سمعک آنالوگ

سمعک آنالوگ به صورت دستی و پیچ روی سمعک تنظیم می شود. از معایب بزرگ سمعک آنالوگ میتوان به عدم یکنواختی صدا در محیط های مختلف اشاره کرد.
بیماران مشکلات خود را اینگونه بیان می کردند که صداها خیلی کم یا خیلی بلند و آزاردهنده می باشند، یا صداهای محیطی آزاردهنده هستند و کاربران سمعک آنالوگ، به علت صدای اضافه در سمعک و یا تقویت بیش از اندازه صداهای بلند، هیچوقت راضی نبودند.

سمعک آنالوگ بسیار سمعک ارزان برای بیماران می باشد. اما برای راحتی بیماران انواع سمعک دیجیتال و سمعک هوشمند را توصیه می کنیم. سمعک آلفا تا حد امکان شما را از استفاده از سمعک آنالوگ منع می کند زیرا همان باقیمانده شنوایی را نیز بعد از مدتی خراب خواهد کرد. چراکه تمامی صداها را یکسان تقویت می نماید.

سمعک آنالوگ چیست؟

پیش از پیشرفت صنعت لوازم کمک شنوایی و ارائه سمعک‌های دیجیتال، مدل آنالوگ تنها گروه سمعک‌هایی بودند که مورد استفاده قرار می‌گرفتند. سمعک‌های آنالوگ جزء ابتدایی‌ترین سمعک‌ها به شمار می آمدند و امروزه دیگر به ندرت یافت می‌شوند.

سمعک‌ آنالوگ اصوات را از طریق میکروفون دریافت کرده و تمامی آن‌ها را به صورت یکسان تقویت می‌کرد. سپس صدای تقویت شده را از طریق بلندگو به گوش بیمار می‌رساند. این ویژگی چندان خوشایند نبود زیرا هم اصوات مزاحم و نویز‌ها و هم صدای گفتار به شکل یکسان تقویت می‌شدند؛ در صورتی که امروزه در سمعک‌های دیجیتال تمرکز بر روی اصوات موردنیاز بیمار و صدای گفتار است.

بر روی بدنه سمعک آنالوگ دکمه‌ای وجود داشت که امکان زیاد و کم کردن صدا را برای بیمار فراهم کرده بود. تقریباً بیشتر سمعک‌های آنالوگ قابل برنامه ریزی بوده و برنامه‌ی جداگانه‌ای برای هر محیط شنیداری دارند. اغلب سمعک‌های آنالوگ دارای یک میکروفون تک جهته هستند. برخی از مدل‌ها دارای یک میکروفون جهت دار نیز هستند که کاربر متناسب با محیط شنیداری خود می‌تواند به صورت دستی میکروفون سمعک را از تمام جهت به چند جهته تغییر دهد.

سمعک آنالوگ

مزایای سمعک آنالوگ

  • هزینه پایین‌تر نسبت به سایر مدل‌ها
  • طول عمر باتری بیشتر
  • اجزای ساده‌تر و در نتیجه هزینه تعمیرات پایین‌تر
  • قدرت بیشتر در برخی شرایط و محیط‌های شنیداری

معایب سمعک آنالوگ

  • تقویت تمامی صدا‌ها از جمله اصوات مزاحم به صورت یکسان
  • ظاهر بزرگ
  • مشکل در تنظیم متناسب با شرایط شنوایی بیمار
  • عدم کنترل خروجی سمعک

دلیل گران‌تر بودن سمعک‌های دیجیتال چیست؟

در سمعک‌های دیجیتال از آخرین فناوری‌های شنوایی روز دنیا استفاده شده و دارای امکانات متنوعی از جمله اتصال بی‌سیم، برنامه مدیریت وزوزگوش، انتقال فرکانسی و… هستند. همچنین در سمعک‌های دیجیتال مداراتی جهت حذف نویز محیط و حذف سوت و فیدبک قرار داده شده تا صدا به صورت کاملاً واضح به گوش بیمار برسد. این گروه از سمعک‌ها اندازه کوچکتری نسبت به مدل‌های آنالوگ دارند و کیفیت صدا و پردازش صدای بی‌نظیری را برای کاربر فراهم می‌کنند. تمامی این دلایل باعث شده قیمت سمعک‌های دیجیتال از آنالوگ بیشتر باشد.

تشخیص سمعک آنالوگ بی کیفیت

اولین نشانه سمعک تقلبی اینکه، کارت گارانتی معتبر ندارند. دوم اینکه اصولا ادیولوژیست های معتبر و با علم روز برندهای اصلی مانند زیمنس، اتیکن، ویدکس و... کار می کنند. سوم اینکه روی سمعک ها اسم برند معتبری حک نشده است. و این سمعک ها اصولا هوشمند نیستند، به کامپیوتر وصل نمی شوند، برچسب اصالت کالا ندارند و در رده قیمت ارزان داد وستد می شوند. متاسفانه اکثر بورس لوازم و تجهیزات پزشکی عرضه کننده این سمعک ها می باشند.در زیر عکس چند سمعک تقلبی و بی کیفیت به عنوان نمونه نشان داده می شود. استفاده از این سمعک ها در حقیقت منسوخ شده و به منطقه درک شنوایی آسیب جدی می رساند. توصیه مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا استفاده از بهترین سمعک ها برای شنیدن بهتر شما می باشد. شما می توانید سمعک های جدید را جایگزین سمعک های قدیمی کنید.
analog-hearing-aids
analog-hearing-aids

سمعک برتر آماده ارائه خدمات شنوایی سنجی به شما همراهان گرامیست.

. آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم...
Close and go back to page
سمعک آلفا

نشانی: تهران، گاندی شمالی، تقاطع خیابان شریفی، روبروی کلانتری ۱۰۳، ساختمان پزشکان گاندی، پلاک ۸، طبقه همکف، واحد یک
تلفن: ۸۸۶۷۴۸۸۶-۰۲۱

  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • تلفن تماس ضروری: ۰۹۱۰۳۰۶۱۹۴۹
اینستاگرام سمعک برتر
فیس بوک سمعک برتر

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد مدیریت سمعک آلفا محفوظ می‌باشد.

تماس و مشاوره با سمعک آلفا