سایت

انواع وزوز گوش

انواع وزوز گوش
 

وزوز از لحاظ شدت و نوع متفاوت است. برخی افراد وزوز را به صورت سوت و برخی به صورت صدای جیرجیرک، زنبور یا صدای زودپز یا مهتابی و یا آبشار می شنوند. وزوز شاید متناوب یا منقطع باشد. می تواند همیشه وجود داشته باشد یا فقط در محیط های سکوت باشد. بیماری های مختلفی ممکن است علت وزوز گوش باشد اما اگر مشکلات تومور و... علت اصلی وزوز نباشد، شایعترین آن قرارگرفتن در معرض سروصدا به مدت طولانی و یا استفاده از هندزفری با صدای نسبتا بلند است. وزوز خود بیماری نیست اما علامت یک مشکل است. 

وقتی شخصی در معرض صدای بلند است فرکانس های زیر در حلزون کم کم دچار آسیب شده شخص دچار کم شنوایی فرکانس های زیر می شود و آسیب دائمی به سلول های مویی حلزون در گوش داخلی ایجاد می گردد. درمان دارویی وجود ندارد اما مدیریت صدای گوش (Tinnitus) با استفاده از روشهایی مانند استفاده از ماسکر،اجرای روشهای TRT و CBT ممکن است. مدیریت وزوز با برنامه ای که داده میشود صورت میگیرید و نشانه های آن از ماه ۴ تا ۶ به بعد مشهود است. البته عوامل دیگری میتپاند شرایط را متاثر کند که تماما زیر نظر پزشک بررسی میگردد.

ادامه مطلب

شنوایی سنجی نوزاد

شنوایی سنجی نوزاد

شنوایی نوزاد از هفته بیست و هفتم در بدن مادر کامل می شود. شنوایی نوزاد بعد از تولد باید کامل باشد. سابقا نمیدانستند چرا برخی کودکان بی توجه هستند و یا بد صحبت می کنند. اما اکنون دستگاه های مختلف سنجش شنوایی نوزاد و اهمیت تست غربالگری بیمارستانی و مراکز بهداشت والدین را به اهمیت تست شنوایی نوزاد بیشتر واقف کرده است. نوزاد باید کامل بشنود تا کامل شروع به صحبت کند اگرشنوایی کودک به هر دلیلی مانند عفونت مکرر گوش یا نقص در ساختار گوش یا تشکیل نشدن برخی از قسمت های عصب شنوایی کامل نباشد نوزاد دچار کم شنوایی یا ناشنوایی است.

وقتی تست اولیه شنوایی بیمارستانی را انجام می دهید این پایان ماجرا نیست هرچند که تست شنوایی خوب یا اصطلاحا PASSباشد . چراکه در بیمارستان به دلیل فاکتور های مختلف مانند سروصدای بیمارستانی، عدم تمرکز ادیولوژیست در انجام تست و سرعت انجام ، تست شنوایی نوزاد معتبر نیست. متاسفانه مراکزخانه بهداشت نیز به دلیل مشکلات دستگاه و پایین بودن دقت و نبودن سیستم پیشرفته دستگاه تست شنوایی نوزاد از دقت لازم و صددرصد برخوردار نیستند. هرچند که از مراکز بیمارستانی بهتر است.

مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا که بهترین مرکز شنوایی سنجی نوزاد در تهران می باشد، معتبرترن مرکز انجام تست شنوایی می باشد. تستهای شنوایی مانند TEOAE/ DPOAE/ AABR/ ASSSR و تست های رفتاری همگی برای سنجش شنوایی نوزاد می باشد.
بعد از انجام تست شنوایی نوزاد در بیمارستان در 10 روز به بعد که کودک دو یا سه بار حمام رفته است زمان انجام تست او در کلینیک های تخصصی شنوایی می باشد. اگر تست شنوایی نوزاد PASS شد، تست های تکمیلی مانند DPOAE در دو ماه آینده انجام می شود و تست های دیگری مانند تیمپانومتری با توجه به زمانی که ادیولوژیست معین می کند قابل انجام است. 

اگر تست شنوایی نوزاد پاس نشد اصولا در چند مرحله ی 20 روزه همین تست را تکرار می کنند و اگر باز هم تست جواب نداد منتظر می مانند مه نوزاد سه ماهه شود و تست ABR که در حقیقت پاسخ ساقه مغز می باشد ، انجام می شود. اصولا بهتر است تست ABR را در مراکزی که از لحاظ اعتبار بالا هستند انجام دهید زیرا به سرنوشت نوزاد بستگی دارد. میزان درصد شنوایی با این تست مشخص می شود. والدین باید بدانند به هر دلیلی که کم شنوایی برای کودک پیش آمده اکنون وقت آن است که به سرنوشت نوزادشان لطمه نزنند و سریع از لحاظ روحی خود را بهبود بخشند و از بین انواع سمعک، سمعک مورد نیاز برای کودک خود را تهیه کنند. وقتی نوزاد کم می شنود یا نمیشنود طبیعتا نمی تواند صحبت کند.

سمعک مناسب برای نوزادان

با توجه به میزان کم شنوایی نوزاد سمعک مناسب تجویز می شوداز گوش نوزاد باید قالب کاملا پر گرفته شود. کلینیک تخصصی شنوایی سنجی آلفا با توجه به سابقه کاری خیلی بالا و سروکار داشتن چندین و چند ساله ( بیش از 20 سال) با نوزادان در انجام قالبگیری گوش و تست های شنوایی مربوط به نوزاد و تجویز سمعک نوزاد مهارت های لازم و دانش لازم را دارا می باشد. اصولا سمعکی باید برای کودک انتخاب شود که از لحاظ تکنولوژی و شنیدن صدای معلم، تلفن، تلوزیون و صدای محیطی بسیار راحت باشد و صدا وضوح کافی را داشته باشد.

سمعک های پشت گوشی مناسبترین مدل سمعک برای نوزادان است. البته تکنولوژی سمعک باید پیشرفته باشد تا تلفظ کلمات درست شکل بگیرد. روزهای اولی که کودک سمعک را استفاده می کند شاید گذاشتن سمعک و نگه داری آن پشت گوش سخت باشد اما تل سمعک یکی از راه کارها برای نگه داری سمعک پشت گوش است. کلاس های تربیت شنوایی و گفتار درمانی و در صورت لزوم قرارگرفتن در نوبت کاشت حلزون پروسه های بعدی پس از خرید سمعک می باشد. تمامی مراحل توسط مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا که بهترین شنوایی سنجی در مرکز تهران است، توضیح داده خواهد شد.

گوش درد کودک

یکی از مسائلی که باید در نظر بگیریم این است که تا چهار ماهگی موقع شیر دادن سر نوزاد کمی بالاتر از سر وی قرار بگیرد تا شیر وارد گوش نشود. وقتی مایع وارد گوش می شود بچه دچار درد گوش می گردد و بسیاری از گریه های نوزاد بابت این موضوع است. چکاب های هر سه ماه یکبار شما را مطمئن می کند که گوش میانی کودکتان سالم است. عفونت های مکرر گوش می تواند باعث کم شنوایی دائم در کودک بشود. کودکانی که دارای لوزه هستند و خیلی سریع سرما می خورند در معرض اوتیت گوش میانی و کم شنوایی می باشند. اوتیت حاد گوش میانی در کودکان زیر 7 سال بیشترین آمار مشکلات گوشی است. درمان اوتیت گوش ابتدا یک شنوایی سنجی کامل و بعد از دارودرمانی و در موارد لزوم استفاده از VT می باشد. مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا کلیه متخصصین را برای انجام مشکلات گوش دارا می باشد.

ادامه مطلب

سمعک فراهوشمند

سمعک فراهوشمند

 

تفاوت سمعک فراهوشمند با هوشمند در کیفیت صدا است. سمعک فراهوشمند تقریبا از 16 باند و کانال به بالا است. وقتی که تعداد باند و کانال در سمعک بالا می رود، درک شنوایی و کیفیت شنوایی بسیار بهتره شده و صدای میکروفنی سمعک بسیار بهتر می شود و چون سمعک در رده سمعک های پیشرفته است یک سری تکنولوژی ها مانند مدیریت میکروفنی صدا یا کاهش وزوز گوش و یا درک شنوایی با دو گوش و ارتباط دو گوش با هم به سمعک اضافه می شود.
همچنین داشتن چند میکروفن، چرخش میکروفن به سمت صدا از ویژگی های سمعک فراهوشمند پیشرفته می باشد.
سمعک های فراهوشمند امروزه توسط برند های مختلف و موفق از جمله زیمنس یا همان سیگنیا به بازار عرضه می شود.
سمعک های فراهوشمند زیمنس را می توانید از کلینیک آلفا تهیه بفرمایید.

super-smart-hearing-aids

بعضی از افراد فکر می کنند که سمعک فراهوشمند به درد افراد مسن نمی خورد در صورتیکه سمعک های فراهوشمند با داشتن سیستم وایرلس و افزایش درک شنوایی بسیار با کیفیت تر و دارای وضوح بیشتر می باشد. همچنین افرادی که جوان هستند برای درک بیشتر صدا و تشخیص کلمات نیاز به سمعک فراهوشمند دارند. مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا به شما کمک خواهد کرد تا زندگی بهتری را با شنوایی طبیعی به کمک سمعک تجربه کنید . در کودکان یا نوزادان نیز سمعک های فراهوشمند باعث می شود که کیفیت صدا بسیار بالا بوده و چون کودک در مرحله زبان آموزی است تلفظ بهتری از کلمات را داشته باشد.

ادامه مطلب

وزوز گوش

وزوز گوش
 

وزوز گوش صدایی است بدون منشاء خارجی که می تواند درهر قسمتی از سر یا در هر کدام از گوش ها اتفاق بیفتد. وزوز یا تینیتوس به شدت های مختلف و به شکل های مختلف، مداوم یا متناوب ، هر روز یا چند روز یکبار وجود دارد. وزوز یا صدای گوش علل مختلفی دارد. اصولا افرادی که وزوز دارند در جاهای ساکت آن را بیشتر می شنوند. وزوز بیماری نیست اما نشانه یک اختلال است. از هر چهار نفر یک نفر به وزوز گوش مبتلا هستند. صدای گوش می تواند شما را بسیار عصبی کرده باعث اختلال در کار یا روابط شخصی تان بشود. اصولا در مورد وزوز یکطرفه اولین توصیه گرفتن MRI می باشد. پس از آن که مشخص کردید مشکلی مانند تومور در مغز نیست باید به سراغ درمان توانبخشی آن برویم.

سوت گوش

لازم به ذکر است که وزوز درمان ندارد. منظور از این که وزوز درمان ندارد یعنی درمان دارویی ندارد. بنابراین متخصصین محترم گوش و حلق و بینی و منتخصصین مغز و اعصاب نمی توانند برای افراد دارای وزوز درمانی پیشنهاد کنند. اصولا پس از ویزیت پزشک،فردی که دارای صدای گوش است جهت ارزیابی های بیشتر به مرکز ارزیابی شنوایی ارجاع داده میشود. مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا به عنوان مجهزترین شنوایی سنجی در تهران،  در خدمت عزیزانی است که نیاز به ارزیابی و بررسی وزوز گوش دارند و بهترین سمعک برای وزوزگوش را برای شما تجویز میکند.

صدای گوش
 

اگر تمام راه‌های درمانی را رفته‌اید و نتیجه‌ای ندیده‌اید، به کلینیک سمعک آلفا مراجعه نمایید.

ادامه مطلب

کم شنوایی

کم شنوایی

 

بسیاری از افراد مشکلات کم شنوایی بسیاری را دارند اما از مشکل شنوایی‌شان آگاه نیستند. یعنی مشکل خویش را بدون درمان رها می‌کنند و همین موضوع آسیب جدی به سلامتی، مغز و کیفیت زندگی آنها وارد می‌کند. عدم احساس امنیت و افسردگی و سوء تفاهم از مشکلات نشنیدن و یا بدشنیدن است. وقتی عصب گوش یا همان عصب هشت دچار مشکل می‌شود اصطلاحا کم شنوایی عصبی ایجاد شده و درمان آن فقط استفاده از پروتزی به نام سمعک یا وسیله کمک شنیداری است. وقت یاحساس بدشنیدن دارید حتما به یک متخصص ادیولوژیست یا همان شنوایی شناس مراجعه نمایید. شنوایی شناس علت و منشا نشنیدن شما را به صورت کامل بررسی می‌کند.

اگر تمام راه‌های درمانی را رفته‌اید و نتیجه‌ای ندیده‌اید، به مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا مراجعه نمایید.

کم شنوایی ناگهانی یا سکته گوش

 

گاهی بدون دلیل احساس می کنید که یکی از گوش هایتان نمی شنود و یا خیلی بد می شنوید. در این مواقع حتما به پزشک گوش و حلق و بینی یا ادیولوژیست مجرب مراجعه نمایید. اگر Sudden Deafness یا کم شنوایی ناگهانی اتفاق افتاده باشد شما باید ظرف سه روز زمان زمان را از دست نداده و تحت نظر متخصص گوش و حلق و بینی درمان لازم را انجام دهید. اگر این زمان طلایی از دست برود احتمال بازگشتن به شنوایی قبلی کم می شود. در طول دارودرمانی و کورتن درمانی چندین بار شنوایی سنجی انجام می شود تا تغییرات ثبت گردد و اگر در پایان دوره درمان اگر کم شنوایی بعد از 6 ماه برنگشت، حتما به کلینیک تخصصی شنوایی مراجعه نمایید تا در رابطه با انتخالب سمعک شما را کمک کند. اگر یک گوش سالم و گوش دیگر کاملا ناشنوا باشد شما می توانید از تکنولوژی سمعک کراس بهره مند شوید. و اگر گوش نیمه شنوا شده باشد تجویز سمعک دوگوشی بسیار مناسب خواهد بود.

ادامه مطلب

سمعک آنالوگ

 سمعک آنالوگ

سمعک آنالوگ به صورت دستی و پیچ روی سمعک تنظیم می شود. از معایب بزرگ سمعک آنالوگ میتوان به عدم یکنواختی صدا در محیط های مختلف اشاره کرد.
بیماران مشکلات خود را اینگونه بیان می کردند که صداها خیلی کم یا خیلی بلند و آزاردهنده می باشند، یا صداهای محیطی آزاردهنده هستند و کاربران سمعک آنالوگ، به علت صدای اضافه در سمعک و یا تقویت بیش از اندازه صداهای بلند، هیچوقت راضی نبودند.

سمعک آنالوگ بسیار سمعک ارزان برای بیماران می باشد. اما برای راحتی بیماران انواع سمعک دیجیتال و سمعک هوشمند را توصیه می کنیم. سمعک آلفا تا حد امکان شما را از استفاده از سمعک آنالوگ منع می کند زیرا همان باقیمانده شنوایی را نیز بعد از مدتی خراب خواهد کرد. چراکه تمامی صداها را یکسان تقویت می نماید.

سمعک آنالوگ چیست؟

پیش از پیشرفت صنعت لوازم کمک شنوایی و ارائه سمعک‌های دیجیتال، مدل آنالوگ تنها گروه سمعک‌هایی بودند که مورد استفاده قرار می‌گرفتند. سمعک‌های آنالوگ جزء ابتدایی‌ترین سمعک‌ها به شمار می آمدند و امروزه دیگر به ندرت یافت می‌شوند.

سمعک‌ آنالوگ اصوات را از طریق میکروفون دریافت کرده و تمامی آن‌ها را به صورت یکسان تقویت می‌کرد. سپس صدای تقویت شده را از طریق بلندگو به گوش بیمار می‌رساند. این ویژگی چندان خوشایند نبود زیرا هم اصوات مزاحم و نویز‌ها و هم صدای گفتار به شکل یکسان تقویت می‌شدند؛ در صورتی که امروزه در سمعک‌های دیجیتال تمرکز بر روی اصوات موردنیاز بیمار و صدای گفتار است.

بر روی بدنه سمعک آنالوگ دکمه‌ای وجود داشت که امکان زیاد و کم کردن صدا را برای بیمار فراهم کرده بود. تقریباً بیشتر سمعک‌های آنالوگ قابل برنامه ریزی بوده و برنامه‌ی جداگانه‌ای برای هر محیط شنیداری دارند. اغلب سمعک‌های آنالوگ دارای یک میکروفون تک جهته هستند. برخی از مدل‌ها دارای یک میکروفون جهت دار نیز هستند که کاربر متناسب با محیط شنیداری خود می‌تواند به صورت دستی میکروفون سمعک را از تمام جهت به چند جهته تغییر دهد.

سمعک آنالوگ

مزایای سمعک آنالوگ

  • هزینه پایین‌تر نسبت به سایر مدل‌ها
  • طول عمر باتری بیشتر
  • اجزای ساده‌تر و در نتیجه هزینه تعمیرات پایین‌تر
  • قدرت بیشتر در برخی شرایط و محیط‌های شنیداری

معایب سمعک آنالوگ

  • تقویت تمامی صدا‌ها از جمله اصوات مزاحم به صورت یکسان
  • ظاهر بزرگ
  • مشکل در تنظیم متناسب با شرایط شنوایی بیمار
  • عدم کنترل خروجی سمعک

دلیل گران‌تر بودن سمعک‌های دیجیتال چیست؟

در سمعک‌های دیجیتال از آخرین فناوری‌های شنوایی روز دنیا استفاده شده و دارای امکانات متنوعی از جمله اتصال بی‌سیم، برنامه مدیریت وزوزگوش، انتقال فرکانسی و… هستند. همچنین در سمعک‌های دیجیتال مداراتی جهت حذف نویز محیط و حذف سوت و فیدبک قرار داده شده تا صدا به صورت کاملاً واضح به گوش بیمار برسد. این گروه از سمعک‌ها اندازه کوچکتری نسبت به مدل‌های آنالوگ دارند و کیفیت صدا و پردازش صدای بی‌نظیری را برای کاربر فراهم می‌کنند. تمامی این دلایل باعث شده قیمت سمعک‌های دیجیتال از آنالوگ بیشتر باشد.

تشخیص سمعک آنالوگ بی کیفیت

اولین نشانه سمعک تقلبی اینکه، کارت گارانتی معتبر ندارند. دوم اینکه اصولا ادیولوژیست های معتبر و با علم روز برندهای اصلی مانند زیمنس، اتیکن، ویدکس و... کار می کنند. سوم اینکه روی سمعک ها اسم برند معتبری حک نشده است. و این سمعک ها اصولا هوشمند نیستند، به کامپیوتر وصل نمی شوند، برچسب اصالت کالا ندارند و در رده قیمت ارزان داد وستد می شوند. متاسفانه اکثر بورس لوازم و تجهیزات پزشکی عرضه کننده این سمعک ها می باشند.در زیر عکس چند سمعک تقلبی و بی کیفیت به عنوان نمونه نشان داده می شود. استفاده از این سمعک ها در حقیقت منسوخ شده و به منطقه درک شنوایی آسیب جدی می رساند. توصیه مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا استفاده از بهترین سمعک ها برای شنیدن بهتر شما می باشد. شما می توانید سمعک های جدید را جایگزین سمعک های قدیمی کنید.
  • analog-hearing-aids
  • analog-hearing-aids

ادامه مطلب

سمعک برتر آماده ارائه خدمات شنوایی سنجی به شما همراهان گرامیست.

. آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم...
Close and go back to page
سمعک آلفا

نشانی: تهران، گاندی شمالی، تقاطع خیابان شریفی، روبروی کلانتری ۱۰۳، ساختمان پزشکان گاندی، پلاک ۸، طبقه همکف، واحد یک
تلفن: ۸۸۶۷۴۸۸۶-۰۲۱

  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • تلفن تماس ضروری: ۰۹۱۰۳۰۶۱۹۴۹
اینستاگرام سمعک برتر
فیس بوک سمعک برتر

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد مدیریت سمعک آلفا محفوظ می‌باشد.

تماس و مشاوره با سمعک آلفا