تنظیم سمعک

تنظیم سمعک

تنظیم سمعک یکی از مهم­ترین مراحل تجویز سمعک است که اگر به صورت دقیق صورت نگیرد، مشکل کم شنوایی فرد حل نشده و چه بسا به شنوایی او آسیب بیشتری وارد شود. شما پس از مشورت با شنوایی شناس می­توانید از بین طیف وسیعی از سمعک ها، انتخاب مناسبی داشته باشید.

پس از تهیه سمعک مناسب، نوبت به تنظیم سمعک می­رسد که متناسب با شرایط شنوایی و سبک زندگی فرد صورت می­گیرد.

از آن جا که تعداد زیادی از افراد با مشکل تنظیم سمعک‌های جدید روبرو هستند که این به دلیل پیچیدگی دستگاه سمعک است، لذا در این مقاله قصد داریم به شما در این امر یاری رسانیم.

تنظیم سمعک چیست؟

درجه کم شنوایی همه افراد مانند هم نیست. همچنین تنظیم سمعک کودکان با سالمندان و بزرگسالان تفاوت دارد. در نتیجه هر سمعکی برای ارائه عملکرد مناسب و حل مشکل کم شنوایی به شیوه مطلوب، به نوع خاصی از تنظیم نیاز دارد. برای استفاده حداکثری از سمعک، شنوایی شناس با استفاده از دستگاه ها و نرم افزار های مخصوص، سمعک شما را به بهترین نحو تنظیم می­کند.

فناوری های به کار رفته در سمعک نقش مهمی در تنظیمات آن دارد. در سمعک های هوشمند امروزی، تنظیمات سمعک متناسب با محیط اطراف سمعک به صورت هوشمند تغییر می­کند. همچنین در محیط های شلوغ شدت صدا به صورت خودکار بالا می­رود تا درک گفتار به بهترین نحو صورت بگیرد.

نحوه تنظیم سمعک

نحوه تنظیم سمعک به این شیوه است که شنوایی شناس سمعک شما را به کامپیوتر متصل می­کند. سپس بااستفاده از نرم افزار های مخصوص، صداهای مختلف را شبیه سازی کرده و برنامه داخلی سمعک را تنظیم می­کند. تنظیم سمعک بر مبنای آستانه های شنوایی بیمار در فرکانس های گوناگون انجام می­شود­. علاوه بر این موارد، باید نوع کم شنوایی، سبک زندگی، محیط شغلی و سابقه استفاده از سمعک نیز در تنظیم سمعک در نظر گرفته شود تا نتیجه­ی مطلوبی حاصل شود.

خرید سمعک در ملاصدرا کلینیک آلفا

انواع سمعک ها جهت تنظیم

به طور کلی سمعک ها در دو نوع زیر وجود دارد:

  • دیجیتال
  • آنالوگ

با توجه به نحوه قرار گیری سمعک، به انواع زیر تقسیم می گردند:

  • سمعک های داخل گوش (ITE).
  • سمعک پشت گوش (BTE).
  • سمعک جیبی

دستگاه های آنالوگ برای تقویت صداها در تمام فرکانس ها طراحی شده اند، به همین دلیل است که گاهی اوقات ممکن است صداهای مختلفی را همراه با گفتار شنیده شود. مزیت این نوع سمعک ها این است که به ندرت می شکنند و کاملاً مقرون به صرفه هستند و کاملاً مناسب رده های سنی بالا و افراد مسن می باشند.
سمعک های دیجیتالی امکان تمرکز بر روی فرکانس جداگانه و تصحیح سیگنال های صوتی را که شنیدن آنها سخت است را می دهد. در چنین دستگاه هایی صداها توسط رایانه پردازش می شوند، به طوری که فرکانس های گفتاری جداگانه را می توان تصحیح نمود. این نوع سمعک ها مجهز به یک میکروفون هستند که می تواند در همه جهات تنظیم گردد.

تنظیم انواع سمعک

برای تنظیم هر سمعک، برنامه ی مخصوصی به کار می­رود. نرم افزارها و سخت افزارهای مختلفی متناسب با هر برند وجود دارند که سمعک به وسیله آنها تنظیم می­شوند. شیوه کلی تنظیم سمعک یکسان است اما نرم افزار ها و سخت افزارها، متناسب با برند سمعک متفاوت است. ما در ادامه به تنظیم انواع برند سمعک می­پردازیم.

  • تنظیم سمعک اتیکن

در طول جلسه تنظیم، سمعکتان طوری تنظیم و مدیریت می­شود که تمامی نیازهای شنوایی شما پوشش داده شود. انواع سمعک اتیکن به وسیله نرم افزارهای Genie و Genie 2 و سخت افزارهای NOAHLink و Noahlink Wireless تنظیم می­شوند. در ادامه دستورالعمل هایی برای نگهداری و استفاده بهتر از سمعک به شما ارائه می­شود تا سمعکتان طول عمر بیشتری داشته باشد. ممکن است در ابتدا صداهای ناهنجاری بشنوید و یا چندان صداهای دریافتی ناخوشانید باشند اما به مرور زمان عادت کرده و مغز شما یاد می­گیرد که صداهای جدید را که مدت زمان زیادی دریافت نکرده اید، پردازش کند.

  • تنظیم سمعک زیمنس

زیمنس آلمان یکی کمپانی های بزرگ تولیدکننده سمعک است که در سال 2015 واحد تولید سمعک خود را به مجموعه سیوانتوس واگذار نمود. از آن تاریخ به بعد سمعک های زیمنس تحت عنوان سیگنیا در سنگاپور تولید می­شود. تنظیم سمعک های زیمنس(سیگنیا) با نرم افزارهای CONNEXX و Signia Connexx و سخت افزارهای NOAHLink و Noahlink Wireless صورت می­گیرد.

ممکن است پس از مدتی از صدای سمعک خود راضی نباشید و یا در درک گفتار به مشکل بخورید و احساس کنید که سمعک شما شفافیت قبلی خود را ندارد. در این صورت باید به کلینیک خود مراجعه کنید تا سمعکتان مورد بررسی قرار بگیرد. در بسیاری از موارد ممکن است سمعک شما نیاز به تنظیم مجدد داشته باشد. با تنظیم مجدد سمعکتان، بسیاری از مشکلات عملکردی سمعک حل شده و متناسب با شرایط شنوایی بیمار بهترین عملکرد را ارائه می­کند.

  • تنظیم سمعک برنافون

سمعک های برنافون به وسیله نرم افزارهای Oasis و Oasis NXT و سخت افزار های NOAHLink و Noahlink Wireless انجام می­گیرد. در صورتی که از سمعک های هوشمند استفاده می­کنید می­توانید از شنوایی شناس خود بخواهید که یک ریموت کنترل از راه دور را در اختیار شما قرار دهند. ریموت کنترل مزایای بسیاری برای کاربران سمعک مخصوصا گروه سالمندان دارد و این امکان را به فرد می­دهد که سمعک را از راه دور کنترل کرده و تنظیمات آن را مدیریت کند.

  • تنظیم سمعک فوناک

فوناک یک برند موفق در زمینه تولید انواع سمعک است که با استفاده از فناوری های روز تلاش کرده تا محصولات باکیفیتی را به کاربران ارائه کند. انواع سمعک فوناک به وسیله نرم افزارها و سخت افزارهای مخصوص این کمپانی تنظیم می­شوند. پیشرفت تکنولوژی باعث شده خود کاربران نیز بتوانند سمعک خود را تنظیم کنند. با پیشرفت فناوری های ساخت سمعک این امکان فراهم شده است که قابلیت اتصال سمعک به تلفن های همراه فراهم شود تا خود کاربران نیز امکان تنظیم سمعک خود را داشته باشند.

  • تنظیم سمعک ویدکس

تنظیم سمعک ویدکس با استفاده از نرم افزارهای Compass و COMPASS GPS و سخت افزارهای USB Link و Noahlink Wireless انجام می­گیرد. شما می­توانید با استفاده از نرم افزارهای مختلف تنظیم سمعک کامپیوتر و یا تلفن همراه هوشمند، تنظیمات مختلف سمعک خود را مدیریت کنید. برخی از این نرم افزارها مختص سیستم عامل اندروید و برخی مخصوص سیستم عامل iOS هستند.

  • تنظیم سمعک یونیترون

برخی از نرم افزارهای تنظیم صدای سمعک، مختص همان برند تولید کننده هستند. برخی از این نرم افزارها برای موبایل های اندرویدی طراحی شده اند که به وسیله اتصال وایرلس و بلوتوثی به انواع سمعک متصل می­شوند. یونیترون نیز مانند سایر برندها دارای اپلیکیشن های مخصوصی است که به وسیله آنها کاربر می­تواند تنظیمات سمعک خود را کنترل کند.

  • تنظیم سمعک رکستون

رکستون نیز یکی دیگر از کمپانی های موفق و پیشرو در زمینه سمعک است که محصولات باکیفیتی را به بازار عرضه کرده است. تنظیم سمعک های رکستون نیز مانند سایر برندها توسط شنوایی شناس و با استفاده از کامپیوتر صورت می­گیرد. نرم افزارهای اندرویدی مختلفی نیز وجود دارند که این امکان را فراهم می­کنند کاربر، سمعک رکستون خود را از راه دور کنترل کند و یا صدای آن را متناسب با شرایط محیطی، کم و زیاد کند.

برای تنظیم سمعک به کجا مراجعه کنیم؟

تنظیم سمعک پشت گوشی

معمولاً برای سالمندان و یا آن دسته از افرادی که از کم شنوایی های شدید تا عمیق رنج می­برند، سمعک پشت گوشی تجویز می­شود. این نوع سمعک در شکل و رنگ های مختلفی به بازار عرضه شده است که قدرت بیشتری در دریافت صداها نسبت به سایر مدل ها دارد. سمعک های پشت گوشی شارژی نیز به بازار عرضه شده اند که خیال کاربر را از تعویض مرتب باتری راحت می­کنند.

تنظیم این دسته از سمعک ها نیز توسط دستگاه های تنظیمی مخصوص صورت می­گیرند. برنامه های مدیریت آنها نیز متناسب با برند تولید کننده متفاوت است. تنظیم سمعک پشت گوشی باید توسط ادیولوژیست صورت بگیرد تا دقیق انجام شود و بهترین عملکرد به کاربر ارائه شود.

بیمار نیز می­تواند برخی تنظیمات را بر سمعک پشت گوشی خود اعمال کند. در سمعک پشت گوشی دکمه هایی برای تنظیم صدا وجود دارد که بیمار می­تواند توسط آنها صدای سمعک خود را کم و زیاد کند یا برنامه شنیداری سمعک را تغییر بدهد.

در سمعک های پشت گوشی قدیمی تر، این دکمه ها به صورت ولوم های چرخشی قرار داشتند. اما در مدل های جدیدتر، به شکل دکمه فشاری یا لمسی تعبیه شده اند که کاربر از این لحاظ راحت تر باشد.

تنظیم سمعک دیجیتال

به طور کلی تنظیم سمعک فرایندی وقت­گیر است که باید توسط شنوایی شناس انجام بگیرد. بعد از انتخاب و خرید سمعک، نوبت به مدیریت تنظیمات سمعک می­رسد. بیمار باید بر اساس توصیه های ادیولوژیست و شرایط زندگی خود، نوع و مدل سمعک خود را انتخاب کند تا سمعکی متناسب با شرایط شنوایی خود انتخاب کند. وضعیت شنوایی هیچ یک از بیماران مانند یکدیگر نیست و علاوه بر این مورد، فاکتورهایی مانند سن و توانایی حرکتی نیز بر انتخاب سمعک تاثیر می­گذارد. پس از انتخاب سمعک، نوبت به مرحله بسیار مهم تنظیم سمعک می­رسد که برای حل مشکل کم شنوایی بیمار نقش مهمی ایفا می­کند.

با پیشرفت تکنولوژی در حوزه محصولات شنوایی، سمعک های آنالوگ به ندرت مورد استفاده قرار می­گیرند و سمعک های دیجیتال جای آنها را گرفته اند. تنظیم سمعک دیجیتال بسیار فرایند راحت تری داشته و به طور تمام کامپیوتری صورت می­گیرد. در نتیجه عملکرد بهتری به کاربر ارائه کرده و کیفیت و وضوح بالاتری از صداها را برای وی فراهم می­کند.

تنظیم سمعک در منزل

برخی از افراد کم شنوا به دلیل محدودیت های حرکتی، امکان مراجعه به کلینیک را ندارند. علاوه بر این دسته از افراد، سالمندان و برخی کودکان نیز بسته به شرایط نمی­توانند به کلینیک های شنوایی مراجعه کنند. با پیشرفت تکنولوژی و ورود دستگاه های شنوایی جدید به دنیای پزشکی، این امکان فراهم شده است که فرایند تجویز و تنظیم سمعک در منزل صورت بگیرد.

تنظیم سمعک در منزل مزایای بسیار دارد. ممکن است منزل بیمار با کلینیک فاصله زیادی داشته باشد و رفت و آمد تا آن مرکز شنوایی سختی زیادی را به وی تحمیل کند. با استفاده از خدمات تجویز سمعک در منزل نیازی به رفت و آمد تا کلینیک نیست؛ شنوایی شناس برای ارائه خدمات به منزل می­آید و تمامی خدمات شنوایی را اعم از تست های شنوایی سنجی، قالبگیری، تجویز سمعک و در نهایت تنظیم سمعک را به شما ارائه می­کند.

کلینیک سمعک آلفا، یکی از معتبرترین کلینیک های شنوایی در تهران است. این مرکز با 24 سال سابقه فعالیت حرفه ای، خدمات تجویز و تنظیم سمعک در منزل را به شما ارائه می­کند. تمامی خدمات توسط پرسنل مجرب با استفاده از جدیدترین دستگاه های روز دنیا صورت می­گیرد. برای دریافت خدمات شنوایی اورژانسی و یا دریافت خدمات تجویز سمعک در منزل می­توانید از طریق شماره تلفن های درج شده، با کارشناسان سمعک آلفا در تماس باشید.

بهترین تنظیم سمعک

بهترین تنظیم سمعک

تنظیم اولیه سمعک اهمیت بسیاری دارد. اگر تنظیم اولیه سمعک به خوبی انجام نشود، بیمار سودی نخواهد برد و حتی ممکن است به شنوایی او آسیب برسد. در نتیجه این اتفاق موجب زدگی بیمار از سمعک می­شود و مشکل کم شنوایی وی حل نخواهد شد. بدین منظور باید تنظیم اولیه سمعک به بهترین نحو صورت بگیرد تا سمعک بیمار بهترین عملکرد را به وی ارائه کند.

دستگاه تنظیمی REM

جدیدترین دستگاه تنظیمی دستگاه REM است که برای تنظیم انواع سمعک­ها در تمامی مدل­ها به کار گرفته می­شود. در این دستگاه تنظیم بر اساس گوش واقعی صورت می­گیرد. شایان ذکر است که تنها چند کلینیک در تهران از دستگاه REM برای تنظیم سمعک ها استفاده می­کنند. یکی از کلینیک های نامبرده، کلینیک سمعک آلفا است که برای تنظیم انواع سمعک از دستگاه جدید REM استفاده می­کند.

تنظیم اولیه سمعک

جهت تنظیم اولیه سمعک باید آستانه ­های شنوایی بیمار در فرکانس های متفاوت مورد ارزیابی قرار بگیرد. آستانه های شنوایی بیمار، توسط تست ادیومتری به دست آمده به وسیله کامپیوتر وارد سمعک می­شود. سپس میزان قدرت صدای سمعک متناسب با میزان کم شنوایی بیمار تطبیق پیدا می­کند. به این صورت که بیمار صداهایی را که قبلاً به صورت ضعیف دریافت می­کرده را به صورت واضح می­شنود.

فعال کردن مدارات سمعک

در مرحله بعدی تنظیم سمعک، مدارات تعبیه شده در سمعک فعال شده تا نویز محیطی و خش خش اطراف کم تر شده و بیمار صدای شفاف و متمرکزی را دریافت نماید. همچنین مداراک فیدبک گیری نیز فعال می­شود تا صدای سوت سمعک حذف شود و بیمار از صدای سوت سمعک اذیت نشود.

میکروفون جهت دار

سپس میکروفون سمعک تنظیم می­شود. در سمعک هایی که از میکروفون جهت دار بهره می­برند، صدا با کیفیت بهتری از تمام جهات برای بیمار فراهم می­شود.

فعال کردن آلارم های سمعک

آلارم های سمعک نیز از اهمیت خاصی برخوردار هستند و در بخش تنظیم سمعک باید فعال شوند. در صورتی که باتری سمعک به اتمام رسد، هشدارهایی به صورت بوق کوتاه ارسال می­شود تا بیمار از اتمام باتری اطلاع یابد و آن را تعویض کند. این آلارم دو ساعت قبل از اتمام کامل باتری به بیمار ارسال شده و اگر موردتوجه قرار نگیرد، سمعک پس از این مدت زمان خاموش می­شود.

نکات لازم جهت تنظیم اولیه و ثانویه سمعک

تمامی تنظیمات نامبرده توسط شنوایی شناس به عنوان تنظیم اولیه در سمعک بیمار ذخیره می­شود. معمولاً به بیمار توصیه می­شود که جهت تنظیمات ثانویه نیز در ماه آینده به کلینیک مراجعه کند. همچنین برای رفع ایرادات احتمالی نیز بهتر است به صورت دوره ای سمعک بیمار مورد ارزیابی قرار بگیرد.

تنظیم سمعک توسط خود بیمار

تنظیم سمعک توسط شنوایی شناس صورت می­گیرد؛ اما به این معنا نیست که بیمار نمی­تواند هیچ دخل و تصرفی در این مورد داشته باشد. در سمعک های هوشمند امروزی، برنامه های مخصوص برند تولید کننده بر روی تلفن های همراه نصب می­شوند که به راحتی از طریق اتصال بی سیم به سمعک موردنظر متصل می­شوند. سپس از طریق این اپلیکیشن ها می­توانید تنظیمات سمعک را مدیریت کنید. همچنین از طریق دکمه های قرار گرفته بر روی بدنه سمعک نیز می­توانید سمعک خود را تنظیم کرده و صدای آن را کم و زیاد کنید.

 نکاتی در رابطه با نحوه تنظیم سمعک

اولین تنظیم سمعک معمولا توسط متخصص شنوایی در چند مرحله انجام می گردد.

  • کاربر باید صداهای شنیده شده در فرکانس های مختلف را در یک اتاق ایزوله با ادیومتر ضبط کند.
  • متخصص شنوایی باید تنظیم را بر اساس داده های دریافتی انجام دهد.
  • به جز میزان صدا، کاربر نمی تواند هیچ تنظیماتی را به تنهایی تغییر دهد.
  • برنامه های کامپیوتری فرآیند تنظیم سمعک ها را بسیار راحت می کنند. با یک دستگاه متصل به رایانه، یک متخصص شنوایی می تواند به سرعت تمام پارامترها را تنظیم نماید، تنها چیزی که نیاز دارید پاسخ دادن به سؤالات او است.
  • جهت تصحیح پارامتر بهینه و درک راحت صدا لازم است که در 1-2 هفته تنظیم سمعک تکرار شود.
  • اگر به تنهایی سمعک خریداری می کنید، بهتر است به مراکز مراقبت شنوایی دارای مجوز مراجعه کنید که محصولات تایید شده را به شما ارائه دهند. علاوه بر این، در آنجا می توانید درخواست مشاوره، تنظیم و خدمات پس از فروش رایگان داشته باشید. کلینیک سمعک برتر تمامی مراحل تنظیم نمودن سمعک را برای شما ارائه می دهد.
  • اگرچه سمعک‌ها از نظر قیمت بسیار متفاوت هستند، اما لازم است سمعکی را تهیه نمایید که علاوه بر کیفیت بالایی که دارد به راحتی بتوان آن را تنظیم نمود . مهم ترین نکته برای سمعک این است که باید 4 تا 6 سال کار کند مشروط بر اینکه تنظیم سمعک و نگه داری از آن به خوبی انجام شود.

هزینه تنظیم سمعک

به طور کل تنظیم سمعک هزینه بالایی ندارد و بستگی به نوع و مدل سمعک دارد. البته برخی بیمه ها هزینه تنظیم سمعک را به همراه سایر خدمات تجویز سمعک محاسبه و پرداخت می­نمایند. برای اطلاع از این منظور باید به شرکت بیمه ارائه کننده خدمات خود مراجعه کنید.

تنظیم سمعک در غرب تهران

توصیه می­شود برای خرید و تنظیم سمعک خود، به مراکز شنوایی و کلینیک های باسابقه شنوایی مراجعه کنید. کلینیک سمعک آلفا با 24 سال سابقه، یکی از بهترین کلینیک های سمعک در تهران است که خدمات شنوایی باکیفیتی را ارائه می­کند.

در کلینیک سمعک آلفا، انواع تست های شنوایی سنجی بزرگسالان، کودکان و نوزادان انجام می­گیرد. علاوه بر تجویز سمعک، در این کلینیک تنظیم و تعمیر انواع سمعک و مشاوره درمانی نیز به مراجعین انجام می­شود. تمامی خدمات توسط پرسنل و متخصصین مجرب و حرفه ای کلینیک سمعک آلفا ارائه می­شود. جهت تنظیم سمعک در غرب تهران، دریافت نوبت و یا هرگونه اطلاعات بیشتر، می­توانید از طریق شماره تلفن های مربوطه با کارشناسان کلینیک در تماس باشید.

جمع بندی

تنظیم سمعک در فرایند تجویز سمعک بسیار اهمیت دارد. تنظیم نادرست سمعک علاوه بر اینکه مشکل کم شنوایی شما را حل نمی­کند ممکن است آسیب بیشتری به شنوایی شما وارد کند. در نتیجه سمعک شما عملکرد درستی نداشته و هزینه و وقت شما هدر می­رود. برای جلوگیری از این دست مشکلات، بهتر است خرید و تنظیم سمعک خود را در کلینیک ها و مراکز شنوایی معتبر انجام دهید. تنظیم دقیق سمعک عملکرد حداکثری را به شما ارائه می­کند و مشکل کم شنوایی شما را به بهترین نحو حل می­نماید.

سوالات متداول درباره تنظیم سمعک

  • چگونه سمعک را تنظیم کنیم؟

همانطور که اشاره شد، تنظیم سمعک نیاز به مهارت دارد و باید به صورت دقیق صورت گیرد. تنظیم سمعک توسط فردی ناآشنا می­تواند به دستگاه آسیب وارد کند و یا برنامه های سمعک را به مشکل مواجه کند و عملکرد آن را مختل کند. تنظیم سمعک نیاز به آموزش گسترده داشته و به علم عمیقی از شنوایی شناسی نیازمند است.

البته در برخی سمعک های امروزی، شما نیز می­توانید با اتصال سمعک به گوشی هوشمند خود، از طریق اپلیکیشن های مخصوص برند سمعکتان، شدت و میزان صدای دستگاه را متناسب با شرایط شنوایی محیط تغییر دهید.

  • برای تنظیم دقیق سمعک به کجا مراجعه کنیم؟

توصیه می­شود برای تنظیم دقیق سمعک خود به کلینیک سمعک آلفا مراجعه کنید. شنوایی شناس و یا متخصص شنوایی فرایند تنظیم سمعک را به صورت دقیق با جدیدترین دستگاه ها به شما ارائه می­کند.

  • آیا تنظیم سمعک برای یکبار کافی است یا تنظیم آن به صورت دوره ای نیاز است؟

بهتر است جهت چکاپ های دوره ای، تنظیم سمعک چک شود؛ زیرا وضعیت شنوایی در فرکانس های مختلف ارزیابی می­شود و چنانچه در یک یا دو فرکانس نیز تغییری در این مورد مشاهده شود، می­تواند بر سایر فرکانس ها نیز تاثیر بگذارد.

در نتیجه تشخیص کلمات با مشکل مواجه شود و قدرت صدا کاهش یابد. در نتیجه توصیه می­شود، هر شش ماه یکبار برای ارزیابی شنوایی و تنظیم سمعک به کلینیک مراجعه کنید. همچنین سرویس های دوره ای سمعک نیز باید حداقل یکبار در سال صورت بگیرد.

 

منبع: zsaritm.com

سمعک برتر آماده ارائه خدمات شنوایی سنجی به شما همراهان گرامیست.

. آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم...
Close and go back to page
سمعک آلفا

نشانی: تهران، گاندی شمالی، تقاطع خیابان شریفی، روبروی کلانتری ۱۰۳، ساختمان پزشکان گاندی، پلاک ۸، طبقه همکف، واحد یک
تلفن: ۸۸۶۷۴۸۸۶-۰۲۱

  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • تلفن تماس ضروری: ۰۹۱۰۳۰۶۱۹۴۹
اینستاگرام سمعک برتر
فیس بوک سمعک برتر

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد مدیریت سمعک آلفا محفوظ می‌باشد.

تماس و مشاوره با سمعک آلفا