سمعک دیجیتال

سمعک دیجیتال

یکی از جدیدترین مدل‌های سمعک، سمعک دیجیتال است که در آن صداهای دریافت شده به سیگنال‌های دیجیتال تبدیل می‌شوند. این مدل از سمعک‌ها در تمامی محیط‌ها و موقعیت‌ها قابل استفاده بوده و در شرایط مختلف قابلیت برنامه ریزی و تنظیمات دستی دارند.

کم شنوایی یکی از شایع‌ترین مشکلاتیست که افراد جامعه با آن رو به رو هستند. شاید ساده به نظر برسد اما کم شنوایی تا حد قابل توجهی کیفیت زندگی فردی را تحت تاثیر قرار داده و باعث بروز مشکلاتی همچون افسردگی، کمبود اعتماد به نفس و ترس از حضور در اجتماع می‌شود.

با اینکه اغلب کم شنوایی در افراد سالمند و میانسال دیده می‌شود اما عواملی همچون بیماری و ژنتیک نیز در بروز این بیماری موثرند. خوشبختانه امروزه استفاده از سمعک فرصتی را فراهم کرده تا فرد بدون دغدغه و نگرانی در جامعه حضور داشته و توانایی‌های خود را اثبات کند.

خرید سمعک دیجیتال کلینیک آلفا

اختراع سمعک های دیجیتالی، تکنولوژی بسیار جذابی است، سمعک های قدرتمند و فوق العاده ای که حس بسیار خوبی را برای شما رقم می زنند. سمعک های دیجیتال  در واقع سلاح های مخفی شما هستند که باعث می شوند محیط اطراف خود را احساس کنید و شما را از اتومبیل ها (و هیولاهایی!) که از پشت سر شما می آیند در امان نگه می دارند.

اگر به تازگی بیماری و مشکل کم شنوایی مواجه شده‌اید و یا قصد خرید سمعک دیجیتال دارید، با ما در ادامه همراه باشید. در این مقاله سعی شده تا اطلاعاتی جامع در خصوص سمعک دیجیتال، فواید استفاده از آن و انواع آن، پرداخته شود.

سمعک دیجیتال چیست؟

سمعک های دیجیتال امواج صوتی را به سیگنال های دیجیتال تبدیل می کنند تا صدا را تکرار کنند. تراشه‌های رایانه‌ای به کار رفته در سمعک‌های دیجیتال گفتار و سایر صداهای محیطی را تجزیه و تحلیل می‌کنند. همچنین می توان از آنها برای برقراری تماس های تلفنی و گوش دادن به کتاب یا موسیقی استفاده کرد. بر خلاف سمعک های آنالوگ (قدیمی) که صرفاً همه چیز را بلندتر می کنند، سمعک های دیجیتال باهوش ترند و قادر به تشخیص صدا و صدای پس زمینه هستند.

سمعک دیجیتال یکی از جدیدترین مدل‌های سمعک است که در آن صداهای دریافت شده به سیگنال‌های دیجیتال تبدیل می‌شوند.

 از آنجایی که ممکن است استفاده از سمعک دیجیتال برای آن دسته از افرادی که برای مدت طولانی از سمعک‌های آنالوگ استفاده کرده‌اند، سخت به نظر برسد، در ادامه به بررسی و معرفی مزایای این مدل سمعک پرداخته شده است.

  • فیلتر صداهای دریافتی
  • قابلیت برنامه ریزی در محیط‌های مختلف
  • دریافت صدای واضح‌تر، به ویژه در مکالمه
  • قابلیت حذف صداهای پس زمینه (Noise Canceling)

موارد ذکر شده، تنها فواید استفاده از سمعک دیجیتال نیستند! استفاده راحت‌تر و ابعاد کوچک‌تر این مدل می‌تواند انگیزه کافی برای مهاجرت به این مدل سمعک را ایجاد کند. با اینکه می‌دانیم چقدر تغییر برای افراد سالمند سخت است، اما این روزها تولید سمعک های آنالوگ بسیار محدود شده است. با این حال اگر هنوز در انتخاب و خرید سمعک دیجیتال مردد هستید، شاید با دریافت اطلاعات بیشتر و آشنایی با امکانات متعدد آن، بتوانید رضایت بیشتری از انتخاب خود داشته باشید.

سمعک دیجیتال متناسب با میزان کم شنوایی و برنامه ای که ادیولوژیست - شنوایی شناس تعیین می کند، با کامپیوتر تنظیم می شود. از دیگر ویژگی سمعک دیجیتال: مدارات پردازشی است که با توجه به تعداد باند و کانال سمعک دیجیتال، کیفیت صدا تغییر می کند. (یعنی علاوه بر تغییر ولوم صدا که در سمعک آنالوگ انجام می شود میتوانیم زیر و بمی صدا را در سمعک دیجیتال تغییر دهیم) و در نتیجه باعث جلب رضایت بیشتر بیمار می گردد، اما باز هم رضایت کافی را برای کاربران به همراه نداشتند به خصوص برای بیمارانی که علاوه بر مشکل کم شنوایی، درک شنوایی پایینی دارند .

قیمت سمعک دیجیتال

قیمت سمعک دیجیتال

سمعک‌های دیجیتال در زمینه فناوری و کارکرد پیشرفت چشمگیری نسبت به نسل پیشین خود یعنی سمعک‌های آنالوگ داشته‌اند. اما در این میان یکی مهم‌ترین مواردی که افراد همچنان استفاده از سمعک‌های آنالوگ را ترجیح می‌دهند، قیمت بالای سمعک دیجیتال است.

بنابراین همین موضوع باعث شده تا افرادی که انتظار زیادی از سمعک نداشته و بودجه‌ی محدودی در اختیار دارند، استفاده از سمعک‌های آنالوگ را ترجیح دهند. اما با وجود پیشرفت تکنولوژی‌های به کار گرفته شده در ساخت سمعک، ممکن است در سال‌های آینده برندهای محدودی همچنان سمعک آنالوگ تولید کنند و افرادی که از این وسیله استفاده می‌کنند، به ناچار مجبور به استفاده از سمعک‌های دیجیتال شوند.

به طور کلی قیمت سمعک دیجیتال متفاوت بوده و به عوامل مختلفی همچون نوسانات بازار ارز، امکانات سمعک، برند تولیدکننده آن و انتظارات فرد کم شنوا از سمعک، وابسته است.

تنظیم سمعک دیجیتال

یکی از مشکلات اصلی که افراد کم شنوا با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، تغییر میزان شنوایی فرد در گذر زمان است. این موضوع به خصوص در افراد سالمند و کسانی که به موجب بیماری دچار کم شنوایی می‌شوند، بیشتر دیده می‌شود. به طور کلی پیشنهاد می‌شود در صورتی که مشکلی در تنظیم صداهای دریافتی توسط سمعک احساس کردید، حتما به پزشک معالج خود و کلینیکی که سمعک خود را از آنجا تهیه کردید، مراجعه نمایید.

با این حال اگر افراد بتوانند به طور مستقل توانایی تنظیم سمعک دیجیتال خود را داشته باشند، بدون نیاز به مراجعه به ادیولوژیست می‌توانند نسبت به تغییر و تنظیم سمعک اقدام کنند. البته این موضوع می‌تواند عواقبی همچون از بین رفتن گارانتی محصول و خرابی دستگاه را در پیش داشته باشد.

خرید سمعک دیجیتال

خرید سمعک چه در نوع آنالوگ و یا دیجیتال قابلیت‌های بیشماری در اختیار افراد کم شنوا قرار می‌دهد و کیفیت زندگی این افراد را بالا می‌برد. با این حال ممکن است هزینه خرید سمعک برای برخی از افراد غیر قابل پیش بینی و بیش از حد تلقی شود. در هنگام خرید سمعک دیجیتال بهتر است علاوه بر بودجه‌ای که در اختیار دارید، به نیازهای خود توجه کنید.

اگر هیچ ایده‌ای ندارید و از امکانات سمعک دیجیتال آگاه نیستید، در این مقاله به معرفی و بررسی نکاتی که پرداخته می‌شود، توجه ویژه‌ای داشته باشید.

بهترین سمعک دیجیتال

بهترین سمعک دیجیتال

همانطور که اشاره شد، این روزها بهترین برندهای تولید کننده سمعک از تولید سمعک‌های آنالوگ دست کشیده و توجه خود را معطوف به طراحی و تولید سمعک‌های دیجیتالی کرده‌اند که با کیفیت‌تر بوده و امکانات بیشتری در اختیار افراد کم شنوا قرار می‌دهد.

اگر بخواهیم به بهترین مدل‌های سمعک دیجیتال اشاره کنیم، لیستی نامحدود تهیه می‌شود. به همین خاطر در ادامه تنها به معرفی 2 مدل سمعک دیجیتال از برترین برندهای تولید شده اشاره خواهد شد:

  • سمعک با قابلیت قرارگیری در گوش
  • سمعک با قابلیت قرارگیری پشت گوش

سمعک دیجیتال هوشمند

سمعک دیجیتال هوشمند یکی از جدیدترین مدل‌های سمعک دیجتال است که علاوه بر قابلیت پردازش صداهای دریافت شده، می‌تواند صداهای دریافت شده را کنترل کرده و در صورت نیاز میزان صدای قابل پخش را به صورت خودکار کم یا زیاد کند

تفاوت سمعک دیجیتال و هوشمند

اگر برای اولین بار قصد خرید سمعک دارید و یا تصمیم گرفته‌اید از استفاده از سمعک‌های آنالوگ و قدیمی دست بردارید و به سمعک‌های دیجیتال مهاجرت کنید، ممکن است در ابتدا با مشاهده تنوع محصولات و مدل‌های سمعک دیجیتال سردرگم شوید و از تغییر رویه و خرید این محصول منصرف شوید.

در چنین حالتی باید به شما بگوییم که سمعک‌های آنالوگ تقریبا از رده خارج شده و این مهاجرت تا حدودی اجباریست. البته با در نظر گرفتن مزیت‌ها و قابلیت‌های سمعک دیجیتال و یا هوشمند، استفاده از این سمعک تا حد زیادی توجیح پذیر می‌شود.

به طور کلی خرید سمعک‌های دیجیتال با امکاناتی نظیر تنظیم صدای دریافتی و حذف صداهای پس زمینه و محیطی به یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین مدل‌های سمعک در میان افراد کم شنوا تقسیم شده است.

اگر بخواهیم تفاوت‌های سمعک‌های دیجیتال و هوشمند را در یک جمله بگوییم، باید به این نکته اشاره کنیم که سمعک‌های هوشمند نوع جدید و پیشرفته‌تر همان سمعک‌های دیجیتال است که دارای تعداد کانال‌های بیشتری جهت تفکیک صداهاست و از قابلیت‌هایی نظیر اتصال به گوشی موبایل و تلویزیون‌های هوشمند برخوردار است.

خرید اینترنتی سمعک دیجیتال

با اینکه توصیه می‌شود برای خرید سمعک دیجیتال به صورت حضوری و پس از بررسی‌های دقیق ادیولوژیست نسبت به خرید این محصول اقدام کنید، اما این روزها فروشگاه‌های مختلف و کلینیک‌های معتبری وجود دارند که علاوه بر امکان فروش سمعک دیجیتال به صورت حضوری، امکان خرید اینترنتی را برای افراد فراهم کرده‌اند.

کلینیک سمعک آلفا نیز به عنوان یکی از برترین و معتبرترین کلینیک‌ها در زمینه ارائه خدمات شنوایی سنجی و فروش سمعک دیجیتال و هوشمند فعالیت می‌کند. افراد می‌توانند بر اساس نیاز به ویزیت و خرید سمعک به صورت حضوری به کلینیک آلفا در محدوده ونک تهران مراجعه نمایند و یا به صورت اینترنتی پس از مشاوره رایگان، خرید خود را ثبت کنند.  

انواع سمعک دیجیتال

سمعک دیجیتال، به صورت داخل گوشی و پشت گوشی می باشد. سمعک داخل گوشی دیجیتال نیز از اندازه شل(صدفه گوش) وجود دارد که تا افت شنوایی 85 را پوشش می دهد. و اندازه کانال آن تا افت شنوایی 75 دسی بل مناسب است و اندازه نامرئی آن تا 70 دسی بل پوشش دهی دارد. باید این نکته را ذکر کرد که سیستم محافظ باد میکروفن چندسویه ارتباط قوی با تلویزیون، ارتباط قوی با تلفن، ارتباط سمعک با موبایل، استفاده از لوازم جانبی سمعک، استفاده از ریموت ها، تشخیص جایگاه فضایی شخص در محیطی مانند آسانسور، تشخیص درک گفتاری درمحیط های شلوغ یا پشت سر در این سمعک ها وجود ندارد. سمعک دیجیتال شروعی است برای یک جهش تازه در کیفیت شنیداری است. در سمعک پشت گوشی دیجیتال تا افت شنوایی 120 دسی بل قابل پوشش می باشد. در دو نوع سمعک پشت گوشی قوی و سمعک پشت گوشی بسیار قوی وجود دراد. مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا عرضه کننده بهترین مدل های سمعک دیجیتال است.

انواع سمعک دیجیتال

به طور کلی سمعک‌های دیجیتال به 2 دسته سمعک‌های پشت گوش و داخل گوش دسته بندی می‌شوند. در ادامه به منظور شناخت بیشتر هرکدام از مدل‌ها و درک بهتر تفاوت هرکدام از آنها، به معرفی مدل‌های مختلف سمعک دیجیتال پرداخته خواهد شد.

- سمعک‌های دیجیتال پشت گوش

سمعک‌هایی که پشت گوش قرار می‌گیرند، علاوه بر یک فرستنده که با یک سیم نازک در داخل گوش قرار می‌گیرد، دارای گیرنده‌ای هستند که پشت گوش قرار می‌گیرد. به طور کلی 3 مدل سمعک پشت گوشی، وجود دارد:

  • سمعک‌هایی که گیرنده آن پشت گوش قرار می‌گیرد. BTE
  • سمعک‌هایی که گیرنده آن در گوش قرار می‌گیرد. RIE یا RITE
  • سمعک‌هایی که گیرنده آن در داخل کانال گوش قرار می‌گیرد. RIC

- سمعک‌های دیجیتال داخل گوش

سمعک‌های داخل گوش، ابعاد کوچکتری دارند و از آنجایی که توسط افراد قابل مشاهده نیست، می‌تواند گزینه مناسبتری برای کودکان، خانم‌ها و افراد جوان به شمار برود. این مدل از سمعک‌ها به 4 دسته کلی تقسیم بندی می‌شوند، که در ادامه به معرفی آنها پرداخته خواهد شد:

  • سمعک‌های داخل کانال که با نام IIC یا سمعک نامرئی شناخته می‌شوند، به طور کامل در داخل کانال گوش قرار گرفته و قابل مشاهده نیستند.
  • سمعک‌های درون کانال گوش که با نام CIC نیز شناخته می‌شوند، به طور کامل درون کانال گوش قرار می‌گیرند، اما از بیرون به سختی قابل مشاهده هستند.
  • سمعک‌های داخل گوش یا ITC داخل مجرای گوش قرار گرفته، ابعاد بزرگتری نسبت به 2 مدل قبلی دارند و قابل مشاهده هستند.
  • سمعک داخل گوش یا ITE در داخل مجرای گوش جای می‌گیرد و قسمت بیشتری از آن بیرون از گوش قرار دارد.

مشاوره خرید سمعک دیجیتال

بدون شک یکی از اصلی‌ترین مواردی که باعث افزایش رضایت در هنگام خرید می‌شود، مشاوره پیش از خرید سمعک دیجیتال است. این مشاوره با سوالاتی تخصصی در مورد میزان شنوایی، آگاهی از بودجه و هزینه خرید، تست کردن مدل‌های مختلف سمعک، تنظیمات ابتدایی سمعک با توجه به فرکانس‌های قابل شنوایی صورت می‌گیرد.

انتخاب سمعک می‌تواند تاثیر مستقیمی در کیفیت زندگی داشته باشد و به افراد کم شنوا کمک کند تا بدون استرس در جامعه و محیط‌های عمومی حضور داشته باشند. در زمان مشاوره سمعک دیجیتال، اطلاعاتی کامل در مورد انواع سمعک از نظر شکل ظاهری، کارایی و کیفیت آن ارائه می‌شود. چرا که این اطلاعات می‌تواند منجر به خرید سمعکی با کیفیت شود. از طرفی دیگر یکی از مسائلی که در اعتماد به نفس افراد کم شنوا موثر است، عدم تشخیص استفاده از سمعک توسط دیگران است که با استفاده از سمعک‌های داخل کانال گوشی، تضمین می‌شود.

 همچنین اطلاعاتی تکمیلی در خصوص ظرفیت و نوع باتری دستگاه، خدمات پس از فروش و گارانتی محصول ارائه می‌شود که به فرد امکان خریدی بهتر می‌دهد. این موضوع می‌تواند در طولانی مدت، نیاز به مراجعه به کلینیک جهت تعمیر و یا خرید مجدد سمعک را تا حد زیادی کاهش دهد.

سمعک دیجیتال جای سمعک آنالوگ

سمعک دیجیتال دارای قابلیت برنامه ریزی است و به کامپیوتر وصل می شود و میتوان بمی و زیری آن را به صورت بهتری کنترل کرد. اما در سمعک آنالوگ فقط یک پیچ گوشتی، بمی و زیری سمعک را تنظیم می کند. سمعک دیجیتال دارای تنوع بیشتری از لحاظ ظاهر هستند و به صورت سمعک نامرئی، سمعک داخل گوشی و سمعک پشت گوشی می باشد. مدارات تنظیمی در سمعک دیجیتال به گونه ای است که می تواند افت و خیز شنوایی را بیشتر از سمعک آنالوگ، تنظیم کند و صدای محیطی کمتر از سمعک آنالوگ باعث تداخل در اصوات گفتاری شود. سمعک معمولی یا آنالوگ به خاطر قیمت پایین شاید مورد علاقه برای کسانی باشد که یا بودجه زیادی برای سمعک ندارند، و یا نمی خواهند بودجه زیادی بگذارند.

اما وقتی این افراد از سمعک آنالوگ یا حتی دیجیتال خیلی قدیمی استفاده می کنند ناراضی بوده و این موضوع پیامد بدی برای کاربر سمعک دارد. و آن، این است که سمعک بد است. در صورتیکه مسلما اگر یک ادیولوژیست باتجربه با مشاوره صحیح کاربر را قانع به خرید درست می کرد، ایشان رضایت حداقل نسبی از سمعک داشتند و هزینه بیشتری برای سمعک می کردند. متاسفانه برخی از تجهیزات پزشکی ها بعضی از سمعک ها را که ادیولوژیست ها تجویز نمیکنند با قیمت پایینتر می فروشند و همین امر کششی برای افرادی است که فکر میکنند در خرید سمعک جای مناسب و ارزانی پیدا کرده اند. از بین سمعک های دیجیتال، ادیولوژیست مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا، با بیش از 23 سال تجربه  و سابقه کاری که دارد، می داند کدام یک از بقیه ی سمعک های دیجیتال کیفیت بهتری دارد. اما باید دانست سمعک دیجیتال هیچگاه سمعک هوشمند و سمعک هوشمند هیچگاه سمعک فراهوشمند نمی شود. اما اگر بودجه ی شخصی واقعا به سمعک فراهوشمند نمی رسد ناچار است برای درک شنیداری از سمعک استفاده کند.

سمعک دیجیتال نامرئی

سمعک دیجیتال نامرئی

همانطور که اشاره شد، یکی از مشکلات شایع برای افراد کم شنوا، مشخص بودن و تشخیص استفاده از سمعک توسط دیگران است و می‌تواند در اعتماد به نفس و روحیه فرد تاثیرگذار باشد.

استفاده از سمعک‌های نامرئی فرصتی را فراهم کرده تا فرد کم شنوا با اعتماد به نفس بیشتری در جامعه حضور داشته باشد. ظاهر طبیعی این نوع سمعک و ابعاد کوچک آن می‌تواند برای افراد با میزان کم شنوایی کم تا متوسط، مفید و قابل استفاده باشد.

سمعک نامرئی که به نام سمعک‌های IIC هم شناخته می‌شوند، به طور کامل در داخل کانال گوش قرار گرفته و به هیچ عنوان قابل تشخیص نیست. سمعک‌های نامرئی از 5 قسمت اصلی تشکیل می‌شود:

  • یک میکروفون که صداهای محیط اطراف را دریافت می‌کند و سیگنال‌های الکتریکی را دریافت کرده و به سیستم تقویت کننده سمعک ارسال می‌کند.
  • تقویت کننده که امواج صوتی دریافتی را افزایش داده و سیگنال‌های تقویت شده را به پردازنده می‌فرستند.
  • پردازنده دیجیتال سمعک، صداهای دریافت شده را پردازش کرده و با وضوح بیشتری به گوش فرد می‌رساند.
  • صدای پردازش شده توسط پردازنده سمعک، به کمک یک گیرنده یا بلندگو در داخل کانال گوش فرستاده شده تا شخص کم شنوا بتواند، به طور واضح بشنود.
  • باتری، آخرین و مهمترین قطعه سمعک است که نیروی لازم برای تغذیه و کارایی دستگاه را تامین می‌کند.
  • یکی از مهمترین نکاتی که در هنگام خرید و نصب سمعک‌های نامرئی باید مد نظر قرار دهید، نصب این سمعک داخل کانال گوش است. به طور کلی این مدل سمعک باید متناسب با شکل کانال گوش فرد مطابق باشد و در داخل گوش نصب شود.
  • یکی دیگر از نکات مهمی که در هنگام خرید سمعک‌های نامرئی باید مد نظر قرار دهید، قیمت بالای این محصول است. بنابراین اگر بودجه‌ی محدودی در اختیار دارید، بهتر است از سایر مدل‌های سمعک استفاده کنید.

آیا سمعک دیجیتال بهتر است؟

از آن جا که در سمعک های دیجیتال، نویز پس زمینه بهتر فیلتر می شود و علاوه بر این، نسبت به "آشفتگی" حساسیت کم تری دارند، مانند وقتی که کسی شما را در آغوش می گیرد، لذا گزینه بهتری نسبت به سمعک های آنالوگ می باشند. همانطور که گفته شد، سمعک های آنالوگ فقط همه چیز را بلندتر می کنند، به این معنی که صدا را تقویت می کنند. در صورتی که سمعک های دیجیتال بین صدای پس زمینه و گفتار تمایز قائل می شوند. آنها همچنین به عنوان دستگاه های پخش جریانی عمل می کنند تا بتوانید تماس های تلفنی بگیرید و از طریق آنها به موسیقی یا تلویزیون گوش دهید. 

سمعک های دیجیتال چگونه کار می کنند؟

در واقع می توان چنین گفت که سمعک های دیجیتال با سرعت رعد و برق عمل می کنند و نسبت به تغییر محیط حساس ترند. آنها همچنین می توانند بر اساس کم شنوایی خاص شما برنامه ریزی شوند. نحوه عملکرد آن ها به طور خلاصه: 1) میکروفون صدا را دریافت می کند و آن را به سیگنال دیجیتال تبدیل می کند. 2) تقویت کننده قدرت سیگنال دیجیتال را افزایش می دهد. 3) بلندگو صدای تقویت شده را در مجرای گوش منتشر می کند. 

سمعک های دیجیتال چقدر عمر می کنند؟

عمر سمعک ها بیش تر به این بستگی دارد که شما چه کسی هستید: آتش نشان، بوکسور، کاوشگر قطب شمال یا یک وبلاگ نویس، کارمند و ... . اما به طور کلی اکثر سمعک های دیجیتال به طور متوسط ​​بین سه تا هفت سال عمر می کنند.

آیا سمعک دیجیتال گران است؟

سمعک‌های دیجیتال می‌توانند بسیار گران به نظر برسند، اما مهم است بدانید که برای هزینه‌های بسیار بیشتر از خود دستگاه‌ها هزینه می‌کنید. هنگامی که سمعک تهیه می کنید، قیمت شامل تنظیمات بعدی، تمیز کردن و گارانتی ای است که می تواند از یک تا سه سال متغیر باشد. 

بهترین نوع سمعک های دیجیتال کدامند؟

بهترین سمعک های دیجیتال چندین کار را انجام می دهند:

  • بین نویز و گفتار تمایز قائل می شوند
  • بازخورد را کاهش می دهند
  • صدا را به طور خودکار با محیط تنظیم می کنند
  • از میکروفون های جهت دار استفاده می کنند
  • کیفیت واقعی صدا را بهبود می بخشند

در هنگام خرید سمعک دیجیتال به چه نکاتی توجه کنیم؟

عوامل متعددی در انتخاب و کیفیت خرید سمعک دیجیتال موثر هستند، اگر برای اولین بار قصد خرید این محصول را دارید در ادامه لیستی از مهمترین مواردی که پیش از خرید سمعک باید مورد توجه قرار دهید، نام برده شده است.

  • درجه کم شنوایی

یکی از اصلی‌ترین و مهمترین نکاتی که در هنگام خرید سمعک دیجیتال و یا آنالوگ باید مورد توجه قرار دهید، میزان کم شنوایی و نوع آن است. به طور کلی سمعک‌ها تنوع گسترده‌ای دارند و اگر میزان کم شنوایی شما کم تا متوسط باشد، حق انتخاب و طیف وسیع‌تری از انتخاب در اختیار خواهید داشت.

  • بررسی نیازها

در صورتی که فعالیت‌های بدنی سنگینی مانند ورزش کردن دارید، مقاومت سمعک در برابر آب و تعریق اهمیت بیشتری پیدا خواهد کرد. همچنین قابلیت نویز کنسلینگ سمعک به شما کمک می‌کند تا راحت‌تر در مکان‌های شلوغ حضور داشته باشید، چرا که به شما امکان تنظیم صداهای دریافتی را می‌دهد.

  • هزینه و قیمت سمعک

بدون شک یکی از اصلی‌ترین عامل‌ها در خرید، بودجه‌ای است که در اختیار دارید. متاسفانه خرید سمعک‌های دیجیتال دربرگیرنده هزینه زیادی بوده و اگر بیمه هزینه خرید آن را پوشش ندهد، به ناچار مجبور به خرید مدل‌های ارزان‌تر و با قابلیت کمتر خواهید بود.

  • بررسی سایت‌های فروشگاهی

اگر بعد از تشخیص ادیولوژیست، نیاز به خرید سمعک را احساس کردید اما ایده‌ای در مورد تنوع و هزینه خرید این محصول نداشتید، با مراجعه به وبسایت‌های فروشگاهی و یا شرکت‌های تولید کننده سمعک، می‌توانید به اطلاعاتی کلی در مورد دستگاه دست پیدا کنید.

همچنین کسب اطلاعات از طریق نظرات کاربران و خریداران محصول در سایت میتواند کمک کننده باشد. 

  • ارائه خدمات پس از فروش و گارانتی محصول

یکی از نکات مهم در هنگام خرید سمعک، داشتن گارانتی محصول است. این مورد به شما کمک می‌کند تا در صورت نیاز به تعمیر و یا تنظیم دستگاه، بدون پرداخت هزینه و یا پرداخت هزینه‌ای اندک، نسبت به تعمیر آن اقدام کنید. همچنین بهتر است پیش از خرید سمعک از مدت و نوع گارانتی اطلاعات کسب کنید.

  • تست سمعک در دوره آزمایشی

با اینکه ممکن است بهداشتی به نظر نرسد، اما به دلیل گران بودن سمعک، معمولا دوره‌ای به عنوان تست سمعک در نظر گرفته می‌شود. در این دوره کاربر امکان استفاده از سمعک را دارد و این فرصت در اختیار فرد کم شنوا قرار می‌گیرد تا رضایت بیشتری در خرید و استفاده از سمعک تجربه کند.

  • نوع باتری سمعک

همانطور که می‌توانید حدس بزنید، منبع تغذیه سمعک باتری آن است. باتری سمعک در دو نوع یکبار مصرف و قابل شارژ بوده که هرکدام دارای مزایا و معایب خود هستند. به طور کلی این روزها افراد استفاده از باتری‌های قابل شارژ را ترجیح می‌دهند. در چنین صورتی نیازی نیست تا نگران این باشید که در یک روز کاری ناگهان باتری سمعک شما تمام شده و هرچه سریعتر باید نسبت به تعویض باتری اقدام کنید.

  • قابلیت اتصال به گوشی هوشمند

بدون شک یکی از مهمترین قابلیت‌های سمعک دیجیتال، امکان اتصال این محصول به گوشی‌های هوشمند است. با استفاده از این تکنولوژی امکان مکالمه بهتر، شنیدن پادکست یا موسیقی به راحتی فراهم شده و می‌توانید در زمان استفاده از سمعک نهایت لذت را ببرید.

  • لوازم جانبی سمعک

یکی از نکاتی که در زمان خرید سمعک دیجیتال باید مورد توجه قرار دهید، لوازم جانبی آن است که البته با توجه به نوع سمعک انتخاب شده توسط شما، متفاوت خواهد بود. بررسی لوازم جانبی متنوع این فرصت را در اختیار شما قرار می‌دهد تا در صورت نیاز به یک لوازم جانبی بیشتر، نسبت به خرید آن اقدام کنید. به طور کلی لوازم جانبی سمعک‌ها معمولا به شرح زیر هستند:

  • جعبه شارژ: سمعک با باتری قابل شارژ مانند ایربادز دارای یک محفظه بوده که با قرار گرفتن سمعک درون آن، مجددا شارژ می‌شود.
  • سری جایگزین: سری سیلیکونی سمعک مانند هندزفری بعد از مدتی فرسوده می‌شود، همچنین توصیه می‌شود در فواصل زمانی معینی، نسبت به تعویض آن اقدام کرد.
  • محافظ مومی: این محافظ‌ها برای سمعک‌های داخل کانال گوش بوده و از وارد شدن آسیب‌های ناشی از جرم گوش، محافظت می‌کند.

از کجا سمعک دیجیتال بخریم؟

اگر به فکر خرید سمعک دیجیتال هستید، مراجعه به پزشک ادیولوژیست باید گام بعدی شما باشد. متخصصان و کادر مجرب کلینیک سمعک آلفا به شما کمک می‌کنند تا در این مسیر، به دور از سردرگمی تمامی مراحل خرید سمعک از انجام معاینات پزشکی تا خرید سمعک را به راحتی پشت سر بگذارید. اگر ابهام و سوالی در مورد ویژگی های سمعک دیجیتال دارید، اطلاعات مورد نیاز خود را کسب کنید و در آخرین مرحله تنظیمات سمعک انجام شده و مدت زمان تست سمعک آغاز می‌شود.

نکته: 

سمعک دیجیتال جلوی پیشرفت کم شنوایی را نمی گیرد. اما در سمعک هوشمند این اصل رعایت شده است. در محیط هایی که چندین منبع صدا وجود داشت یا چندین نفر باهم صحبت می کردند، وضوح شنیداری برای بیماران بسیار کم بود. انواع سمعک دیجیتال در مدل های سمعک ارزان و متوسط برای بیماران عرضه می شود.

مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا ارائه دهنده انواع سمعک های دیجیتال AM و سمعک دیجیتال رکستون است.

 خرید سمعک دیجیتال کلینیک آلفا

سوالات متداول درباره سمعک دیجیتال

  •  آیا سمعک‌های دیجیتال، ضد آب هستند؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که تمامی مدل‌های سمعک دیجیتال، از یک میزان مقاومت در برابر آب و گردو غبار برخوردار نبوده و هر محصول دارای یک کد 2 رقمی است. این کد 2 رقمی نشان دهنده میزان مقاومت سمعک در برابر آب و گردو غبار بوده که به گواهی IP نیز شهرت دارد.

به طور کلی سمعک‌های دیجیتال ضد آب گزینه مناسبی برای استفاده در آب و هوای شرجی و همچنین استفاده توسط افرادیست که بیش از حد معمول دچار تعریق می‌شوند.

  • سمعک دیجیتال بهتر است یا آنالوگ؟

در استفاده از سمعک‌های آنالوگ، صدای دریافت شده از محیط بدون تفکیک صدای پس زمینه تقویت شده و به گوش فرد کم شنوا خواهد رسید. اما در سمعک‌های دیجیتال، صدای محیط از صدای فرد تفکیک شده، صدا ضبط شده و پس از فیلتر، پردازش و تقویت به گوش فرد می‌رسد. همچنین قابلیت حذف صداهای محیطی و اتصال به گوشی‌های هوشمند با بلوتوث می‌تواند به کاربری سمعک دیجیتال بیافزاید.

سمعک‌های دیجیتال این روزها به طور کامل جایگزین سمعک‌های آنالوگ شده و می‌توان از آنها به عنوان یکی از بهترین و کاربردی‌ترین محصولات صنعت پزشکی، نام برد. تنها نقطه ضعف سمعک دیجیتال در مقایسه با سمعک آنالوگ، قیمت بالای آن است که باعث شده امکان خرید این محصول برای تمامی افراد ممکن نباشد.

 

منبع: www.hearusa.com

سمعک برتر آماده ارائه خدمات شنوایی سنجی به شما همراهان گرامیست.

. آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم...
Close and go back to page
سمعک آلفا

نشانی: تهران، گاندی شمالی، تقاطع خیابان شریفی، روبروی کلانتری ۱۰۳، ساختمان پزشکان گاندی، پلاک ۸، طبقه همکف، واحد یک
تلفن: ۸۸۶۷۴۸۸۶-۰۲۱

  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • تلفن تماس ضروری: ۰۹۱۰۳۰۶۱۹۴۹
اینستاگرام سمعک برتر
فیس بوک سمعک برتر

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد مدیریت سمعک آلفا محفوظ می‌باشد.

تماس و مشاوره با سمعک آلفا