور آمریکا و ایران باعث می شود تا کاربر رضایت بیشتری از شنیدن با سمعک داشته باشد.
تنظیم با دستگاه های جدید REM، کانکس ایر، نوهالینک و نوهالینک وایرلس به اضافه بیش از 24 سال تجربه کار در ادیولوژی و سمعک در دو کشور آمریکا و ایران باعث می شود تا کاربر رضایت بیشتری از شنیدن با سمعک داشته باشد.
توصیه کلینیک سمعک آلفا به کاربران سمعک این است که ابتدا به برند سمعک توجه داشته باشند و سپس به سال ساخت سمعک. چرا که هر چه سمعک جدیدتر باشد درست است که هزینه سمعک بیشتر می شود چرا که شما کیفیت بالاتری را از شنوایی تجربه خواهید کرد و شما سمعک را برای چند سال استفاده خریده اید. بنابراین هزینه شما در این چند سال تقسیم می شود و در عوض پول شما دور ریخته نخواهد شد. زیرا وقتی از سمعک های رده پایین استفاده می کنید چون ادیولوژیست آپشن های تنظیمی کمی در اختیار دارد نمی تواند شما را در شنیدن صداهای ریز و یا محیط شلوغ راضی نگه دارد. اما تجربه کاری نشان داده که برخی از کلینیک ها در تنظیم سمعک های جدید نیز به علت نداشتن تجربه مشکلات زیادی دارند و از تمام آپشن های تنظیمی استفاده نمی کنند . بنابراین توصیه ما به شما خرید از کلینیک هایی است که سابقه کار ادیولوژی بالا است و با تنظیم سمعک های متنوعی سروکار دارند. البته علاوه بر سابقه کاری به روز بودن و دانستن تکنولوژی های جدید بسیار مهم ایست. یعنی بسیاری از همکاران سابقه دار داریم که به سیستم تنظیمی و یا تکنولوژی سمعک های جدید واقف نیستند و شما نمی توانید مثلا از سمعکی که بیست میلیون تومان هزینه کرده اید، آپشن های لازم و وضوح لازم را دریافت کنید. در برخی از کلینیک ها هم علم دارند و هم تجربه اما حتما باید از آن ها توضیحات لازم را بخواهید. تجربه شخصی نشان می دهد که این افراد نیز مناسب کار توانبخشی نیستند چون یک پزشک و ادیولوژِیست خوب باید تمامی مواردی که در استفاده بهتر سمعک یا کاهش بیماری مانند سرگیجه و یا وزوز گوش موثر است خود به بیمار بگوید.
از کلینیک سمعک آلفا، به عنوان بهترین مرکز شنوایی سنجی در جردن، میتوانید اقدام به خرید سمعک زیمنس و انواع برندهای سمعک با قیمت . .مناسب، نمایید همچنین در این مرکز بهترین و جدیدترین انواع سمعک ها از جمله جدیدترین سمعک زیمنس را میتوانید تهیه بفرمایید.
-
چه عواملی بر قیمت سمعک موثرند؟
عواملی مانند برند سازنده, سال ساخت سمعک, تکنولوژی های به کار رفته در آن, گارانتی و خدمات پس از فروش آن و طراحی و اندازه آن بر قیمت سمعک تاثیر گذار است.
-
حداقل قیمت سمعک گوش چقدر است؟
قیمت سمعک ها از 3,000,000 تومان شروع می شود. با توجه به اینکه ارز دولتی برای سمعک ها برداشته شده است و ارز نیمایی و آزاد جایگزین شده است, تغییری در قیمت انواع سمعک ایجاد شده است. برای اطلاع از قیمت های جدید انواع سمعک با کلینیک سمعک آلفا تماس حاصل فرمایید.
-
برای خرید سمعک به کجا مراجعه کنم؟
برای خرید سمعک مناسب که کم شنوایی شما را جبران کند, توصیه می شود به مراکز شنوایی و کلینیک های مجاز و معتبر مراجعه کنید.تجویز سمعک توسط متخصصین آموزش دیده و باتجربه بهترین کیفیت شنوایی را برای شما به ارمغان می آورد. همچنین خرید اینترنتی سمعک یا خرید سمعک بدون معاینه گوش و تست شنواییسنجی توصیه نمیشود. به دلیل اینکه ممکن سمعک خریداری شما با نوع و درجه کم شنوایی و شرایط زندگی شما سازگار نباشد.
-
چه برند سمعکی برای من مناسب است؟
بهترین سمعک برای شما سمعکی است که کم شنوایی شما را به بهترین نحوجبران کند. وقتی صحبت از خرید سمعک به میان میآید، ویژگیها و عوامل متعددی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود. هنگام انتخاب سمعک مناسب برای مطابقت با نیازهای خود، اهمیت دارد که تعدادی از موارد مختلف را در نظر بگیرید. نوع و میزان کم شنوایی, سبک زندگی و فعالیت شغلی و سن از این دست موارد می باشد.با مراجعه به شنوایی شناس و انجام تست های شنوایی سمعک مناسب خود را می توانید تهیه کنید.
-
آیا برای هر دو گوش به سمعک نیاز دارم؟
اگر در هر دو گوش کم شنوایی دارید، به طور کلی توصیه می کنیم از دو سمعک استفاده کنید . فرایند شنوایی سالم هر دو گوش به مغز این امکان را می دهد که کوچکترین تفاوت صداها را تشخیص دهد و صداها را به محیط اختصاص دهد. بنابراین، هر دو گوش باید با سمعک مناسب پشتیبانی شوند تا شما را قادر به شنیدن درست کند.
-
گارانتی سمعک شامل چه مواردی می شود؟
بروز مشکل فنی در قطعات سمعک در دوره گارانتی از این دست موارد است.البته شکستن و ضربه دیدن سمعک, تعمیر و بازکردن سمعک توسط افراد غیر متخصص , خرابی در اثر رطوبت و گرمای زیاد, نداشتن کارت گارانتی معتبر برای برند سمعک و به کار بردن باتری های غیر مجاز از جمله مواردی است که موجب ابطال گارانتی سمعک خواهد شد.
-
کدام نوع و سبک سمعک بیشتر نیازهای شنوایی من را برآورده می کند؟
تست های شنوایی سنجی و بررسی های انجام شده توسط شنوایی شناس که شامل بررسی میزان کم شنوایی و سبک زندگی بیمار است ,سمعک مناسب را به شما معرفی می کند.
-
عمر سمعک چقدر است؟
طول عمر سمعک به مدل آن و مراقبت و نگهداری درستی که از سمعک می شود بستگی دارد، اما طول عمر مفید آن به طور متوسط بین 3تا 5 سال می باشد.
-
جدیدترین سمعک
-
بهترین مدل سمعک
-
ریزترین سمعک
-
سمعک مناسب برای من کدام است؟
-
بهترین مرکز شنوایی سنجی کجاست؟
-
چه عواملی باعث میشود شما سمعک نخرید؟
-
جدیدترین سمعک زیمنس
-
سمعک شارژی
-
خرید سمعک زیمنس
-
خرید سمعک نامریی
-
بهترین مرکز شنوایی در تهران
-
مرکز شنوایی سنجی نوزاد در تهران
جهت مشاوره می توانید با موبایل یا تلفن ثابت تماس بگیرید