سمعک ارزان
قیمت سمعک از جمله فاکتورهای اصلی به شمار میآید که توسط بسیاری از خریداران مورد توجه قرار میگیرد. به دلیل افزایش قیمت ارز، قیمت سمعک نیز افزایش بسیاری داشته است. دلیل این موضوع، وارد شدن سمعک از کشورهای مختلف بوده که قیمت سمعک را تحت تاثیر خود قرار داده است.
در نتیجه اغلب مراجعین قصد دارند یک سمعک ارزان باکیفیت تهیه کنند. ممکن است شرایط شنوایی بیمار اجازه دهد که او به سمعک قدرتمند فراهوشمند نیاز نداشته باشد و سمعک ارزان قیمت نیز به نیازهای شنیداری او پاسخ دهد.
سمعک ارزان در تهران
توصیه میشود برای خرید سمعک ارزان به کلینیک های معتبر و مراکز شنوایی باسابقه مراجعه کنید. کلینیک سمعک آلفا یکی از بهترین مراکز شنوایی در تهران است که خدمات شنوایی و تجویز سمعک ارزان را به شما ارائه میکند. سمعک آلفا با 24 سال سابقه علاوه بر انجام آزمایشات شنوایی، در زمینه تجویز و فروش انواع سمعک برند معتبر دنیا نیز فعالیت میکند.
تنظیم انواع سمعک با جدیدترین دستگاه تنظیمی، تجویز سمعک در منزل، قالبگیری و تعمیر انواع سمعک از دیگر خدماتی هستند که توسط کلینیک سمعک آلفا به شما عزیزان ارائه میشود. برای هرگونه اطلاعات بیشتر و یا دریافت نوبت، از طریق شماره تلفن های مربوطه با کلینیک در تماس باشید.
ما در این مقاله به موضوع سمعک ارزان میپردازیم. در صورتی که قصد دارید یک سمعک ارزان باکیفیت برای خود یا عزیزانتان تهیه کنید، مطالعه این مقاله به شما در این زمینه بسیار کمک میکند. پس تا انتهای مطالب با ما همراه شوید.
مقرون به صرفه ترین و ارزان ترین سمعک های موجود در بازار
آیا به دنبال مقرون به صرفه ترین سمعک موجود در بازار هستید؟ در ادامه بهترین سمعکهایی که فناوری و ویژگیهای پیشرفته را با قیمتی ارزان و مناسب ارائه میدهند، برای شما آورده شده است. بر اساس مطالعات انجام شده، کم شنوایی نه تنها بر کیفیت کلی زندگی تأثیر می گذارد، بلکه در صورت عدم درمان آن میتواند بیماری هایی مانند افسردگی و زوال عقل نیز به دنبال داشته باشد. اگرچه سمعک ها دارای تنوع قیمتی رو به بالایی هستند اما گزینه های مقرون به صرفه تر برای کسانی که توانایی پرداخت هزینه های بالای سمعک را ندارند نیز وجود دارد که با پشتیبانی کمتری نسبت به سمعکهای گرانتر همراه هستند. با ورود سمعک های (OTC) در سال 2022، انتظار می رود با ورود شرکت های بیشتری به بازار و ایجاد رقابت، هزینه بالای سمعک کاهش یابد که این خبر خوبی برای افرادی است که به دنبال سمعک های ارزان هستند. اگرچه قیمت سمعک در واقع در حال کاهش است، اما به منظور یافتن بهترین سمعک های ارزان قیمت همچنان لازم است یک خریدار باهوش باشید تا بتوانید سمعک های با کیفیت و در عین حال ارزان و مقرون به صرفه را پیدا کنید.
بهترین سمعک ارزان و مقرون به صرفه کدامند؟
بهترین سمعک های ارزان و مقرون به صرفه آنهایی هستند که علاوه بر این که نیازهای شنوایی خاص شما را برطرف می نمایند، با بودجه شما نیز مطابقت دارند. تنوع روزافزون برندها و نوع سمعک های موجود در بازار، انتخاب های بیشتری را برای خریداران فراهم می نماید.بهترین سمعک های مقرون به صرفه عبارتند از Jabra Enhance، Lexie، Eargo و Audicus در حالی که سمعک های فوناک، سیگنیا، ویدکس، اتیکن، استارکی و ریساند مارکهای هستند که پردازش صدای پیشرفتهتر و سطوح بالاتری از سفارشیسازی را ارائه میدهند.
7 سمعک مقرون به صرفه در سال 2023
- بهترین سمعک برای سالمندان: Jabra Enhance
- بهترین سمعک OTC: Lexie
- مقرون به صرفه ترین سمعک : Audien
- بهترین سمعک بلوتوثی : Audicus
- بهترین سمعک نامرئی OTC : Eargo
- همه کاره ترین سمعک OTC :MDHearing
- بهترین سمعک برای سبک زندگی فعال : فوناک Audéo Lumity
ابتدا با مراجعه به یک شنوایی سنجی حضوری شروع کنید تا ارزیابی دقیقی از کم شنوایی خود داشته باشید و سپس با مشورت با متخصص شنوایی شناس ببینید کدام یک از مارک ها و مدل های سمعک ارزان برای شما مناسب تر هستند. کلینیک شنوایی سمعک برتر به شما در این زمینه کمک خواهد نمود تا علاوه بر انتخاب سمعک مناسب با نیاز خود تا حد زیادی هم در هزینه خود صرفه جویی نمایید.
کم شنوایی چه تاثیری بر کیفیت زندگی دارد؟
کم شنوایی یک اختلال جدی است که بر همه جوانب زندگی ما تاثیر میگذارد. شنیدن، یک رکن مهم برای روابط اجتماعی و شرکت در دورهمی های دوستانه محسوب میشود و در صورتی که به آن آسیب وارد شود، فرد از شرکت در بحث ها و گفتگوهای روزانه محروم خواهد شد.
همین موضوع باعث میشود پس از گذشت مدت زمانی فرد دچار افسردگی شده و به طور کلی از روابط اجتماعی دوری کند. چنانچه شنوایی یک گوش بسیار ضعیف شود، مغز برای جبران آن فشار زیادی را متحمل شده که در اثر آن، سایر فعالیت های مغز نیز تحت تاثیر قرار میگیرند.
کم شنوایی باعث میشود مدام از دیگران بخواهید حرف های خود را تکرار کنند. شخص مبتلا به کم شنوایی به طور مرتب صدای تلویزیون و رادیو را زیاد میکند و اصوات کم شدتی مانند صدا پرندگان را نمیشنود. با عدم درک گفتار، فرد دچار انزوای اجتماعی شده و از روابط دوستانه دوری میکند. ابتلا به زوال عقل و پیشرفت آلزایمر از دیگر عوارض مربوط به مشکل کم شنوایی است. همچنین این اختلال باعث میشود فرد توانایی شناختی خود را به مرور زمان از دست بدهد.
به طور کلی کم شنوایی موجب کاهش اعتماد به نفس شده و استقلال فردی را از بیمار میگیرد. روشهای درمانی مختلفی ارائه شده تا این مشکل تا حد زیادی رفع شود. استفاده از سمعک یکی از بهترین و موثرترین راه ها برای برطرف کردن مشکل کم شنوایی است.
سمعک چه کمکی به حل مشکل شنوایی بیمار میکند؟
سمعک، شنوایی طبیعی بیمار را برنمیگرداند و تنها اصوات دریافتی را تقویت کرده و به گوش بیمار ارسال میکند. استفاده به موقع از سمعک باعث افزایش کیفیت زندگی بیمار شده و موجب میشود که همانند گذشته حضوری فعال در بحث های دوستانه و روابط اجتماعی خود داشته باشد. کمک به درک گفتار، افزایش اعتماد به نفس، کاهش تلاش برای شنیدن مکالمات دیگران، ثبات عاطفی و سلامت روانی، احساس استقلال فردی و در کل افزایش کیفیت زندگی، از مزایای استفاده از سمعک میباشند.
انواع سمعک بر اساس تکنولوژی
به طور کلی سمعک ها از لحاظ تکنولوژی در دو دسته آنالوگ و دیجیتال تقسیم بندی میشوند:
-
سمعک آنالوگ
سمعک های آنالوگ نسل قدیمی سمعک ها محسوب شده و ساختار ساده ای دارند. پیش از پیشرفت حوزه محصولات شنوایی، سمعک آنالوگ، تنها محصولی بود که برای افراد کم شنوا در بازار یافت میشد. با ورود سمعک های دیجیتال به بازار، سمعک های آنالوگ کمتر مورد استفاده قرار گرفتند؛ به گونه ای که امروزه به سختی سمعکی با تکنولوژی آنالوگ یافت میشود.
در سمعک های آنالوگ، اصوات توسط میکروفون دریافت شده و سپس توسط آمپلیفایر تقویت میشوند. پس از این مراحل اصوات تقویت شده به بلندگو یا همان رسیور ارسال میگردد. نکته قابل توجه این است که در سمعک های آنالوگ، اصوات تنها تقویت شده و چندان پردازش نمیشوند. در نتیجه تمامی صداها از جمله صداهای مزاحم نیز افزایش یافته و تفاوتی بین آنها در نظر گرفته نمیشود.
جهت افزایش و کاهش صدا شما میتوانید از طریق دکمه ای که در کنار بدنه تعبیه شده ولوم سمعک را تغییر دهید. سمعک های آنالوگ نیز قابل برنامه ریزی هستند، به طوری که برای هر محیط شنیداری یک برنامه جداگانه دارند. مدلهای آنالوگ در دسته سمعک ارزان قرار میگیرند و قیمت بسیار پایینی دارند. این دسته از سمعک ها قطعات و اجزای سادهتری دارند؛ در نتیجه در صورت خرابی آنها، برای تعمیر به مشکلی بر نمیخورید. شایان ذکر است که طول عمر باتری در سمعک های آنالوگ بیشتر است.
-
سمعک دیجیتال
امروزه سمعک های دیجیتالی محبوبتر هستند؛ دلیل آن کیفیت بالای صدا، امکانات منحصربفرد و بدنه مقاومی است که به کاربر سمعک ارائه میکنند. مدار موجود در این سمعک ها دیجیتال است که همین موضوع باعث میشود که کارایی بهتر نسبت به سمعک های آنالوگ داشته باشند. مانند مدل های آنالوگ صداها را از طریق میکروفون را دریافت میکند اما تفاوتی بزرگی که بین این دو گروه سمعک وجود دارد.
سمعک های دیجیتال برخلاف آنالوگ، پردازش های خاصی روی اصوات انجام میدهند و بر روی صداهای مهم تر از جمله گفتار دیگران متمرکز میشوند. سمعک دیجیتال پس از پردازش، صداها را به رسیور ارسال میکند. امکانات منحصربفردی در سمعک های دیجیتال وجود دارد که میتوانیم به قابلیت اتصال بی سیم، کنترل از راه دور، مدارات ضد فیدبک و حذف نویز و همچنین مدار کنترل وزوز گوش اشاره کنیم.
به دلیل کیفیت بالای صدا در سمعک های دیجیتال و همچنین امکانات بسیاری که به کاربر سمعک ارائه میکنند، قیمت بالایی نسبت به آنالوگ دارند. سمعک های هوشمند و فراهوشمند نیز رده های جدیدی هستند که زیرمجموعه سمعک های دیجیتال قرار میگیرند. سمعک فراهوشمند قوی ترین سمعک موجود در بازار است که کم شنوایی های خفیف تا شدید و عمیق را پوشش میدهد.
انواع سمعک بر اساس شکل ظاهری
سمعک ها علاوه بر تکنولوژی از لحاظ شکل ظاهری و طریقه قرار گیری در گوش نیز به گروه های مختلفی تقسیم میشوند:
سمعک پشت گوشی یا همان BTE رایج ترین مدلی است که توسط اغلب افراد مورد استفاده قرار میگیرد. در این سمعک تمامی قطعات درون یک بدنه کوچک قرار گرفته که این بدنه در پشت گوش جای میگیرد. صداها توسط یک تیوپ نازک که درون گوش قرار میگیرد، به گوش بیمار ارسال میشود. مدل دیگری نیز با نام رسیور داخل کانال وجود دارد که همانند سمعک BTE دارای بدنه ای است که در پشت گوش قرار میگیرد. تفاوتی که دارد این است که برخلاف مدل پشت گوشی، رسیور آن داخل کانال قرار میگیرد و طراحی ظریفتری دارد.
دسته دیگری از سمعک ها نیز وجود دارند که در کانال گوش قرار میگیرند که شامل سمعک های داخل گوشی (ITE)، سمعک های داخل کانال(ITC) و کاملا داخل کانال(CIC) میشوند. سمعک نامرئی نیز دسته دیگری است که به دلیل ظاهر بسیار کوچکی که دارد به سختی دیده میشود. به طور کامل داخل مجرا قرار گرفته و به دلیل نزدیکی به پرده گوش، صدای قوی و واضحی را برای کاربر سمعک فراهم میکند. سمعک های نامرئی معمولاً برای کم شنوایی های خفیف تا متوسط تجویز میشوند.
خرید سمعک ارزان
قبل از خرید سمعک ارزان بهتر است آزمایشات شنوایی انجام دهید تا نوع و درجه کم شنوایی شما مشخص شود. شنوایی شناس بر اساس نتایج شنوایی سنجی و همچنین با بررسی شرایط شغلی و سبک زندگیتان، سمعک مناسبی را برای شما تجویز میکند. پس از این مراحل سمعکتان تنظیم شده و مشاوره و توصیه هایی نیز برای نگهداری بهتر و استفاده درست به شما ارائه میشود.
قیمت سمعک ارزان
قیمت سمعک به عوامل مختلفی بستگی دارد که عبارتند از:
- برند تولید کننده
- سال ساخت
- تکنولوژی
- امکانات موجود در آن
- مقاومت بدنه
- رنگ و شکل ظاهری
- گارانتی و خدمات پس از فروش
خرید اینترنتی سمعک ارزان
انجام تست های شنوایی سنجی قبل از خرید سمعک ارزان ضروری است. در خرید اینترنتی سمعک امکان انجام تست های شنوایی سنجی وجود ندارد. همچنین سمعک تنظیم نشده و به صورت خام برای شما ارسال میشود. در نتیجه سمعک عملکرد درستی نداشته و مشکل کم شنوایی شما حل نخواهد شد.
ارزان ترین قیمت سمعک
ارزان ترین سمعک های موجود در بازار قیمتی حدود 6 تا 7 میلیون تومان دارند. با توجه به اینکه در سال جدید نرخ ارز نیمایی حدود 28 هزارتومان تعیین شده است، قیمت سمعک ها افزایش قابل توجه ای داشتهاند. با این حال بهتر است در اسرع وقت فرایند درمانی آغاز گردد و سمعک مناسبی تهیه شود تا مشکل کم شنوایی پیشرفت نکند؛ زیرا با پیشرفت افت شنوایی، بیمار به یک سمعکی گران قیمت با تکنولوژی پیشرفته نیاز پیدا میکند.
برای خرید یک سمعک ارزان باکیفیت میتوان از طرح سمعک اقساطی استفاده نمود. شرایط خرید سمعک قسطی به این صورت است که در ابتدا شما بخشی از مبلغ را پرداخت کرده و باقی آن را با چند چک معتبر تسویه مینمایید. با استفاده از این طرح، بیمار دیگر دغدغه مالی برای خرید سمعک نداشته و میتواند به موقع فرایند درمانی را آغاز نماید.
جمع بندی
با افزایش قیمت سمعک، اغلب مراجعین به دنبال سمعکی ارزان قیمت هستند. برای خرید سمعک ابتدا باید شنوایی سنجی انجام دهید تا درجه کم شنوایی شما تشخیص داده شود. چنانچه کم شنوایی شما خفیف تا متوسط باشد میتوانید با قیمت مناسب سمعک رده میانی خوبی تهیه کنید. همچنین سمعک هایی با قیمت معقول نیز در بازار موجود هستند که کم شنوایی های شدید تا عمیق را هم پوشش میدهند. تمامی این موارد بستگی به نظر ادیولوژیست و شرایط زندگی و نتایج شنوایی سنجی شما دارد.
سوالات متداول درباره سمعک ارزان
یک سمعک خوب و ارزان چه مشخصاتی دارد؟
یک سمعک باکیفیت، تکنولوژی پیشرفته ای دارد و در دسته هوشمند قرار میگیرد، دارای اتصال بی سیم است، مدارات ضد فیدبک و حذف نویز دارد و بدنه آن در برابر رطوبت و گردوغبار مقاوم است. به این نکته توجه کنید که هرچقدر تکنولوژی به کار رفته در سمعک پیشرفته تر بوده و امکانات موجود در سمعک بیشتر باشد، قیمت بالاتری خواهد داشت.
سمعک ارزان از کجا بخریم؟
برای خرید سمعک ارزان بهتر است به نمایندگی های مجاز و کلینیک های معتبر و با سابقه سمعک مراجعه کنید. کلینیک سمعک آلفا با 24 سال سابقه یکی از بهترین و معتبرترین مراکز شنوایی در تهران است که خدمات شنوایی باکیفیتی به مراجعین ارائه میکند. نشانی: تهران، تقاطع گاندی شمالی و خیابان شریفی، ساختمان پزشکان گاندی، پلاک 8، واحد1، طبقه همکف.
بهترین برندهای تولید کننده سمعک کدام موارد هستند؟
زیمنس(سیگنیا)، اتیکن، ریساند، فوناک، برنافون، رکستون و یونیترون از بهترین برندهای تولیدکننده سمعک در دنیا هستند.
منبع: www.everydayhealth.com