سمعک بدون باتری

امروزه با پیشرفت تکنولوژی سمعک ها نیز هوشمند شده اند. از جمله نکاتی که میتوان به پیشرفته تر شدن سمعک ها اشاره کرد، قابلیت شارژی شدن آنهاست. درحقیقت سمعک بدون باتری یا همان (سمعک شارژی) سمعکی با قابلیت شارژ می باشد که دارای باتری های لیتیوم می باشد. به عبارت دیگر سمعک بدون باتری به سمعک هایی گفته می شود که منبع تغذیه درونی داشته و از باتری های قابل تعویض استفاده نمی کنند.
با وجود پیشرفت روزافزون تکنولوژی سمعک و افزایش چشمگیررضایت مندی بیماران از سمعک نسبت به سال های گذشته به جرأت می توان گفت مهم ترین جنبه ای که بیماران و کاربران سمعک در گذشته از آن شکایت داشتند تعویض مکرر باتری بوده است. این مسئله در سالمندانی که علاوه بر مشکلات شنوایی از مشکلات بینایی، لرزش دست، توانایی بدنی پایین رنج می برند بیشتر به چشم می خورد.
خوشبختانه در سمعک های نسل جدید که از تکنولوژی های پردازشی و کیفیتی بسیار بالا برخوردار می باشند، سمعک های قابل شارژ با کیفیت فوق العاده وجود دارد. سمعک های شارژی در رده های هوشمند و فراهوشمند هستند و در سمعک های رده ی پایین تر این قابلیت وجود ندارد.دیگر لازم نیست هر چند روز یکبار باتری خریداری کنید و برای پیدا کردن باتری یک سمعک خاص کل روز را وقت بگذارید و از این نمایندگی به نمایندگی دیگر سربزنید.
سمعک های شارژی این مشکل را حل کرده اند و باعث صرفه جویی در وقت و هزینه شده اند. امروزه بسیاری از کمپانی های تولید کننده سمعک در تلاش هستند که سمعک های شارژی تولید کنند و خوشبختانه چند سالی است که موفق به تولید این مدل از سمعک ها شده اند.

کلینیک سمعک آلفا

ویژگی های سمعک بدون باتری

در واقع سمعک‌های شارژی بدون نیاز به باتری، اغلب یک محفظه برای شارژ دارند که کافیست سمعک را دقیقاً به همان شکلی که روی گوش قرار می‌دهید روی محفظه قرار دهید، این بخش مانند منبع الکتریکی به پریز برق متصل می‌شود و فرایند شارژ آغاز می‌گردد. شارژ این نوع از سمعک برای افراد سالخورده ,افراد ناتوان و همچنین کودکان بسیار ساده و راحت است. با 5 ساعت شارژ شدن تقریبا 15 ساعت میتوان از آن ها استفاده کرد .
در مدل های رده بالا (فراهوشمند) سمعک با هر مرتبه شارژ بین 15تا20 ساعت قابلیت استفاده دارند.همچنین سمعک های شارژی اغلب دارای ریموت کنترل بوده و میتوان سمعک را به وسیله آن مدیریت و تنظیم کرد.
اپلیکیشن های موبایلی متناسب با برند سمعک شارژی تولیدی نیز وجود دارد که در هر سیستم عامل مختلفی نصب می شود و به شما امکان تنظیم میزان بلندی و زیر و بمی صدا و تغییر برنامه را می دهند. همچنین دارای مداراتی برای کنترل وزوزگوش می باشند. فناوری‌هایی مانند حذف فیدبک و همچنین کنترل و پردازش صدا با پردازنده کامپیوتری  از ویژگی های دیگر سمعک بدون باتری می باشد.

مزایا و معایب سمعک بدون باتری

مزایا:

  • با استفاده از سمعک های بدون باتری، دیگر نیازی نیست که کاربر هر چند روز یک بار باطری سمعک را تعویض کند. بنابراین در سالمندانی که به دلیل اختلالات حرکتی و یا ضعف بینایی و در انجام کارهای ظریف دچار مشکل هستند، سمعک شارژی بهترین گزینه است. همچنین برای افراد ناتوان و کودکان نیز سمعک شارژی گزینه ی بسیار خوبی است.
  • برای کودکان و حیوانات خانگی ایمن تر هستند زیرا امکان بلعیدن باتری های یک بار مصرف وجود دارد و خطرناک تر هستند.
  • صدمه ای به محیط زیست نمی رسانند.
  • مشکلات کمتر در پیدا کردن باطری یک سمعک خاص.
  • عدم خراب شدن سمعک به علت قراردادن اشتباه باتری.
  • قابلیت شارژ سریع سمعک ها و استفاده در مواقع ضروری.
  • کارایی بالاتر نسبت به مدل های غیر قابل شارژ.
  • با استفاده از پاوربانک و دیگر منابع تغذیه به راحتی شارژ می شوند.

معایب:

  • ممکن است در برخی شرایط و مکان ها دسترسی به برق مشکل باشد.
  • لزوم شارژ روزانه سمعک گوش برای استفاده هر بار.
  • هزینه بالاتر خرید سمعک بدون باتری نسبت به بقیه مدل ها.
  • نبود سمعک بدون باتری در همه مدل ها برای کم شنوایی ها.
  • سمعک های بدون باتری نسبت به سایر مدل ها تنوع کمتری دارند.
سمعک بدون باتری

انواع سمعک بدون باتری

به طور کلی سمعک های بدون باتری به دو صورت باتری دار و بدون باتری طراحی شده است. سمعک های بدون باتری برای دریافت ولتاژ مورد نیاز در محفظه ای ویژه قرار می گیرند و پس از 4تا6ساعت کاملا شارژ می شوند.
سمعک های شارژی باتری دار نیز وجود دارند که در برخی از آن ها تعویض باتری توسط خود کاربر امکان پذیر است، ولی در اکثر مواقع برای تعویض باتری باید به شنوایی شناس  مراجعه کنید. همچنین شرکت Z-Power سمعک هایی با درب باتری مخصوص طراحی کرده است و با استفاده از این سیستم هر دو نوع باتری قابل شارژ (روی - نقره) و باتری های یک بار مصرف برای سمعک قابل استفاده هستند.
البته باتری های قابل شارژ لیتیوم ـ یون امروزه کاربرد بیشتری دارند و دلیل آن نیز عملکرد بهتر آن ها است. باتری های نقره ـ روی یکی دیگر از انواع باتری سمعک قابل شارژ بوده و در سال 2014 توسط همکاری شرکت استارکی با کارخانه های تولید باتری به بازار عرضه شد.باتری های نقره-روی نسل اولیه این نوع باتری (قابل شارژ)محسوب می شود.

برند های معتبری امروزه سمعک های بدون باتری تولید می کنند. به مواردی اشاره خواهیم کرد:

  • زیمنس(سیگنیا)

زیمنس یکی از شرکت های قدرتمند در حوزه تجهیزات شنوایی و کمک شنوایی است و قدمتی طولانی دارد. امروزه زیمنس محصولات خود را با تکنولوژی روز دنیا عرضه می کند و به کار بردن بهترین فناوری ها در رده سمعک های بدون باتری زیمنس نیز دیده می شود. برند زیمنس (signia) همانند اکثر برند های موجود در بازار، برخی از سمعک های خود را با قابلیت شارژ شدن طراحی کرده است.یکی از مدل های سمعک شارژی زیمنس x Styletto می باشد . این سمعک  برای کم شنوایی های ملایم تا متوسط مناسب است. . این سمعک با حدود سه ساعت شارژ می تواند تا 20ساعت قابل استفاده باشد و عملکردی مناسب داشته باشد. شارژ این مدل سمعک به صورت بی سیم(وایرلس) می باشد. شارژر مخصوص سیگنیا به نام eCharger  باعث رطوبت زدایی از سمعک هم می شود.

  • ریساند

ریساند نیز یکی از برند های موفق در تولید سمعک می باشد. Linx 3D از سمعک های قابل شارژ برند ریساند است که از به روز ترین تکنولوژی ها و فناوری های شنوایی استفاده می کند.این سمعک نیز ویژگی های منحصربفردی دارد ,مقاوم در برابر گرد وغبار و رطوبت, حذف فیبدبک و مجهز بودن به تکنولوژی بلوتوث از این ویژگی هاست. همچنین این مدل باتری نداشته و به طور مستقیم شارژ می ‌شوند.

  • ویدکس

ویدکس در تولید سمعک هایش از جمله سمعک های بدون باتری از بهترین فناوری ها استفاده می کند. از مدل های قابل شارژ ویدکس که بخواهیم  به آن اشاره کنیم سمعک Evoke می باشد. این سمعک فرا هوشمند در سال 2018 عرضه شده است. در این مدل از سمعک ویدکس از باتری روی - نقره استفاده می شود. همچنین قابلیت استفاده از باتری های یک بار مصرف نیز در این سمعک وجود دارد.شارژر این محصول قابل حمل بوده ودارای سیستم وایرلس نیز می باشد. علاوه بر این مدل از سمعک های بدون باتری ویدکس می توان به مدل های Beyond Z و  مدل های مخصوصی از خانواده MOMENT اشاره کرد.

  • اتیکن

اتیکن جزء بزرگترین کمپانی های تولید تجهیزات شنوایی از جمله سمعک می باشد. سمعک های رده OPN شامل سمعک های شارژی اتیکن هستند.این مدل سمعک دارای قابلیت های ارتباطی وایرلس بوده و در آن امکان اتصال به تلفن های هوشمند نیز وجود دارد. همچنین اتیکن در سمعک های بدون باتری خود از باتری های نقره روی استفاده می کرد اما امروزه از مدل های لیتیوم - یون برای منبع تغذیه این مدل از محصولات خود استفاده می کند.

تعمیر سمعک بدون باتری

عمر مفید سمعک 5 سال است در دوران استفاده از سمعک به علت در معرض قرارگیری سمعک با جرم گوش، تعریق و گرد و غبار عمر سمعک به مرور کاهش می یابد. سمعک ها نیز مانند همه وسایل برقی ممکن است بعد از مدتی استفاده نیاز به تعمیر و سرویس مجدد پیدا کنند. قطعات سمعک شامل میکروفون، مدار پردازش گر و یک رسیور می باشد و خرابی سمعک مربوط به این قطعات است.

رعایت نکاتی میتواند عمر مفید سمعک را افزایش دهد و سمعک شما کمتر نیاز به تعمیر داشته باشد:

  • سعی کنید بدنه سمعک ضربه نبیند. در صورت ضربه دیدن سمعک امکان خراب شدن پوسته سمعک و ترک برداشتن بدنه سمعک وجود دارد. شما باید روزانه سمعک خود را بررسی کنید تا از نبود شکستگی و ترک روی سمعک مطمئن شوید.
  • سمعک خود را در حمام و محیط های مرطوب قرار ندهید.شنا کردن یا دوش گرفتن با سمعک ها بسیار به سمعک شما آسیب می زند. اگر سمعک به صورت طولانی مدت در معرض رطوبت قرار گیرد موجب خرابی آن می شود.
  • از روکش های عرق گیر یا دستگاه رطوبت گیر استفاده کنید این روکش ها که اغلب از جنس پارچه می باشد می توانند از سمعک شما در هنگام عرق کردن در فعالیت ورزشی یا محل کار محافظت کنند.
  • سعی کنید قبل از استفاده روزانه سمعک خود را با دستمال خشک تمیز کنید که احتمال خراب شدن سمعک بسیار کم شود. بعد از هر بار استفاده از سمعک هر گونه جرم گوش و گرد وغبار را از روی میکروفون یا گیرنده سمعک تمیز کنید.

گاهی سمعک شما ممکن بر اثر عوامل مختلفی مانند ضربه دچار مشکلاتی می شود و یا سمعک دارای سوت آزاردهنده ای باشد و عملکرد مناسبی نداشته باشد بنابراین برای حل این مشکل و اصلاح خرابی آن حتما باید به یک ادیولوژیست مراجعه فرمایید.
سمعک ها دارای تجهیزات بسیار کوچکی هستند و برای بررسی و تعمیر آن باید به افراد متخصص در این زمینه مراجعه فرمایید. تعمیر به موقع سمعک موجب می شود از هزینه های گزاف در آینده جلوگیری شود.شما می توانید در صورت بروز مشکل برای سمعکتان و همچنین اطلاع از قیمت تعمیر سمعک، با شماره های قید شده در پایان همین مقاله با متخصصین کلینیک سمعک آلفا که مجهزترین شنوایی سنجی در تهران است، تماس بگیرید.

خرید سمعک بدون باتری

در خرید سمعک بدون باتری نکاتی وجود دارد که به شما کمک می کند سمعک مناسبی را خریداری بفرمایید:

  • تکنولوژی هوشمند مورد استفاده در سمعک
  • طراحی آن
  • مجهز بودن به وایرلس و بلوتوث
  • دارای مدارات حذف فیبدک و سوت
  • توانایی سمعک در نگه داشتن شارژ کافی
  • دارای سیستم تقویت درک گفتار

قیمت سمعک بدون باتری

قیمت سمعک های بدون باتری به عوامل مختلفی مانند برند سمعک, تکنولوژی سمعک, تحت پوشش بیمه قرار گرفتن و... بستگی دارد. شما می توانید با مراجعه به ادیولوژیست سمعک آلفا، سمعک بدون باتری متناسب با میزان و نوع کم شنوایی و همچنین سن و شرایط زندگی خود را بیابید.

نمایندگی سمعک بدون باتری

کلینیک سمعک آلفا دارای نمایندگی فروش سمعک های هوشمند و فراهوشمند برند های معتبر می  باشد.اگر قصد خرید سمعک در مدل های مختلف پشت گوشی, داخل گوشی, باتری خور و...دارید، تماس بگیرید.

کلینیک سمعک آلفا

سمعک برتر آماده ارائه خدمات شنوایی سنجی به شما همراهان گرامیست.

. آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم...
Close and go back to page
سمعک آلفا

نشانی: تهران، گاندی شمالی، تقاطع خیابان شریفی، روبروی کلانتری ۱۰۳، ساختمان پزشکان گاندی، پلاک ۸، طبقه همکف، واحد یک
تلفن: ۸۸۶۷۴۸۸۶-۰۲۱

  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • تلفن تماس ضروری: ۰۹۱۰۳۰۶۱۹۴۹
اینستاگرام سمعک برتر
فیس بوک سمعک برتر

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد مدیریت سمعک آلفا محفوظ می‌باشد.

تماس و مشاوره با سمعک آلفا