بهترین برند سمعک یا مدل سمعک، برندی است که در وهله اول با مدل کم شنوایی کاربر مطابقت کند و از جنبه دیگر از لحاظ زیبایی شناختی نیز قابل پذیرش باشد. در رابطه با بهترین برند سمعک یا بهترین مارک سمعک، برندهای اصلی مانند زیمنس(سیگنیا)، اتیکن، فوناک حرف اول را می زنند. با توجه به شرایط کشور باید دید کدام یک از سمعک ها در کدام برند موجود است تا ادیولوژیست بتواند کار خود را به بهترین وجه انجام دهد. برندهای اصلی این مزیت را دارد که خدمات آن ها نسبت به برند های فرعی بیشتر است و در عین حال کیفیت در آن ها بالاتر است.
کلینیک سمعک آلفا، نمایندگی سمعک زیمنس و انواع مدل های سمعک اتیکن و سایر برندهای معروف سمعک را دارا می باشد و آماده ارائه خدمات مربوط به سمعک سیگنیا (زیمنس)، سمعک اتیکن و سایر برندهای مطرح دنیا می باشد.
در هنگام خرید سمعک، بسیاری از افراد علاوه بر قیمت به برند سازنده آن نیز توجه زیادی دارند. کمپانی های معتبر تولید کننده سمعک یا همان برند های سمعک امروزه دستگاه های شنوایی با فناوری های پیشرفته ای را به دنیا عرضه کرده اند که مشکلات شنوایی افراد را به طور قابل توجه ای کاهش می دهند.زیمنس (سیگنیا), اتیکن, ریساند, ویدکس وفوناک از این دسته کمپانی ها هستند که سمعک هایی بسیار خوبی را ارائه کرده اند. امروزه تنوع زیادی در زمینه طراحی و ساخت سمعک , تجهیزات و لوازم کمک کننده شنوایی وجود دارد و فرد در انتخاب سمعک مناسب و بهترین برند سمعک انتخاب های گوناگونی در اختیار دارد.
زیمنس یک برند جهانی و تولید کننده سمعک می باشد که در تولید و ارائه سمعک های با فناوری های پیشرفته پیشرو است و راهکارهای نوآورانه شنوایی یکی از خدمات این برند می باشد. در عین حال هدف این برند ارائه خدمات و محصولات شنوایی با بالاترین کیفیت و رضایت مشتری است
.کمپانی زیمنس در سال 1847 توسط ورنر زیمنس و هالسکی در برلین تاسیس شد. زیمنس بیش از 140 سال است که در حال توسعه سیستم های شنوایی با کیفیت بالا بوده است که به افراد کم شنوا کمک می کند تا زندگی فعال تری داشته باشند.
در دهه 1920 در زمینه فناوری و کیفیت صدا زیمنس به پیشرفت قابل توجه ای رسید. در سال 1949 اولین سمعک جیبی دنیا توسط زیمنس اختراع شد. در سال 1951 زیمنس اولین سمعک های توسعه یافته خود را در آلمان تولید کرد. در سال 1959 اولین سمعک پشت گوشی توسط زیمنس ساخته شد. در دهه 1990 نیز زیمنس عصر جدیدی را در فناوری سمعک آغاز کرد. در سال 2015 سیوانتوس یکی از بزرگترین شرکت های تولید کننده سمعک که یکی از واحد های تجاری کمپانی زیمنس بود مستقل شد. از آن پس سمعک های زیمنس با نام سیگنیا به بازار عرضه می شود.
به عنوان یکی از بزرگترین و مبتکرترین تولیدکنندگان سمعک در جهان، نام سیگنیا اکنون نمادی از پیشرفتها و فناوریها در صنعت سمعک است. در حال حاضر، زیمنس تعداد زیادی سمعک را با سبکها و گزینههای بسیار، با طیفهایی که درجات خفیف تا شدید کم شنوایی را درمان میکنند، ارائه میکند. سمعک سیگنیا با مدل های نامرئی داخل گوش و مدل های پشت گوش و همچنین دستگاه هایی که در کانال استفاده می شوند، با آخرین پیشرفت های تکنولوژیکی، سیستم های پردازش سریع و قابلیت های بی سیم طراحی شده اند. علاوه بر این، سمعک های زیمنس گزینه های درمان وزوز گوش را در قالب صدا درمانی و پوشاندن صدا ارائه می دهند.
زیمنس اولین تولید کننده ای بود که فناوری شارژ القایی سمعک های قابل شارژ لیتیوم-یون را معرفی کرد. سمعکهای گیرنده در کانال زیمنس(سیگنیا) در مدلهای: Ace، Pure، Carat، و Orion 2 عرضه میشوند. این سمعکها راحت و محتاط هستند، به راحتی در سطوح مختلف تقویت قابل تنظیم هستند و همه قابلیتهای دوگوشی را ارائه میدهند. سمعک های پشت گوش همه سطوح افت شنوایی را از خفیف تا عمیق درمان می کنند و با میکروفون های چند جهته صدایی با کیفیت بالا ارائه می کنند. سمعک های زیمنس(سیگنیا) BTE شامل Aquaris، Motion، Nitro، Orion 2، Sirion 2، Intuis 2 و Lotus هستند.
تاسیس Oticon در سال 1904 آغاز شد، زمانی که Hans Demant (هانس دمانت)میخواست به همسر ناشنوای خود کمک کند، به انگلستان سفر کرد تا یک دستگاه شنوایی بخرد. او با یک شرکت انگلیسی همکاری کرد و اولین توزیع کننده راه حل ها و محصولات شنوایی در دانمارک شد.
پس از مرگ او, پسرش ویلیام مدیریت شرکت را بر عهده گرفت. هدف کمپانی اتیکن به طور کل خدمت رسانی با کیفیت متناسب با نیاز های شنوایی مردم است و این هدف را با استفاده از فناوری های به کار رفته در سمعک های تولیدی خود انجام می دهد, به طوری که اولین سمعک کاملا اتوماتیک در سال 1991 توسط شرکت اتیکن وارد بازار شد.
پلتفرم Opn جدید Oticon فناوری پیشرفته سمعک اتیکن را در طرح های مختلف از جمله گزینه های قابل شارژ ارائه می دهد. Tinnitus SoundSupport ، موجود در همه سبک های Opn ، راه حلی قدرتمند برای کمک به کاهش اثرات وزوز گوش برای بیماران است.
سمعک های Oticon دارای فناوری BrainHearing هستند که به مغز شما کمک می کند صداها را راحت تر درک و پردازش کند و ویژگیهای پردازش بهبود یافته برای ارائه سیگنالی شبیه به یک گوش سالم را ارائه میکند. مانند تمام تولید کنندگان بزرگ، Oticon مدل های سمعک خود را در سطوحی از فناوری و ویژگی ها سازماندهی می کند تا متناسب با سبک زندگی و وضعیت مالی هر بیمار باشد.
تمام سطوح و مدلهای عملکرد Oticon More، Opn و Ruby دارای ویژگی درمانی اختصاصی وزوز گوش هستند. این ویژگی با نام تجاری Tinnitus SoundSupport به کاربر امکان میدهد از میان صداهای پهن باند یا صداهای اقیانوس مانند که برای تسکین وزوز قابل تنظیم هستند، انتخاب کند. اتیکن برای بزرگسالانی که کم شنوایی شدید یا عمیق دارند، Oticon Xceed را ارائه می دهد . Xceed یک مدل BTE فوق العاده با یک تقویت کننده است که صدای زیادی را با باتری سایز 13 منتشر می کند که حاوی باتری کوچکی است.برای افراد مبتلا به ناشنوایی یک طرفه ، Oticon یک سمعک CROS PX نیز ارائه میکند.
سمعک CROS حاوی یک فرستنده با یک میکروفون است که به صورت بی سیم صدا را از گوش ضعیف شما به گوش بهتر می فرستد. با باتری قابل شارژ موجود است . Oticon از دیرباز به عنوان یک پیشرو در تقویت کودکان با انواع سمعک ها و لوازم جانبی مورد نیاز کودکان در کلاس درس و فراتر از آن در نظر گرفته شده است. سمعک Opn Play سرعت پردازش بالایی دارد که توانایی کودک در درک گفتار را بهبود می بخشد و صدای ناخواسته را بهتر کاهش می دهد. برای کودکان با کم شنوایی شدید یا عمیق، Oticon مدل Xceed Play را ارائه می دهد. مدل های سمعک کودکان در سبک های RITE و BTE موجود هستند که پشت گوش قرار می گیرند.
ریساند , یکی از بهترین و بزرگترین تولید کننده های سمعک در دنیا است که در سال 1943 تاسیس شد. این شرکت دانمارکی بخش بزرگی از مجموعه کمپانی های بزرگ GN می باشد و 80 نمایندگی رسمی در کشور های مختلف دارد.
امروزه ریساند از فناوری ها و تکنولوژی های متنوعی را برای ارائه بهترین راه ها برای حل مشکلات شنوایی بهره می برد. ENZO Q Resound جدید با یک نمونه از این فناوری هاست که می تواند به افراد دارای کم شنوایی شدید تا عمیق کمک کند. فناوری های موفق ریساند که برای کیفیت صدا و اتصال بسیار موفق عمل کرده، اکنون به طیف گسترده ای از سمعک های مختلف ، گسترش یافته است. ریساند اولین شرکتی بود که سمعک های ساخته شده برای آیفون را ارائه کرد. همچنین قبل از تولید سمعکهای آیفون، ریساند در محصولات شنوایی پخش فناوری بیسیم 2.4 گیگاهرتز پیشگام بود.
از محصولات ریساند می توان به سمعک LiNX Quattro Resound اشاره کرد که در سال 2018 عرضه شد. کیفیت صدای بسیار طبیعی و شفاف یکی از ویژگی های این مدل می باشد. این مدل سمعک با استفاده از فناوری پلت فرم پردازش صدا "Smart Hearing" ReSound دارای دامنه دینامیکی گسترده و پاسخ فرکانسی بهبود یافته است. یکی از سمعک های جدید ریساند One است که جدیدترین سمعک پرچمدار GN Hearing می باشد. این مدل بسیاری از ویژگی های نرم افزاری و سخت افزاری سمعک LiNX Quattro را داراست. Resound همچنین جهت شکل دهی پرتو دو گوش ("Ultra Focus") را در سمعک One معرفی می کند. همه مدلهای One پخش مستقیم صدای بیسیم را از دستگاههای iOS و Android ارائه میکنند و از طریق لوازم جانبی Phone Clip+ امکان برقراری تماس تلفنی را فراهم میکنند. همه مدلها دارای محافظت در برابر رطوبت و گرد و غبار را با درجهبندی حفاظت ورودی IP68 ارائه میکنند.
کنترل و مدیریت سمعک از راه دور نیز به وسیله برنامه گوشی های هوشمند در دسترس است. سمعک های ENZO Q بر اساس پلتفرم فناوری مشابه LiNX Quattro هستند و همان پردازش پیچیده صدا را ارائه می دهند. خط ENZO به طور خاص برای مصرف کنندگان با کم شنوایی شدید تا عمیق ساخته شده است. ENZO از Binaural Directionality III برای بهبود حس فضایی با کمک به کاربران در مکان یابی صدا استفاده می کند. همچنین سطوح بسیار بالایی از تقویت را بدون بازخورد ارائه می دهد. لوازم جانبی بی سیم سمعک های ریساند صدا را از تلفن و تلویزیون شما مستقیماً به سمعکتان منتقل می کند. برنامه های گوشی هوشمند به شما امکان می دهد تنظیمات سمعک خود را کنترل کنید.
فوناک یکی دیگر از بهترین برندهای تولید کننده سمعک در جهان می باشد که در سال 1947 در زوریخ سوییس تاسیس شد. این کمپانی با استفاده از جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا, سمعک هایی با کیفیت بالا و صدایی شفاف و کارکردی بسیار مطلوب را برای کاربر های سمعک عرضه کرده است که مشکلات شنوایی را به طور قابل توجه ای کاهش داده است.
یکی از فناوری های پیشرفته فوناک SWIRD Sonova است که سمعک های مدل Audeo Marvel اولین سمعک هایی بودند که بر اساس این فناوری امکان پخش بی سیم تمام محتواهای صوتی را به هر دو گوش فراهم کردند و همچنین قابلیت اتصال به گوشی های هوشمند اندروید و ایفون و دیگر دستگاه های بلوتوث دار را ارائه کردند.
فوناک مجموعه ای قوی از انواع وسایل جانبی سمعک را معرفی کرده که باعث شده بسیار برای فرد در استفاده سمعک مفید واقع شود.سمعک های Marvel فوناک دارای درجه IP68 است که مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارند. برنامه My Phonak دسترسی به خدمات پشتیبانی از راه دور را فراهم می کند و شنوایی شناس را قادر می سازد تا سمعک کاربر هنگام استفاده در یک محیط واقعی را تنظیم کند.
سمعک Paradise نیز یکی دیگر از سمعک های جدید فوناک می باشد که دارای ویژگی های منحصر بفردی است.این مدل دارای قابلیت سنجش حرکت است به این صورت که با استفاده از شتاب سنج فوق العاده این سمعک , حرکت تشخیص داده شده و بسته به موقعیت کاربر میکروفون های سمعک و تنظیمات حذف نویز محیط تنظیم می شود. همچنین سمعک Paradise فوناک دارای تراشه پردازش صدا PRISM می باشد که این تراشه جدید اتصال بلوتوث بهتری را برای فرد فراهم می کند.
ویدکس یکی از محبوب ترین برندهای سمعک در جهان است . Widex که به دلیل فناوری پیشرفته سمعک خود شناخته شده است، در سال 1956 در دانمارک توسط Topholm و Westermann تأسیس شد. سمعکهای برند ویدکس در روشهای نوآورانه برای ارائه بهترین کیفیت صدا و عملکرد در موقعیتهای واقعی، مانند نویز، تخصص دارند. سمعک های ویدکس در انواع مدل ها وسبک ها , یعنی از سمعک های پشت گوشی گرفته تا سمعک های مدل نامرئی و داخل گوشی را با کیفیت بسیار خوبی به کاربران سمعک عرضه کرده است.
سمعک های ویدکس کاملاً قابل برنامه ریزی هستند و اتصال بی سیم را ارائه می دهند. ویدکس نیز مانند دیگر کمپانی های بزرگ تولید کننده سمعک در جهان از انواع فناوری ها و تکنولوژی ها برای ارائه سمعک هایی با کارکرد مناسب بهره برده است. SoundSense Learn که در برنامه تلفن هوشمند MOMENT یافت میشود، به کاربر اجازه میدهد محیط و اهداف گوش دادن خود را انتخاب کند.
بر اساس انتخاب کاربر، سمعک تنظیمات مورد نیاز فرد را اعمال کرده و تجربه شنوایی او را بهبود می بخشد. این ویژگی انحصاری Widex به کاربر امکان کنترل بیشتر حتی در سختترین محیطهای شنیداری را میدهد و بینش حرفهای شنوایی را در مورد ترجیحات صوتی بیماران برای بهبود بیشتر ارائه میدهد. برنامه Widex MOMENT گوشی های هوشمند علاوه بر SoundSense، گزینههای کنترلی متنوعی از جمله کنترل پیشرفته پخش جریانی، صدا و برنامهها، فوکوس جهتدار و غیره را ارائه میدهد. این شرکت علاوه بر MOMENT، سمعک های EVOKE، BEYOND و UNIQUE را نیز تولید می کند. سمعک EVOKE که در اواسط سال 2018 منتشر شد، دارای پردازش خودکار صدا، صدای طبیعی و عملکرد در انواع محیطهای شنیداری دشوار، با فناوری Sound Class در همه سبکها عرضه شده است.
یکی دیگر از شرکت های موفق تولید کننده سمعک یونیترون می باشد. تاریخچه سمعک یونیترون به سال ۱۹۶۴ در کشور کانادا برمی گردد.یونیترون نیز از فناوری های گوناگونی در سمعک های خود بهره می برد. Unitron Blu پلتفرمی است که برای کمک به ارائه عملکرد و اتصال صوتی نسل بعدی تنظیم شده است.
این پلتفرم به گونهای طراحی شده است که تجربیات منحصر به فرد هر کاربر را برآورده کند و به گونهای طراحی شده است که با پیچیدگیهای زندگی روزمره هماهنگی داشته باشد. یونیترون با دارا بودن تکنولوژی AntiShock بدون اختلال در کیفیت صدا می تواند نویزهای بلند و ناگهانی را حذف کند.
با استفاده از تکنولوژی SmartFocus بوسیله میکروفون های جهت دار می تواند مشکل شنیدن در محیط های شلوغ را برای افراد کم شنوا حل کند. گروه سمعک های Moxi یونیترون طراحی بسیار شیکی دارند و در مدل های مختلف عرضه شده اند. Unitron Moxi BR نسل بعدی سمعک های Unitron است. طراحی شیک، کوچک و به گونهای طراحی شدهاند که نیازهای افراد واقعی را برآورده کند.
سمعکهای Unitron Moxi BR طراحی فوقالعادهای دارند که با عملکرد و نوآوری همراه است تا به کاربران سمعک کمک کند تا با راحتی زندگی کنند و مشکلات شنوایی خود را کاهش دهند. Unitron Moxi All-R سمعک قابل شارژی که مستقیماً به همه تلفنهای همراه بدون نیاز به استریمر متصل میشود.
برنافن که در سال 1946 در سوئیس تأسیس شد، سمعک هایی با سبک، شکل، رنگ که با نیاز فردی مطابقت دارد را با فناوری های پیشرفته ارائه میکند. سمعکهای تولید برنافن دارای کارایی بالا طیف وسیعی از ویژگیها و مزایا می باشد. از جمله طراحی ارگونومیک برای راحتی و همچنین محتاط بودن ,فناوری یکپارچه برای سازگاری با برنامهها و لوازم جانبی بیسیم , عملکردهای راحت و آسان برای استفاده ,عمر طولانی و قطعات با کیفیت و دارای مدل هایی با قابلیت شارژ.
سمعک های برنافن بر رفتار ابزار پویا و درک گفتار بهینه تمرکز می کنند تا به ارائه کیفیت صدای عالی در هر زمان کمک کنند. سمعک های داخل گوش برنافون در عمق مجرای گوش قرار می گیرند به این معنی که برای چشم نامرئی هستند.
برنافن آلفا یکی از اولین سمعکهایی است که دارای فناوری هیبریدی نیز میباشد - به تقویت درک گفتار و راحتی گوش دادن کمک میکند، در حالی که صدا را مستقیماً از تلفنهای هوشمند و سایر دستگاههای دارای بلوتوث پخش میکند.
سمعکهای برنافون، از جمله Bernafon Zerena، در طیف وسیعی از رنگها عرضه میشوند تا با رنگ پوست مطابقت داشته باشند تا این سمعکها تا حد زیادی نامرئی باشد. آنها بسیار شیک و مناسب برای کم شنوایی خفیف تا عمیق هستند. Bernafon Zerena ویژگی های پیشرفته ای را برای ارائه کیفیت صدای چشمگیر ارائه می دهد. سمعک Bernafon Zerena با تقویت دقیق برای کمک به تمرکز بر گفتار در محیط های پر سر و صدا و سایر موقعیت های شنیداری چالش برانگیز، می تواند راحتی گوش دادن فوق العاده ای را ارائه دهد.
اپلیکیشن Bernafon EasyControl-A همچنین میتواند به کاربران کمک کند تا سمعکهای برنافون خود را به طور محتاطانه کنترل کنند و به آنها اجازه میدهد سلامت باتری را بررسی کنند، صدا را تنظیم کنند و برنامه گوش دادن را تغییر دهند.
کمپانی استارکی در سال 1967 توسط فردی به نام William Austin که در شعر مینه سوتا امریکا اقدام به تاسیس شرکت خدمات و تعمیرات حرفه ای سمعک کرد, تاسیس شد. در سال 1973 استارکی اولین سمعک سفارشی خود به نام CE1 را به بازار عرضه کرد.
همزمان با پیشرفت و تولید سمعک های داخل گوشی،در سال 1976 استارکی اولین شعبه از شرکت های خود را در شهر منچستر راه اندازی کرد. در سال 1993، سمعک استارکی با عرضه اولین سمعکی که کاملا در داخل مجرای گوش قرار می گیرد، صنعت سمعک را متحول ساخت.
استارکی با ارائه سمعک cetera در سال 1999 وارد دنیای سمعک های دیجیتال شد. سمعک Livio AI دارای تکنولوژی ساخته شده برای گوشی های آیفون است. این سمعک از طریق اپلیکیشن Thrive مستقیم به گوشی موبایل آیفون وصل میشود و به کاربر امکان میدهد تا تماسهای تلفنی، موسیقی و پیامها را مستقیم از تلفن همراه به سمعکهای خود انتقال دهد. برای کاربران اندرویدی نیز، نیاز به + Remote Microphone برای انتقال صدا از تلفن همراه به سمعک میباشد.
سمعکهای استارکی دارای کیفیت صدای خوب، فناوری وزوز گوش، کنترل فیدبک (سوت زدن سمعک) و سایر مزایا هستند. استارکی از فناوری هوش مصنوعی در سمعکهای خود استفاده میکند. برخی از مدلها با اپلیکیشن Thrive ویژگیهای دیگری مانند تشخیص افتادن، ردیابی سلامتی و «حالت ماسک» را ارائه میدهند که در هنگام پوشیدن ماسک به بهبود کیفیت صدا کمک میکند.
سمعک های استارکی در انواع مدل ها از جمله پشت گوشی (BTE) ,رسیور در مجرا (RIC) ,داخل گوشی (ITE) ,داخل مجرا (ITC) ,کاملا داخل مجرا (CIC) ونامرئی داخل مجرا (IIC) عرضه شده اند.از سمعک های استارکی می توان به سمعک پیکاسو (Picasso) اشاره کرد. از ویژگیها این سمعک می توان به کنترل فیدبک , پخش بیسیم صدا ,تقویت موسیقی ,فناوری پوشش وزوز گوش و قابلیت اتصال بلوتوثی اشاره کرد.
رکستون برند پیشرو WS Audiology است, رکستون که در دهه 1950 تأسیس شد. در بیش از 70 کشور نمایندگی دارد و پیشرو جهانی در تولید سمعک است.
رکستون نه تنها اولین سمعک ضد آب بلکه اولین سمعک دارای بلوتوث را نیز تولید کرد. با استفاده از جدیدترین فناوری، سمعک رکستون گفتار را تقویت می کند و تجربه گوش دادن آرام تری را به کاربر می دهد.
رکستون سمعک های با تکنولوژی بالا را متناسب با سبک زندگی شما ارائه می دهد. سه خط تولید اصلی وجود دارد که هر کدام نیاز متفاوتی را پشتیبانی می کنند.
فناوری 8 MyCore C به شما امکان می دهد صدا را مستقیماً از گوش هوشمند خود پخش کنید و در عین حال صدای بسیار طبیعی را ارائه دهید. با قابلیت My Voice، کاربران می توانند صدای خود را نیز به طور بسیار طبیعی بشنوند. TruCore از جدیدترین فناوری برای ارائه تجربه شنیداری طبیعی به کاربران بدون توجه به جایی که هستند استفاده می کند. ویژگی Voice Ranger گفتار را تقویت می کند. تقویت کننده موسیقی به طور خاص برای علاقه مندان به موسیقی ایجاد شده است تا هنگام گوش دادن به موسیقی مورد علاقه خود، کیفیت صدای فوق العاده ای را تجربه کنند. محصول 1 Essential E با فناوری TrueCore ساخته شده است که متناسب با هر بودجه ای باشد. آنها طراحی شدهاند تا در طیف وسیعی از محیطهای شنیداری مؤثر باشند، از فناوری کاهش نویز دیجیتال استفاده میکنند. این به شما امکان می دهد به جای نویز پس زمینه، روی مکالمه ای که دارید تمرکز کنید.
سمعک های رکستون سبک ها و مدل های مختلفی را ارائه می دهند. پشت گوش (BTE) و گیرنده در کانال (RIC) پشت گوش از این سبک ها و مدل ها می باشد. دستگاه های BTE از یک لوله شفاف برای هدایت صداها به داخل کانال گوش استفاده می کنند. RIC معمولا کوچکتر است و دارای یک بلندگو در انتهای سیم است که در کانال گوش قرار می گیرد.
سمعک های نامرئی رکستون نیز برای افرادی که به ظاهر بسیار اهمیت می دهند میتواند گزینه ی بسیار مناسبی باشد. رکستون طیف وسیعی از لوازم جانبی را برای بهبود تجربه شنیداری و بهبود تعامل شما با مردم و محیط ارائه می دهد، از جمله اتصال هوشمند و کنترل از راه دور بلوتوث هندزفری نیاز به یک هدفون بلوتوث جداگانه را از بین می برد و صدا را از هر دستگاه سازگار به سمعک شما منتقل می کند و فرستنده های هوشمند که دستگاه ها را متصل کرده و صدا را مستقیماً به سمعک خود پخش کنید. Smart Mic، یک میکروفون از راه دور بلوتوثی که می تواند به عنوان یک کنترل از راه دور نیز استفاده شود، نیز موجود است.
فیلیپس یکی از برندهای شناخته شده در سطح جهانی است که در سالهای اخیر محصولات مختلفی در حوزه مراقبتهای بهداشتی عرضه کرده است. یکی از اولین محصولات تولید شده توسط این کمپانی نامدار، سمعک است. سمعکهای تولید شده توسط این شرکت از کیفیت صدای بالایی برخوردار است و حتی پیش از ادغام زیرشاخههای برند دمانت و فیلیپس، برخی از مدلهای سمعک فیلیپس از محبوبیت گستردهای در میان افراد کم شنوا برخوردار بود.
مانند سایر برندهای زیر مجموعه کمپانی دمانت، مانند اتیکن یا برنافون، سمعکهای فیلیپس نیز از ویژگیهایی منحصر به فردی همچون Hearlink در تولید سمعک بهره میبرند که به نوعی امضای این کمپانی فعال در تولید سمعک است. با این حال ویژگیهای اصلی سمعکهای برند فیلیپس، بی شباهت به سایر برندهای مجموعه دمانت نیست. برخی از کلیدی ترین ویژگیهای سمعک فیلیپس عبارتند از:
کمپانی های بزرگ تولید کننده سمعک در سال 2021 نیز فناوری های جدیدی در سمعک های تولیدی خود معرفی کرده اند.مثال آن کمپانی زیمنس (سیگنیا) است. در 4 مه 2021 شرکت زیمنس سمعک جدید خود را با پلتفرم Ax یا Augmented به جهان معرفی شد. این پلتفرم و experience با داشتن برنامه های اتوماتیک مختلف برای محیط های شنیداری گوناگون، نسبت به تغییرات شنیداری محیط حساس بوده و تغییراتی را بر روی صداهای ورودی اعمال می کند.از ویژگی های دیگر این پلتفرم دوبرابر شدن سرعت پردازش شنیداری سمعک ها و کاهش تأخیر در شنوایی دو گوش می باشد.
شرکت های تولید کننده سمعک دیگر نیز محصولات بسیار هوشمند و باکیفیتی را در سال های اخیر به بازار ارائه کرده اند. مدلS OPN از جمله جدیدترین تولید های این کمپانی دانمارکی است.
از ویژگی های سمعک جدید این تولید کننده بزرگ می توان به پردازنده جدید Velox S که توانایی شنیدن در حضور نویز با کمترین تلاش به بالاترین سطح ممکن رسیده است, اشاره کرد.
ویژگی دیگر آن برطرف شدن مشکل فیدبک یا سوت کشیدن است که در جدیدترین سمعک اتیکن به لطف تکنولوژی های OpenSound و BrainHearing مشکل فیدبک سمعک برطرف شده است.
باطری قابل شارژ لیتیوم یون سریع و قابل اطمینان اتیکن باعث آسودگی خاطر کاربر بابت باطری سمعک می شود. Resound One محصول جدید کمپانی دانمارکی ریساند می باشد که سمعکی با قابلیت شارژ بسیار مطلوب می باشد. دارای کنترل از راه دور می باشد و باتری آن عمر و ظرفیت بسیار خوبی دارد.طراحی منحصر بفردی دارد و به گوشی های هوشمند متصل می شود. اخیرا کمپانی فوناک نیز یکی از جدیدترین سمعک های خود به نام پارادایز نایدا را معرفی کرده است.
این سمعک از نظر قدرتی برای بیماران با کم شنوایی شدید و عمیق مناسب می باشد. از نظر پردازشی سمعک Paradise دارای جدیدترین پردازشگر صدا به نام PRISM می باشد که ویژگی های AutoSense در این پردازشگر وجود دارد. این پردازنده جدید در سمعک سبب می شود سمعک با داشتن یک شتاب سنج حرکات فرد را کشف و شناسایی کند و با انتقال این اطلاعات میکروفون ها را طوری تنظیم کند که سبب بالاترین درک گفتار شود. همچنین از دیگر ویژگی این سمعک ها توانایی اتصال مستقیم هردو سمعک(در بیماران دو گوشی) به موبایل، TV، لپ تاپ و دیگر وسایل می باشد.
با اینکه سمعکهای معرفی شده در سال 2021 از نظر تکنولوژی پیاده سازی شده از کیفیت بالایی برخوردارند، اما حضور در دورهای که هرروز تکنولوژی جدیدی معرفی میشود، باعث شده تا در فواصل زمانی کوتاه شاهد معرفی محصولاتی کم نظیر باشیم. به همین دلیل در ادامه به معرفی جدیدترین مدل از برندهای نام آشنا و فعال در زمینه تولید سمعک، پرداخته خواهد شد:
سمعک Audéo Lumity یک مدل جدید از برند فوناک است که با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژیهای روز دنیا در کنار کیفیت فوق العاده، دریافت گواهی IP68، باتری قابل شارژ و اتصال به سایر دستگاههای هوشمند به وسیله بلوتوث به یکی از محبوب ترین سمعکها از نظر کارشناسان شنوایی سنجی تبدیل شده است. فناوری AutoSense به کار رفته در این مدل به کاربر این امکان را میدهد تا در صورت افزایش جمعیت در یک مکان عمومی، به طور خودکار سطح نویزهای کاهش یافته بیشتر شده و نیازی به تنظیم دستی سمعک نباشد. از طرفی دیگر در این سمعک امکان اتصال سمعک به دو دستگاه هوشمند به طور همزمان فراهم شده است.
سمعک Signia Silk X مدعی ارائه دهنده طبیعی ترین صداست، حسگرهای حرکتی به کار رفته شده در این سمعک باعث شده تا در هنگام راه رفتن، بهترین پردازش و دریافت صدا صورت بگیرد. یکی از دغدغههای اصلی برای استفاده از سمعکهای نامرئی مراجعه به کلینیک درمانی به منظور نصب و قراردهی سمعک در کانال گوش است، اما در سیگنیا silk X این نگرانی وجود ندارد و فرد به راحتی در منزل میتواند این سمعک را داخل گوش خود قرار دهد.
سمعک ویدکس مدل Moment
یکی از مواردی که در کم شنوایی باعث آزار فرد بیمار میشود، عدم وجود درمان قطعی برای وزوز گوش است. با این حال راهکارهایی در مورد کنترل وزوز گوش وجود دارد که یکی از آنها قابلیت پخش و ترکیب با صداهای پس زمینه در سمعک است. در سمعک ویدکس مدل Moment این مسئله با پخش رندوم موسیقی تصادفی در پس زمینه، به رفع این مشکل پرداخته است.
بعضی از برند ها گارانتی و خدمات پس از فروش مناسبی را در ایران ارائه می دهند و همچنین انواع مدل های سمعک برای کم شنوایی های متفاوت و قطعات و لوازم جانبی خوبی را به بازار عرضه کرده اند.از جمله این برند ها می توان به زیمنس(سیگنیا), اتیکن, فوناک , ویدکس و رکستون اشاره کرد.
انواع برند هایی که در قسمت های قبل بررسی شد, همگی از بهترین تولید کننده های سمعک در دنیا می باشد که سمعک هایی با کیفیت و کارکرد بسیار مطلوبی را به افراد دارای مشکلات کم شنوایی ارائه کرده اند.البته شرایط خرید بهترین برند سمعک برای هر فرد متفاوت است و انتخاب سمعک مناسب بر اساس نیازهای شنوایی, نوع و درجه کم شنوایی و شرایط و سبک زندگی فرد صورت می گیرد.
کم شنوایی در تمامی افراد به یک شکل و بر اثر یک عامل بروز نمی کند. زمانی می توان از سمعک این وسیله قدرتمند کارایی مناسبی را شاهد بود که انتخاب شایسته ای صورت گیرد. خرید یک مدل سمعک برای یک کاربر ممکن است بهترین تجویز باشد ولی استفاده از آن برای فرد دیگری چندان مناسب نباشد.
زیمنس(سیگنیا), اتیکن , ویدکس و فوناک سمعک های هوشمند بسیار خوبی رو به بازار عرضه کرده اند که دارای ویژگی های منحصر بفرد و کارکرد مطلوبی می باشد.
سمعک های هوشمند با کمک تکنولوژی های روز دنیا توانسته اند رنج و سختی کم شنوایی را برای افراد درگیر بشدت کاهش دهند و کمک کنند حتی در محیط های پر رفت و آمد نیز بصورت خارق العاده و باور نکردنی بشنوند. از دیگر خصوصیات منحصر به فرد این گروه سمعک ها، تشخیص عالی سیگنال های گفتاری است که با تقویت آن ها و حذف اصوات زمینه برای کاهش کم شنوایی کمک شایانی کرده است.
امکانات جانبی بسیاری نیز در سمعک های هوشمند بکار رفته است تا روند عادت پذیری به سمعک بسیار لذت بخش طی شود علاوه بر این فرایند شنوایی نیز راحت تر صورت می گیرد. در آنها برد وایرلس جهت وصل شدن به موبایل و وسایل دارای بلوتوث تعبیه می شود.
در این قسمت برخی از مدل های سمعک نامرئی برندهای معتبر را معرفی می کنیم:
- سمعک Siya IIC اتیکن
- سمعک Insio Nx IIC سیگنیا (زیمنس)
- سمعک lyric فوناک
- سمعک Menu IIC ویدکس
- سمعک Sterling & 8C IIC رکستون
مزایا
معایب
مزایا
معایب
مزایا
معایب
قبل از خرید سمعک معاینه پزشکی و تست ها و آزمایشات شنوایی لازم است. متخصص گوش و حلق و بینی (پزشکی که در اختلالات گوش، بینی، گلو و ساختارهای مربوط به سر و گردن تخصص دارد) و متخصص شنوایی شناس (متخصصی که می تواند مشکلات شنوایی و تعادل را ارزیابی و مدیریت کند) سمعک متناسب با شرایط بیمار را معرفی می کنند و بنابراین لازم است قبل از خرید سمعک با متخصصین با تجربه مشورت کرد. عواملی مانند سن، شغل، میزان کم شنوایی و غیره در این تصمیم گیری موثر هستند و شنوایی شناس متناسب با شرایط فردی، سمعک استانداردی را تجویز می کند.
با توجه به گران شدن باتری، اشتیاق بیماران بیشتر استفاده از سمعک های شارژی است. البته در مواردیکه بیمار می تواند سمعک نامرئی استفاده کند، باید مدل باتری دار سمعک را خریداری نماید. برای این کار نیز راه حلی پیش بینی شده و آن تهیه بیشتر باتری از همان ابتدا می باشد تا دغدغه خرید باتری نداشته باشید. برای افرادی که افت شنوایی خطی از 35 تا 60 دسی بل دارند سمعک نامریی بهترین پیشنهاد است.
افرادی که دارای کم شنوایی سرسره ای یا پیرگوشی هستند سمعک ریک شارژی یا سمعک ریک باتری خور پیشنهاد می شود. مزیت این سمعک ها تقویت فرکانس های میانی و زیر است. این نوع سمعک ها در مدل های کوچک و بزرگ موجود هستند. سمعک پشت گوشی که دارا ی قالب و شلنگ است برای افراد بسیار مسن که لرزش دست دارند یا بینایی خوبی ندارند و یا کسانیکه گوش مرطوب دارند و همیشه گوششان دارای عفونت است توصیه می شود. همچنین نوزادان و کودکان زیر 8 سال بهتر است که از سمعک پشت گوشی که دارای مقاومت بالا و یا قدرت بالا برخوردار است استفاده کند.
قیمت سمعک های برند های گوناگون با توجه به تکنولوژی به کار رفته در آنها و خدماتی که ارائه می کنند متفاوت است. برخی از مواردی که در قیمت سمعک تاثیر گذارند عبارتند از:
بسته به نوع کم شنوایی, سبک زندگی , ویژگی های کانال گوش و ... می توان با مشورت با شنوایی شناس سمعک های مختلف از مارک های متفاوت متناسب با شرایط فرد را انتخاب نمود.
پس از ارزیابی های مقدماتی شنوایی شناسان به شما کمک خواهند کرد تا بهترین سمعک را متناسب با کم شنوایی و بودجه ی خود انتخاب کنید. البته برای انتخاب سمعک مناسب توجه به موارد زیر می تواند کمک کننده باشد,راهنمای انتخاب بهترین برند سمعک :
شما می توانید با مراجعه به کلینیک سمعک آلفا, بهترین برند سمعک متناسب با نوع و درجه کم شنوایی خود را تهیه کنید. در کلینیک تخصصی سمعک آلفا ,نمایندگی فروش بهترین برندهای سمعک دنیا, علاوه بر تجویز سمعک و مشاوره پس از آن توسط متخصصین با تجربه , خدماتی دیگری نظیر تست ها و آزمایشات شنوایی مختلف و تعمیر و تنظیم انواع سمعک به وسیله جدیدترین دستگاه تنظیمی نیز به مراجعین گرامی ارائه می شود. جهت اطلاعات بیشتر و دریافت نوبت با شماره تلفن های مربوطه تماس بگیرید.
انتخاب سمعکی که برای شما راحت بوده و کاملا مطابق با نیاز های زندگی شما باشد، بسیار مهم است. در غیر این صورت شما رضایت کافی از سمعک را نداشته و در نتیجه به طور مداوم و منظم از آن استفاده نخواهید کرد. همچنین باید گارانتی، چک آپ های دوره ای، هزینه تعمیرات، امکان ارتقا و خدمات پس از فروش شرکت را قبل از خرید سمعک در نظر بگیرید. بهترین مارک سمعک برای شما به وسیله نتایج تست های شنوایی و مشاوره متخصص شنوایی تعیین می شود.
شرکت ها گارانتی و خدمات یک سمعک را تعریف می کنند,با توجه به برند یک سمعک گارانتی معمولا 1تا2 ساله تعیین می شود.
اغلب سمعک ها از خدمات بیمه بهره مند هستند و میزان پرداخت هزینه توسط بیمه و تحت پوشش بیمه بودن سمعک در برند ها و مدل های گوناگون متفاوت خواهد بود.
کلینیک سمعک آلفا نمایندگی مرکزی فروش سمعک و عرضه بهترین برند سمعک با سابقه بیش از 23 سال می باشد.
سمعک برتر آماده ارائه خدمات شنوایی سنجی به شما همراهان گرامیست.
نشانی: تهران، گاندی شمالی، تقاطع خیابان شریفی، روبروی کلانتری ۱۰۳، ساختمان پزشکان گاندی، پلاک ۸، طبقه همکف، واحد یک
تلفن: ۸۸۶۷۴۸۸۶-۰۲۱
© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد مدیریت سمعک آلفا محفوظ میباشد.